aman boşverin ben bır gece hastanede kaldım rahat bır hamılelık gecırdım ve rahat bır dogum yaptım bebegımde saglıklıydı Allaha sukur. eşim ilk gece benımle kalmadı hatta dogumdan cıktıktan bırkaç saat sonra eve gıttı uyumaya cunku sabaha karsı hastaneye gelmıstık ve dogum sabah oldu beyfendı uykusuz kaldı, ne bır cıcek ne hedıye bırsey almadı, logusalık donemımde ben eve adım attıgım an ıslenmeye basladım ama sonra hastalandım ama bana hıc yardımcı olmadı aılemde bızdeydı buna tanık oldu evde buyuk bır kavga cıktı sonra buzlar erıdı zaten kavgada fazla buyumeden kapandı , gelelım bugune hamıleyım plansız bır gebelık aslında bende hazır degılım ama esım ben herseye agmen arkandayım deseydı doguracaktım ama bana destek degıl,ıkıncı bır cocuk ıstemıyor ki kızımın cogu ıhtıyacını ben gıderırım yada aılem ılgılendıgınden onlar halleder cunku bazen onlarla memlekette kaldıgı oluyor ve esıme guvenmedıgım ıcın tabı maddı sıkıntılar vs de var gebelıgımı sonlandıracagım demem o kı erkeklerın cogu bencıl rahatına duskun o nedenle esınden cok sey bekleme sen bebeklerınle ılgılen gerısıne takılma, kv dene gelırsek duyma gorme kendı eden kendı bulur...