Bence çizgi var kan verin kesinleşsinArkadaslar merhaba adetime 4 gun kaldi dun ve bugun lobuick test yaptim erken de yaptim ama erkende cikmadi lkaset testte 2gundur boyle cikiyo cizgi miyoksa t bolgesi cizgi yeri mi anlamdim size sorayim dedim ilk defa kullanıyorum bu markayi bu ay bu markayi kullananlar yorum yapabilir misiniz
Canım flaşsız çekmeye çalışsana bi çok parlamışBirde cizgi hemen oldu da resimler gec cektim
Bu sabahkiBence pozitif bu marka kuruma çizgisi çıkarmıyor diyorlar yalancı da vermemiş hiç hayırlı olsun
Hayırlı olsun inşallah kan verin öyle sevinelim tabi ama pozitif diye düşünüyorumBu sabahki
Bunlar daha net mi aydinlikta cektimKaranlkmta olduğum icin flasla çekmiştim aydinliga gidince cekecegim
Kani adetim gecerse verecegim daha emin degilim bnde çünküHayırlı olsun inşallah kan verin öyle sevinelim tabi ama pozitif diye düşünüyorum
Ben pozitif çizgisine benzetemedim ama kalite düştüğü için belli olmuyordur belkiBuaraya yuklenince resimlerin kalite düşüklüğü yasadigini farkettim
Canim ilk.defa erken yaptim onda da cikti sanki atarimCanım beni diğer başlıkta gormussundur o testten daha silikti aynı markanin pozitifi gördüm kanda laboquick kuruma cizgisi cikarmiyor
Belkiee ondandirBen pozitif çizgisine benzetemedim ama kalite düştüğü için belli olmuyordur belki
Negatif maalesef. Tekrar test yapmak için regl gününü bekleyinBugun erken yaptim ins görünüyordu cizgi kalite dusmemistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?