LoadedGun Çeyiz Hazırlıyooor

Teşekkürler kızlar eksik var daha olmazmı :) buraya eklemediklerimde var tabi onlarn resimlerini bulamadım çoğuda kolilendi tencere takımlarım tamam mesela ,misafir çatal kaşık takımım tamam yemek takımım 12 kişilik misafir için var ama günlük alıcam yine 12 kişilik ..ooo çeyiz bitmez:9:Bunlarda Annemden ve ananemden yadigarlar :17:Nescafe fincan takımı ,ananemin çeyizinden kalma 50 yıllık porselen salata kasesi yağlık sirkelik ve sütlük

$Fotoğraf1703.webp $Fotoğraf1702.webp $Fotoğraf1701.webp $Fotoğraf1705.webp $Fotoğraf1706.webp

canım annenden kalan şeyler çok güzel hemde şuan böyle çiçekli şeyler moda:)) inş. sende kendi kızına bırakırsın ilerde :16:

benimde cnmm annemden kalan çeyizlerim var kıyamam almış koymuş inş ben kullandıkça o yattığı yerde huzur bulur:16:

canımmmmm çok güzeller
tam da senin çeyize uygun renkte. güle güle kullan canım.:16:
bizde de var öyle bir takım ama kıyamıyormuş bana vermeye :52:

canım annenden kalan şeyler çok güzel hemde şuan böyle çiçekli şeyler moda:)) inş. sende kendi kızına bırakırsın ilerde :16:
İnşallah bende kızıma bırakabilirim :29:

solitarywoman
çok çok çoook güzeller cnm güle güle kullan:16:benimde cnmm annemden kalan çeyizlerim var kıyamam almış koymuş inş ben kullandıkça o yattığı yerde huzur bulur:16:

Saol solitarycim bgnmene sevindim :16:İnşallah huzur bulucaktır:17:

bskn
canımmmmm çok güzeller
tam da senin çeyize uygun renkte. güle güle kullan canım.:16:
bizde de var öyle bir takım ama kıyamıyormuş bana vermeye :52:

Evet tam bnm çeyizlik :33:Teşekkürleeer, annem ne istersen götürebilirsin diyooo:1:

Nişanlım için aldığım atlet ve boxer 6 şar tane aldım çeyize atıcam kızlar kendimede atlet ve slip aldım
$FB,5010,16,bayan-slip-slip-anil.webp $pr_01_5129_max.webp $25364_b1_pv.webp $7672-large1.webp

Yine bugün alınanlar kızlar bir kısmını netden buldum bulamadıklarımın resimlerini çekip koyucam , bu daa sabah aldığımız kahvaltılıklarım :)

$32833.webp $tramontina_bicak_22924-084_1.webp $celik_kulluk_img_detay03.webp .webp $15222431.webp $Fotoğraf1712.webp $Z-088-b.webp $daybuyday-pasabahce-raki-ve-limonata--bardagi-6li.webp

canım cehizlerinin hepsi birbirinden güzel, iyi günlerde mutlulukla kullanın inşallah :nazar: ((:

Zücev in 3 lü porselen kayık tabak seti, paşabahçe porto şarap bardaklarım 6 lı, domates rendesi koyacagım kavanozum , ferforje mumluğum, havan, pilavlık vee çeşitli kaselerim
$440096_dolu.webp $Bzeyve-pr02-beyaz-serisi-porselen-kayik-tabak-cerezlik-3.webp $Fotoğraf1716.webp $Fotoğraf1720.webp $Fotoğraf1721.webp $Fotoğraf1722.webp $Fotoğraf1724.webp $Fotoğraf1725.webp

ufak tefek şeyleri bence şimdiden almak daha iyi en sona kaldığında illa bir şeylerin unutulacağını düşünüyorum:emir_bebek: güle güle kullan canım yeni çeyizlerini:16:

ufak tefek şeyleri bence şimdiden almak daha iyi en sona kaldığında illa bir şeylerin unutulacağını düşünüyorum:emir_bebek: güle güle kullan canım yeni çeyizlerini:16:
evet o yüzden eksik bişey kalmasın diye gördügümü alıyorum :1:Teşekkür ederimmmm:16:

en güzelini yapıyorsun cnm ben ablam yüzünden kısıtlıyorum kendimi malesef benden sonra nişanlandı benden önce evlenecek diye aldırmıyo hiç bişi:47: ev çeyiz doldu taşacak:9: artık o gidince ayrıntılara gircem bende:34:

en güzelini yapıyorsun cnm ben ablam yüzünden kısıtlıyorum kendimi malesef benden sonra nişanlandı benden önce evlenecek diye aldırmıyo hiç bişi:47: ev çeyiz doldu taşacak:9: artık o gidince ayrıntılara gircem bende:34:
Tek kız olmanın avantajını yaşıyorum :1:

Bunlarda yeni alınanlar kızlar Dikdörtgen fırın kabını 3 lü set olarak aldım 3 boy(3 lü resmini bulamadım) , Izgara tavalarım , pasta krema seti aldımm ve buda mutfak saatim :)

$10508_1_1344603797.webp $ici-teflon-dikdortgen-cam-firin-kabi-22lt_41402513.webp $mexican-grill-tava-2192088-220.webp $Fotoğraf1743.webp $kurabiye-yapim-seti-pasta-107819_4_1.webp

Back
X