• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

loğusalıkta yaşadıklarımı unutamıyorum....

Sirkeli limonlu suda 20 dk bekletiyon ilk başta,sonra bamyaları üstten kevgirle alıp,pişme suyuna da bolca limon,nom nom nom :KK70:
Ay yapim bari bugün :KK70:
Bittercoffee Bittercoffee bacı bak bak ,tarife de başladık :KK70:
:)) elim çok lezzetlidir benim. Tabi ben onları karnıyarıktı kebaptı hünkar beğendiydi gibi alenngirli yemeklere alıştırdım ya ondan bamyayı beğenmedi zaar. Kendi de makarnayı haşlar önümüze koyardı. Yemek yaptığı var sanki. 8 yıllık geliniyim daha bi defa yemek pişirip sofra kurduğunu bilmem. Yemeğini yemedim hiç

Çok ağırmış yaşadıkların
Şimdi nasılsın?
İyi olmayan iyilerdenim. Eşimin ailesinden nefret ediyorum ve eşimin beni ezmesinden ve ezdirmesinden dolayı da eşimden çok soğudum. Soğuduğum için umursamaz davranıyorum. O fa farkında fakat nolduğunu anlamıyo. Çünkü evde kavga gürültü yok. Gece 2 3 olsa eve gelmese aramıyorum ilgilenmiyorum nerdesin diye..

Oğlumun büyümesini bekliyorum. Bu evlilik oğlum beni ve yaşadıklarımı anlıycak kuvama geldiğinde biticek. Şu an birikim yapıyorum. Kendimi hazırlıyorum. Ama extra bi durumda inceldiği yerden kopsun diycek durumdayım. Tabi eşim beni anlıyo biraz da olsa hak veriyo bana eğer bu kafayla gidip düzelmeye devam ederse bende toparlamaya çalışırım kendimi.

Anlayacağın böyle karışık bi durumdayım. Zaman göstercek her şeyi diyorum.

İkinci çocuğu bu sebeplerden bende istemiyorum.
Sence bencillik mi
Sonra diyorum ki hayır bencillik değil kızıma kardeş değil sağlıklı bir anne gerek
Bende acaba bencillik mi diyorum? Sonra da bidaha aynı şeyleri yaşamayı gözün yiyo mu? Hem bu evladın o huzursuzlukları yaşadı 2.ye de bunları yapmaya ne hakkın var diyorum. Zaten o defteri kapattım. Mucize olmazsa hamile kalmam imkansız..

İyi olmayan iyilerdenim. Eşimin ailesinden nefret ediyorum ve eşimin beni ezmesinden ve ezdirmesinden dolayı da eşimden çok soğudum. Soğuduğum için umursamaz davranıyorum. O fa farkında fakat nolduğunu anlamıyo. Çünkü evde kavga gürültü yok. Gece 2 3 olsa eve gelmese aramıyorum ilgilenmiyorum nerdesin diye..

Oğlumun büyümesini bekliyorum. Bu evlilik oğlum beni ve yaşadıklarımı anlıycak kuvama geldiğinde biticek. Şu an birikim yapıyorum. Kendimi hazırlıyorum. Ama extra bi durumda inceldiği yerden kopsun diycek durumdayım. Tabi eşim beni anlıyo biraz da olsa hak veriyo bana eğer bu kafayla gidip düzelmeye devam ederse bende toparlamaya çalışırım kendimi.

Anlayacağın böyle karışık bi durumdayım. Zaman göstercek her şeyi diyorum.
Umarım sen ve oğlun için herşey dilediğin gibi devam eder.
Eşin kendi ailesiyle görüşüyor mu?
Birde o nefreti biliyorum inan ol canım sana zarar onlara hiçbir şey olmuyor.

Ben kapımın önünden bile geçirmezdim ama benim kaypak eşim onlarla bir olup üzdü beni. Tabi bu en hafifiydi. Annem 1 hafta kaldı yanımda, kaynanam hergün gelip kavga çıkardı. Hatta eşime, gittim kapıyı açmadılar demiş. Eşim aradı bi küfürler ediyo ki çıldırdım tabi. Hergün ağlıyoduk annemle kadın 1 haftada 3 kilo verdi.

