LoadedGun Çeyiz Hazırlıyooor

canım güle güle kullan cok guzeller hepsı englısh homeden bırsey begenmezken sayenızde cok sevdım :)

Canım çok güzel bir set oldu nazar degmesin :nazar::16:

Çok teşekkürler edacım :17:Amin :nazar:

64_Sevdigim_20
LoadedGun´cim nezamandir senin tarzina zevkine bayiliyorum ben ya herseyin cooook güzel...hani icinden buda eh isteymis dedigim hic birseyin yok
Ayy canım çok teşekkürler , bende çok begenerek alıyorum :17:

ne kadar güzel olmuşlar hayırlısıyla kullanmak nasip olsun inş canım :16:

Amin tatlım çok teşekkürler :17:

aysegul34
canım yeni cicilerini güle güle kullan renkleri çok tatlı:nazar:

çok teşekkürler ayşegülcüm :))
melo34
canım güle güle kullan cok guzeller hepsı englısh homeden bırsey begenmezken sayenızde cok sevdım :)​

Çok teşekkürler tatlımmm
:17:

canım markafonıde home de blue dıye bır kampanya var tam senlık bır bak ıstersen

sanırım 1 saatten fazladır topigine bakıyorumm bıkmadım hepsine baktım :):) çookkk güzell herşeyinnn canımm allah güle güle kullanmayı nasip etsinnnnn.. ne kadarrr çokk almam gereken sey varr onları da görmüş oldumm bende bi gün tamamlarımm umarımmm:))))

sanırım 1 saatten fazladır topigine bakıyorumm bıkmadım hepsine baktım :):) çookkk güzell herşeyinnn canımm allah güle güle kullanmayı nasip etsinnnnn.. ne kadarrr çokk almam gereken sey varr onları da görmüş oldumm bende bi gün tamamlarımm umarımmm:))))
Öncelikle sabrın için çok teşekkürler :) İyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim inşallah sende tamamlarsın, zaten bir kere almaya başladınmı devamı geliyor inan bana :56:

İşte bugün alınanlar, Bu tepsiyi rastgele buldum biliyosunuz ki daha önceden çay tabaklarını almıştm böylece takım oldular:1: vee 2 adet sehpa örtüm toplam hepsine ödenen tutar 8.5 Tl :51:

$IMG_20130327_165151.webp $IMG_20130327_164730.webp

Canım hepsini çok beğendim, güle güle kullan. :nazar:
Tam özeniyorum bende bir topic açayım diyorum fos çıkıyor, gelenler iade oluyor derken elde avuçta bir şey kalmıyor.. :1:

Back
X