LoadedGun Çeyiz Hazırlıyooor

Bu askılıktan bugün annemde bana aldı :D tesadüf işte :)) Kağıt havluluğu da ben takım olsun diye aldım. Hepsi çok güzel güle güle kullan canım. Fotoğraflarını çalıyorum konum için :))

Gözde askılığına bayıldıııımm.
Güzel günlerde kullan:34:
Teşekkür ederim Sooftum :17:

PembeCeyiz
Bu askılıktan bugün annemde bana aldı :D tesadüf işte :)) Kağıt havluluğu da ben takım olsun diye aldım. Hepsi çok güzel güle güle kullan canım. Fotoğraflarını çalıyorum konum için :))​

Tamam canım çal çal english home kardeşliği:32:

Bunlarda sizler için kızlar elmalı kurabiye yaptım bugün :51:
İlk elmalı kurabiyem :16:
afiyet olsun :17:

$IMG_20130330_165143.webp

Son düzenleme:
canım english home askılıga bayıldım ne kadara aldın diye sorsam güle güle kullan mutlukla aşkla :16:

canım english home askılıga bayıldım ne kadara aldın diye sorsam güle güle kullan mutlukla aşkla :16:
49.90 bitanemi fiyatı :)) çok teşekkür ederim :17:

oyyy canım benim ellerine sağlık çok güzel gözüküyorlar :16: yavaş yavaş başlanmış öğrenilmeye devamını diliyorum hai bakalımm :16: :16:
Ayy çok teşekkürler:17:Eveet mutfaga girdik artık :37:

gerçekten daha önce bu kadar renk bakımından uyumlu bir çeyiz görmemiştim galiba pembe hastasısın herşeyi uydurmuşsun birbiriyle güle güle kullan her birini canım..

Çok severimmmm harika gözüküyor ellerine sağlıkk.. Annemde çok yapardı önceden okula getirirdim hepsini yerlerdi :D
Çok teşekkürler :17:

fgnsml
gerçekten daha önce bu kadar renk bakımından uyumlu bir çeyiz görmemiştim galiba pembe hastasısın herşeyi uydurmuşsun birbiriyle güle güle kullan her birini canım..​

Ayy çok teşekkürler canım :17:Evet pembe hastasıyımm :16:

ayyy şu english home ürünlere bayılıyorummm en acilinden sitesine gelsin diye dua ediyorum çok güzeller tatlm güle güle kullan

ayyy şu english home ürünlere bayılıyorummm en acilinden sitesine gelsin diye dua ediyorum çok güzeller tatlm güle güle kullan
Teşekkürler tatlımm:17:İşte Bugün alınanlar :51:

Cam Şişelerim 2 adet
$92404.webp

Süt Şişelerim
:16:
$IMG_20130331_145038.webp

Meyve Bıçaklarım 12 li
$IMG_20130331_145132.webp

Mandal Sepetim
$Koruklu-Mandal-Sepeti-40-Mandal__74657069_0.webp

Veee Duvar Süsüm
:16:
$IMG_20130331_145209.webp

canım gene şeker şeker şeyler bulmuşsun çok tatlılar meyve bıçaklarında ayrı bir güzel hepsini güle güle kullan

Gözdecan bayıldım meyve bıçaklarına :16:
Ama ben böyle tatlı meyve bıçağı hiçbir yerde görmedim ki :19:

Güle güle kullan hepsini tatlım :16:

hepsi birbirindenn güselll maşallahh :nazar::nazar:
iyi günlerinizde kullanınnnn :34::34:

Yeni aldıklarını da güle güle kullanın canım. özellikle süt şişeni ve mandal sepetini çok sevdim :1:

Back
X