LoadedGun Çeyiz Hazırlıyooor

canım aldıkların çok güzel, bir çok eşyimiz aynı bu arada :) güle güle kullan hepsini.

sonradan aldıklarının fotolarını ilk mesaja eklersen bakması daha kolay olur canım bu arada. hem de sen bakıp bakıp vaay ne çok şey almışım dersin. ben hep öyle diyordum da :)
Ben ilk mesajıma ekleyemiyorum amaa :( o yüzden tek tek koyuyorum tatlımm

Teşekkür ederim kızlaar :)

Son düzenleme:
Canım maşallah hızlı bir şekilde devam ediyorsun çeyiz almaya.:nazar:
bende haftasonu tefale gidip bir iki birşey alacaktım (tencere ve tava ürünlerinde 1 alana 1 bedava kampanyası varmış, almak istediğin ürünler varsa aklında bulunsun.)
amaa nişandan ötürü kredi kartına çok yüklenmiştim, hala maaşımızı da yatırmamışlar :50: çeyiz işine ara verdim :50:

canım aldıkların çok güzel, bir çok eşyimiz aynı bu arada :) güle güle kullan hepsini.

sonradan aldıklarının fotolarını ilk mesaja eklersen bakması daha kolay olur canım bu arada. hem de sen bakıp bakıp vaay ne çok şey almışım dersin. ben hep öyle diyordum da :)

ben ekleyemiyorum :44: ekleyince resim değil de eklenti2039420 diye yazı çıkıyor :44:

Canım maşallah hızlı bir şekilde devam ediyorsun çeyiz almaya.:nazar:
bende haftasonu tefale gidip bir iki birşey alacaktım (tencere ve tava ürünlerinde 1 alana 1 bedava kampanyası varmış, almak istediğin ürünler varsa aklında bulunsun.)
amaa nişandan ötürü kredi kartına çok yüklenmiştim, hala maaşımızı da yatırmamışlar :50: çeyiz işine ara verdim :50:

ben ekleyemiyorum :44: ekleyince resim değil de eklenti2039420 diye yazı çıkıyor :44:
tamam tatlım önerin için teşekkürler :17:

Canım mutfak takımına bayıldım yaa:16: İzmir'e yolum düşüyor ama Şirinyer'e düşmüyor:5::5: Oralara da gitmek lazım :)

Bende oyle kek kalplarimia soktan alfm
Nisanlmla aldklarimida japon pazari harikalar dunyasj, sali paRndan aldk

Oralardan bisiler almak daha cok hosuma gdyo
Ddondurma kasiklarimibulamdk bi onu pasabagceden aldk
Tatlim herseyin mukemmel bende takipcinim :21:

En mantıklısı canım. Merak ettim şu japon pazarını valla :) Aldığın her şey çok cici bu arada. İnsanın içi açılıyor:nazar::nazar:
çok teşekkür ederimmm :)

delimiyim
Bende oyle kek kalplarimia soktan alfm
Nisanlmla aldklarimida japon pazari harikalar dunyasj, sali paRndan aldk

Oralardan bisiler almak daha cok hosuma gdyo
Ddondurma kasiklarimibulamdk bi onu pasabagceden aldk
Tatlim herseyin mukemmel bende takipcinim :21:

teşekkür ederimm :) bnmde daha çok hoşuma gidiyor oralardan almak :1:

Bunlarda bugün Markafoniden aldıklarım :)

$ed20a1d3-71a8-476e-8860-f2e07f03687a.webp $1fe81afa-d54a-44a7-887c-573f4c08910a.webp $08292fbb-ca1f-4ee7-a85c-0b664f4ebcae.webp $8699089110261_0_304x424.webp Eki Görüntüle 475180

Back
X