Neyse ayrılmak için toplandık konuşalım dediler. Kaynana tam bi şeytan zaten. Boşa oğlum diyo. Eşim de ben karımı boşamam. Şunu da kafanıza sokun çocuk olduğu için değil. Çocuk olmasa da bırakmam ben karımı dedi. Tabi bu al mor oldu. Kayınpederim de yapıcı konuştu. Kadının derdi annemi evden göndermekmiş.

Ama o annemi ağlayarak evden yolladı bana kan kusturdu gözümün yaşını kurutmadı ya seni bu evde barındırmıycam dedim. 1 hafta sonra kaçar gibi kendi de defolup gitti. Yanlarında durmadım yüzlerine bakmadım.. çünkü eşimle aramızı berbat ettiler. Eşim üstüme düştü etrafımda dönüyo diye kıskançlıktan yalan yanlış doldurdular hep. Eşim 5 günlük lohusayken vurdu bana boğazımı sıktı. En sonunda olan oğullarına oldu arada kalmaktan ciğerlerinden ve midesinden hastalandı.

Karı koca full başımdalardı ve hiçbi iş yapmazlardı. Üstüne komşuları kızı damadı doluşurdu eve. Bigün ateşli faranjit geçiriyorum. Geberiyorum hastalıktan ama. Bi odada 14 15 kişi varız. Ateşim 40 derece. Ocak ayındayız. Görümcemin kocası duşa gir abim 40 derece ateş iyi değil dedi. Eşim de "enişte bu kız nasıl duşa girsin hava buz gibi sobalı odada siz varsınız. Duş alıp soğuk yerde mi giyincek" dedi. Yine de kalkıp gitmediler. Eşim içinden kızar ama asla onlara gık demez. Yalaka gibi davranır ailesine. Hal böyle olunca onlar da eziyet etmekten geri kalmadılar hiç. Hala da aynılar fakat artık ben yok sayıp görüşmüyorum.

Veee bunca şeyin bedeli evladım çok istemesine rağmen 2. Bi çocuk yapmıycam. Bunun için de çok kızgınım onlara. Geberse de kurtulsam dediğim ( asla böyle şeyler düşünmem de söylemem de istemesem de içimden geçiyo bu şahıslar için ) tek organizmalar..
Cok iyi anliyorum seni ayni sey onceki dogumumda geldi basima.. evim zaten kucuk konu acmistim.. ne b.k isi varsa kv gelmis annen varken.. ya bu lohusa kadina exiyet etmek ayri.. yani gelip bakicaklarina curcunaya donusuyo ortalik.. bu adamdan bosanmiycaksan kardes isini dusun derim tavrun icin.. ama ayrilmayo dusunmuyosan o zaman haklisin tabii

Bende acaba bencillik mi diyorum? Sonra da bidaha aynı şeyleri yaşamayı gözün yiyo mu? Hem bu evladın o huzursuzlukları yaşadı 2.ye de bunları yapmaya ne hakkın var diyorum. Zaten o defteri kapattım. Mucize olmazsa hamile kalmam imkansız..
Bunu ben de soruyorum bir daha aynı şeyler olur mu? Kişiler aynıysa olur diyorum sonra
Bir farkla biz daha bilinçli olacağız
Erkekler de umarım ders almıştır

Umarım sen ve oğlun için herşey dilediğin gibi devam eder.
Eşin kendi ailesiyle görüşüyor mu?
Birde o nefreti biliyorum inan ol canım sana zarar onlara hiçbir şey olmuyor.
Görüşmez mi hiç.. diyorum ya yalaka pısırık.. sesi ancak bana çıkar.. bi adam karısına söylenen onca hakareti o ablasının el kaldırmasını nasıl sineye çeker abacım diye afedersin yalakalık yapar aklım almıyo. Bunlar bitme noktasına getirdi sevgimi saygımı.

Kendime saygımdan kavga etmiyorum eşimle saldım onu kendi haline beni hiç ilgilendirmiyo.

