E ezhaz Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2024 47 7 1 27 11 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ezhaz #1 kızlar lohusa depresyonu kaygı bozukluğu ve panik bozuk yüzünden lustral başladım doğum yapalı 18 gün oldu ilacı alalı 5 gün aranızda antidepresan kullanıp emziren vaar mı Allah için bana birşey diyin
kızlar lohusa depresyonu kaygı bozukluğu ve panik bozuk yüzünden lustral başladım doğum yapalı 18 gün oldu ilacı alalı 5 gün aranızda antidepresan kullanıp emziren vaar mı Allah için bana birşey diyin
D ddmhsn Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Ocak 2025 18 5 1 40 13 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ezhaz #2 Nasılsınız şu an İlaç için yanıt bulabildiniz mi ben de aynı durumdayım Umarım iyisinizdir çok geçmiş olsun
Nasılsınız şu an İlaç için yanıt bulabildiniz mi ben de aynı durumdayım Umarım iyisinizdir çok geçmiş olsun
E ezhaz Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2024 47 7 1 27 21 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ezhaz #3 ddmhsn .!.: Nasılsınız şu an İlaç için yanıt bulabildiniz mi ben de aynı durumdayım Umarım iyisinizdir çok geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... merhaba emziriyorum
ddmhsn .!.: Nasılsınız şu an İlaç için yanıt bulabildiniz mi ben de aynı durumdayım Umarım iyisinizdir çok geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... merhaba emziriyorum
E ezhaz Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2024 47 7 1 27 21 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ezhaz #4 ddmhsn .!.: Nasılsınız şu an İlaç için yanıt bulabildiniz mi ben de aynı durumdayım Umarım iyisinizdir çok geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... sizede geçmiş olsun özelden yazın isterseniz
ddmhsn .!.: Nasılsınız şu an İlaç için yanıt bulabildiniz mi ben de aynı durumdayım Umarım iyisinizdir çok geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... sizede geçmiş olsun özelden yazın isterseniz