LoadedGun Çeyiz Hazırlıyooor

yeni eklediklerinde çok güzeller canım özellikle o cupcakelere bayıldım:16:

çeyizin gibi evinde çiçekler açsın inş :16:

yeni çeyizlerin çok güzel canım bende dün migorasa gittim ama sizin aldıklarınızın hiç birini görmedim valla bende mi sorun var anlamadım:1:

gözdeeeee bu kadar tatlı şeyler almak zorundamısın bayıldım yine aldıklarına çok şekerler güle güle kullan canım benim:16::16:

yeni eklediklerinde çok güzeller canım özellikle o cupcakelere bayıldım:16:

çeyizin gibi evinde çiçekler açsın inş :16:
Çoook teşekkürler damlacımmm inşallahh:17:

edaa91
Ayy canım bayıldım ben o kaselereeee :16:
Bende bayıldım edaaaa:17:

aysegul34
yeni çeyizlerin çok güzel canım bende dün migorasa gittim ama sizin aldıklarınızın hiç birini görmedim valla bende mi sorun var anlamadım:1:

Ayşegül sorma yaa ben bile gitdigimde bulabildiklerim bunlardı:44:Kalmıyo tatlımm:31:

kansu
gözdeeeee bu kadar tatlı şeyler almak zorundamısın bayıldım yine aldıklarına çok şekerler güle güle kullan canım benim:16::16:

Kansuuu çok teşekkür ederim tatlımmmmmmm:16::16:

cupcake01
yaaa ne kadar güzel şeyler almışsın canım bayıldımmmm herşeyine gerçekten, güle güle kullan​

Çok teşekkür ederim cupcakecimm nikin kadar tatlı desenee :23:

cnm aldıklarına bayıldım güzel günlerde kullanın inş:16: çiçekli kupalarınızda ferah nescafeleri içmeyi nasip etsin inş allah'ım:9::9:

Bugün alınanlar 6 ADET ÇAY TABAĞI
BEYAZ PLASTİK KEPÇE TAKIMI( 2 adet çelik + bir adette tahta takım var böylece kepçe takımlarım tamamlandı)
BULAŞIKLIK (ben metal şeyleri sevmiyorum o yüzden plastik aldım pembe bir tek böyle bulabildim)
PATATES-SOĞAN SELESİ ( Yine pembe bulup aldım )

Bugün alınanlar 6 ADET ÇAY TABAĞI
BEYAZ PLASTİK KEPÇE TAKIMI( 2 adet çelik + bir adette tahta takım var böylece kepçe takımlarım tamamlandı)
BULAŞIKLIK (ben metal şeyleri sevmiyorum o yüzden plastik aldım pembe bir tek böyle bulabildim)
PATATES-SOĞAN SELESİ ( Yine pembe bulup aldım )

Plastik Kepçe takımını çok beğendim güle güle kullan :)

gözdeee yine pembe şekerleri eklemişsin bende bulaşıklığımı çelik almadım bende sevmiyıorum metali benimki düz su rengi seninkiler çok şekerler mutlulukla kullan canım:16:

gözdeee yine pembe şekerleri eklemişsin bende bulaşıklığımı çelik almadım bende sevmiyıorum metali benimki düz su rengi seninkiler çok şekerler mutlulukla kullan canım:16:
Çok teşekkürler tatlımm bende sevmiyorum ya soğan sepetimi süslücez annemle kumaş alıp :1:

cnm aldıkların çok güzel:16: evi ben tuttum ama senin kadar çok şey alamadım cnm ya:9::9: maşallah bulaşıklığına kadar aldın:34: allah nazarlardan saklasın cnm:16::nazar:

Back
X