Söylediğinde çok haklısın nefret bana zarar sadece ağır bi yük üstümde.. ama geçer mi ya da nasıl geçer hiçbi fikrim yok

Cok iyi anliyorum seni ayni sey onceki dogumumda geldi basima.. evim zaten kucuk konu acmistim.. ne b.k isi varsa kv gelmis annen varken.. ya bu lohusa kadina exiyet etmek ayri.. yani gelip bakicaklarina curcunaya donusuyo ortalik.. bu adamdan bosanmiycaksan kardes isini dusun derim tavrun icin.. ama ayrilmayo dusunmuyosan o zaman haklisin tabii
Bu adama zerre kadar güvenmiyorum o her ne kadar bidaha aynı şeyler olmuycak dese de eşeğe altın semer vursan yine eşektir. He olur da kaynanam ölürse falan o zaman belki 2. Çocuğu düşünebilirim..

Ki oğlumun doğumunda kaynanam ölmeden doğurmam bidaha demiştim.. o kadar eziyet ettiler bana. Kaynanam kayınpederim görümcem ve onların ağzına bakan eşim.

Bunu ben de soruyorum bir daha aynı şeyler olur mu? Kişiler aynıysa olur diyorum sonra
Bir farkla biz daha bilinçli olacağız
Erkekler de umarım ders almıştır
Bu gelgitleri yaşayan bi benim sanıyordum yalnız değilmişim.. eğer eşine güveniyosan evladın için dene derim. Ben asla güvenmiyorum. Ne zaman ikna olmaya çalışsam ne kadar haklı olduğumu hep ispat etti bana yaşananlarla.. yine de büyük konuşmak istemem Allah hayırlısını versin her şeyin cümlemize..

Görüşmez mi hiç.. diyorum ya yalaka pısırık.. sesi ancak bana çıkar.. bi adam karısına söylenen onca hakareti o ablasının el kaldırmasını nasıl sineye çeker abacım diye afedersin yalakalık yapar aklım almıyo. Bunlar bitme noktasına getirdi sevgimi saygımı.

Kendime saygımdan kavga etmiyorum eşimle saldım onu kendi haline beni hiç ilgilendirmiyo.

Söylediğinde çok haklısın nefret bana zarar sadece ağır bi yük üstümde.. ama geçer mi ya da nasıl geçer hiçbi fikrim yok
Eşin telafi davranışında bulunup kendini affettirmek için çabalamassa azalmıyor canım

Aksi takdirde eşini her gün görüyorsun herşey taze kalıyor zaten

Hem üzülüp hem unutan taraf olamıyoruz doğal olarak

O zaman ayrılmayı düşünmedin mi

Bu gelgitleri yaşayan bi benim sanıyordum yalnız değilmişim.. eğer eşine güveniyosan evladın için dene derim. Ben asla güvenmiyorum. Ne zaman ikna olmaya çalışsam ne kadar haklı olduğumu hep ispat etti bana yaşananlarla.. yine de büyük konuşmak istemem Allah hayırlısını versin her şeyin cümlemize..
Beni de şaşırtmadığı zamanlar çok kendisinin

Şimdi daha çeki düzen verdi kendine ama güven güven güven

Birgün deneyecek olursam bulurum kk da seni:)

Bu adama zerre kadar güvenmiyorum o her ne kadar bidaha aynı şeyler olmuycak dese de eşeğe altın semer vursan yine eşektir. He olur da kaynanam ölürse falan o zaman belki 2. Çocuğu düşünebilirim..

Ki oğlumun doğumunda kaynanam ölmeden doğurmam bidaha demiştim.. o kadar eziyet ettiler bana. Kaynanam kayınpederim görümcem ve onların ağzına bakan eşim.

Yasadiklarini benzettim kendi yasadiklarima ve benimle esimde 2,5 yildir aramiz acik toparlayamiyoruz bi turlu..cok pisman oldu benimki annesini getirdigine ama is isten gecti..simdi ne yapsan saygi sevgi o tutku gelmiyor.. ki ben esimi oyle severdim oyle asik severdim..genede bi tane daha Rabbim verdi sukurler olsun..hakkimizda hayirlisi olsun tatlim... bu isin sonu belki bosanma olur kendi adima.. genc bi kadinsin.. hem annesin ama hemde kadinsin.. elinin tersiyle itmen gerekiyor baska zevkleri guzel seyleri..ilerde bosansamda diyorum resmi nikah yapmam herhalde...

