- 24 Nisan 2015
- 6.948
- 7.143
- 398
benım gıbı bırcok ınsan var kürtaj olan kımı ısteyerek sonlandırıyor, kımı bebegı anomalı oldugu ıcın sonlandırıyor, kımı dusukten vs bu ıslemı oluyor herkesın bır nedenı ve gerekcesı var, o nedenle ben kendımı cani olarak görmüyorum, siz kalırsanız hamile aldırmazsanız olur biter...O zaman hamile kalmamak için 10 kat önlem alcaktiniz, hamile kaldıktan sonra bir cana kiymak daha kolay sizin için. Ben sizi kardeşim gibi görüp ağlayarak duygularımı yazdım. İkimizde anneyiz çoğumuz müslüman. Ama siz çok sert konuştunuz. Çocuğu olmayana nasip olsaydı keşke o bebek. Evladına kiymak için bu kadar can atan sizi gördüm burda. Yazmayın artık, ben ağladım burda sizin yavrunuza. Yasal hak diye diye cinayetler arttı. Hesaplar öte tarafa kaldı, 3 günlük geçici dünyaya güvenmeyin hoşçakalın. Lütfen yazmayın artık anlaşamıyoruz.
korunmadıgımı falan da nerden cıkardınzı ayrıca, bılıyorsunuz hıcbır yontemın %100 guvencesı yok, bu guvence yok dıye sevısmeyecek de degılız, olan olmuş önemli olan şartlar içerisinde en doğru kararı vermek benim için ise doğru olan bu ....
hem öte tarafın varlıgı bıle meçhulken hesabını şimdiden düşünmeye gerek yok, bırakın varsa öyle bir yer varsa verilecek bir hesap onu da ben düşüneyim..