Eşin telafi davranışında bulunup kendini affettirmek için çabalamassa azalmıyor canım

Aksi takdirde eşini her gün görüyorsun herşey taze kalıyor zaten

Hem üzülüp hem unutan taraf olamıyoruz doğal olarak

O zaman ayrılmayı düşünmedin mi
Düşündüm ayrılmak için çok çabaladım da ama malesef gitcek yerim yok. Babam asla ayrılmamı istemiyo. Bikaç defa bırakıp gittim babam da orda daha beter eziyet ediyo huzurumu bozuyo. Annem baban olmasa 5 dakika tutmam seni orda diyo ama ne çare..

Oğlum olmasa başka bi şehire giderdim. Başımın çaresine bakardım ama oğlum yaklaşık 5 yaşında dah. O yüzden birikim yapıyorum ve şartların olgunlaşmasını bekliyorum. Bu adamla bi ömür evlilik hayal bile edemiyorum. İlla ki bi yerde biticek gibi geliyo..

Yasadiklarini benzettim kendi yasadiklarima ve benimle esimde 2,5 yildir aramiz acik toparlayamiyoruz bi turlu..cok pisman oldu benimki annesini getirdigine ama is isten gecti..simdi ne yapsan saygi sevgi o tutku gelmiyor.. ki ben esimi oyle severdim oyle asik severdim..genede bi tane daha Rabbim verdi sukurler olsun..hakkimizda hayirlisi olsun tatlim... bu isin sonu belki bosanma olur kendi adima.. genc bi kadinsin.. hem annesin ama hemde kadinsin.. elinin tersiyle itmen gerekiyor baska zevkleri guzel seyleri..ilerde bosansamda diyorum resmi nikah yapmam herhalde...
Dengesiz ötesi bi eşim var. Bigün ağlayarak annem haksızlık da yaosa eziyet de etse sana, ben hep bile bile onunla bir oldum sırf o benim annem diye " döküldü. Ama laf gelirse ne kötülüğünü gördün annemin melek gibi kadın der çıkar. Bu mermer kafalıyla ortak bi çocuğumuz daha olsun istemiyorum o yüzden.. bu akıllansa nolur akıllanmasa nolur. Artık ben sessiz moduma geçtim.. onu da bi telaş aldı gidiyo.. arayıp sormalar üstüme düşmeler.. sürekli sen böyle değildin hiç arayıp sormuyosun beni çok boşluyosun.. umursamazsın.. durgunsun.. neyin var diye sorup duruyo. Ki 9 yıllık birlikteliğimizde neyin var demeyen adam bunları yapan adam..

İçimi soğuttun güzel şeyleri tükettin artık diyorum ama kabullunmek istemiyo. Hiçbi şey yokmuş gibi aşkım karıcım diye etrafımda ama ben benden geçtim. Hiç bi anlam ifade etmiyoyaptıkları. Ayrıca arada bir de olsa o ailesiyle görüşmemi istemesi var ya hergün biraz daha kapanıyorum içime. Tabi sadece eşime karşı öyleyim. Kilitliyorum kendimi. Normal hayatım gayet güzel akıyo keyifliyim..

Bigün ayrıldığımızda da erkek ırkından nefret ettiğim için bi birliktelik düşünmüyorum. En mutlu olduğum dönemler yalnız olduğum dönemlerdi.

Beni de şaşırtmadığı zamanlar çok kendisinin

Şimdi daha çeki düzen verdi kendine ama güven güven güven

Birgün deneyecek olursam bulurum kk da seni:)
Hayırlısı olur umarım senin için.. bidaha asla sana aynı şeyleri yaşatma fırsatı da gücü de bulamasınlar arkadaşım ;)

aman boşverin ben bır gece hastanede kaldım rahat bır hamılelık gecırdım ve rahat bır dogum yaptım bebegımde saglıklıydı Allaha sukur. eşim ilk gece benımle kalmadı hatta dogumdan cıktıktan bırkaç saat sonra eve gıttı uyumaya cunku sabaha karsı hastaneye gelmıstık ve dogum sabah oldu beyfendı uykusuz kaldı, ne bır cıcek ne hedıye bırsey almadı, logusalık donemımde ben eve adım attıgım an ıslenmeye basladım ama sonra hastalandım ama bana hıc yardımcı olmadı aılemde bızdeydı buna tanık oldu evde buyuk bır kavga cıktı sonra buzlar erıdı zaten kavgada fazla buyumeden kapandı , gelelım bugune hamıleyım plansız bır gebelık aslında bende hazır degılım ama esım ben herseye agmen arkandayım deseydı doguracaktım ama bana destek degıl,ıkıncı bır cocuk ıstemıyor ki kızımın cogu ıhtıyacını ben gıderırım yada aılem ılgılendıgınden onlar halleder cunku bazen onlarla memlekette kaldıgı oluyor ve esıme guvenmedıgım ıcın tabı maddı sıkıntılar vs de var gebelıgımı sonlandıracagım demem o kı erkeklerın cogu bencıl rahatına duskun o nedenle esınden cok sey bekleme sen bebeklerınle ılgılen gerısıne takılma, kv dene gelırsek duyma gorme kendı eden kendı bulur...
Sakın ha gebeligini sonlardirma çok büyük günahgünah ve hadi onu da geçtim can ya bizler bir cocugumuz olsun diye şehirden şehire doktordan doktora gidiyoruz bir evlat ve diğer çocuğunuz icin kardeş ne kadar önemlidir birak bakmazsa bakmasin gerekirse bosan git kendin çalış yaşadıklarını birebbir bilemem ama evladindan vazgeçme.

ben ıkı senedır konusmuyorum kv ile. ne suratına bakıyorum nede evıne gıttım o bu sure zarfında ben ıstedıgım zaman evıme gırebıldı kı oda sanırım 3 olması lazım ve bır haftayı gecmedı. hak ettıde benı sınır krızıne koydu sezaryenlı halımle. evıme geldıgınde de sanmakı suratına baktım hoşgeldınız dedım yokmus gıbı davrandım. eşim destekçim çok şükür bu arada ögrendımkı eltımde küsmüş konusmuyormus ohhh dedım oh olsun ıkı toruunu var ıkısınıde rahat rahat göremıyor allahından bulsun.
Sana ne yaptı kv seni sinir krizine soktu yanlış anlamada çok merak ettim

İkinci çocuğu bu sebeplerden bende istemiyorum.
Sence bencillik mi
Sonra diyorum ki hayır bencillik değil kızıma kardeş değil sağlıklı bir anne gerek
Ben asıl başka bir çocuk yapmanın bencillik olacağını düşünüyorum
Zamanında psikolojisi bozuk bir anneydim çocuğuma iyi anne olamadım, şimdi kısmen daha iyi bir psikoloji ile başka bir çocuk yapıp ona daha iyi anne olmak bencillik, çocuğuma haksızlık.

Dengesiz ötesi bi eşim var. Bigün ağlayarak annem haksızlık da yaosa eziyet de etse sana, ben hep bile bile onunla bir oldum sırf o benim annem diye " döküldü. Ama laf gelirse ne kötülüğünü gördün annemin melek gibi kadın der çıkar. Bu mermer kafalıyla ortak bi çocuğumuz daha olsun istemiyorum o yüzden.. bu akıllansa nolur akıllanmasa nolur. Artık ben sessiz moduma geçtim.. onu da bi telaş aldı gidiyo.. arayıp sormalar üstüme düşmeler.. sürekli sen böyle değildin hiç arayıp sormuyosun beni çok boşluyosun.. umursamazsın.. durgunsun.. neyin var diye sorup duruyo. Ki 9 yıllık birlikteliğimizde neyin var demeyen adam bunları yapan adam..

İçimi soğuttun güzel şeyleri tükettin artık diyorum ama kabullunmek istemiyo. Hiçbi şey yokmuş gibi aşkım karıcım diye etrafımda ama ben benden geçtim. Hiç bi anlam ifade etmiyoyaptıkları. Ayrıca arada bir de olsa o ailesiyle görüşmemi istemesi var ya hergün biraz daha kapanıyorum içime. Tabi sadece eşime karşı öyleyim. Kilitliyorum kendimi. Normal hayatım gayet güzel akıyo keyifliyim..

Bigün ayrıldığımızda da erkek ırkından nefret ettiğim için bi birliktelik düşünmüyorum. En mutlu olduğum dönemler yalnız olduğum dönemlerdi.
Hissettiklerin ve yaşadıkların çok ağır
Umarım oğlunla çok huzurlu bir hayatınız olur

Back
X