Hiç geçmeyecekmiş gibi hissediyorum. Ağlamamı durduramıyorum. Ağladıkça daha çok sinirim bozuluyorLohusa hüznü yaşıyorsunuz. Tüm anneler yaşıyor. Hormonlardan kaynaklı olduğunu bilin. Geçecek.
Geçiyor geçiyorMerhaba arkadaşlar 8 günlük bebeğim var. İlk 1 hafta her şey çok iyiydi. 5 gün annem yanımda kaldı. Bebeğim emmek için uyanıyor akıllı bir bebek sezeryan oldum ama çabucak toparlandım sütüm geliyor yani kısaca hiçbir problem yok. Ama dün birden hıçkıra hıçkıra ağlayasım geldi. Sanki anneliğe hazır değil gibi hissediyorum. Çok isteyerek hamile kaldım. Fakat neden böyle oluyor anlamıyorum. Durduk yere sürekli ağlayasım geliyor. Bugün tüm gün ağladım saatlerce. İştahım kapandı 2 lokma anca yiyorum. Eşimle bir daha hiç baş başa kalamıcakmışım eski hayatım asla olmayacakmış her şeyim, düzenim değişecekmiş gibi hissediyorum, ki öyle bence. Daha ağır bir şekilde depresyona girmeden nasıl düzelebilirm. Aynı durumu yaşamış anneler nasıl atlattınız ?
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. İnşallah çabuk atlatırım bu süreciGeçiyor geçiyor
Sonra siz ağlatan konumuna geçiyorsunuzanneliğiniz hayırlı olsun hiçbirşey sonsuza kadar sürmez.
Hormonlar biraz düzelsin. Bebiş de az büyüsün. Eşinizle başbaşa da çıkarsınız birine bırakıp,bebişle de çıkarsınız.
İnşallah daha da ağırlaşmaz kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Teşekkür ederim yorumunuz içinSakin üzülme konu sahibi gerçekten geçecek bana inan yaşadığın tüm zorluklara geçecek sadece sabır çok daha agirlasirsa bir yardım al gerekirse ilaç verir süte gecmeyen ilaçlar var kendini iyi hissedersin
Tüm kalbimle inşallahİnşallah daha da ağırlaşmaz kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için
Canım benim bu dönemin geçici olduğunu hatırla ve sakinleşmeye çalış. 2 ay boyunca ağladım ilk 40 gün en fenasıydı. Yavas yavas azalarak bitti senin de geçecek endişelenme. Aynı seyler ben de dusundum. Sonra bi süre de böyle düşündüğüm için ağladım kendime kızdım. Her kadın yasıyor aynı seyleri. Hormonların düzene giribce geçecekMerhaba arkadaşlar 8 günlük bebeğim var. İlk 1 hafta her şey çok iyiydi. 5 gün annem yanımda kaldı. Bebeğim emmek için uyanıyor akıllı bir bebek sezeryan oldum ama çabucak toparlandım sütüm geliyor yani kısaca hiçbir problem yok. Ama dün birden hıçkıra hıçkıra ağlayasım geldi. Sanki anneliğe hazır değil gibi hissediyorum. Çok isteyerek hamile kaldım. Fakat neden böyle oluyor anlamıyorum. Durduk yere sürekli ağlayasım geliyor. Bugün tüm gün ağladım saatlerce. İştahım kapandı 2 lokma anca yiyorum. Eşimle bir daha hiç baş başa kalamıcakmışım eski hayatım asla olmayacakmış her şeyim, düzenim değişecekmiş gibi hissediyorum, ki öyle bence. Daha ağır bir şekilde depresyona girmeden nasıl düzelebilirm. Aynı durumu yaşamış anneler nasıl atlattınız ?
Eşim bugün çıkalım dedi ama evden de çıkmak istemiyorum. Yarın kendimi zorlayıp biraz hava almaya çıkmam lazım haklısınızTüm kalbimle inşallahrica ederim ne demek bebek uyudukça kafanızı dağıtın bebeği eşinize bırakıp yarim saatte olsa yürüyüşe çıkın bebek büyüdükçe eskiye döndüğünüzu göreceksiniz bakın 3 buçuk yaşına geldi bile benimkisi. kafanıza takılan birsey olunca yazın buradan yada özelden
Çok teşekkür ederim inşallah çabuk toparlarımCanım benim bu dönemin geçici olduğunu hatırla ve sakinleşmeye çalış. 2 ay boyunca ağladım ilk 40 gün en fenasıydı. Yavas yavas azalarak bitti senin de geçecek endişelenme. Aynı seyler ben de dusundum. Sonra bi süre de böyle düşündüğüm için ağladım kendime kızdım. Her kadın yasıyor aynı seyleri. Hormonların düzene giribce geçecek
Gerçekten bakın çok iyi gelecek eşinizle yada tek ama çıkın mutlaka hele destek olan eşiniz varsa daha çabuk atlatırsınz benim esim sayesinde aştım bende çok uzun sürmüştü o olmasaydı kafayı yerdim Allah razı olsin ondan umarım eşiniz destektirEşim bugün çıkalım dedi ama evden de çıkmak istemiyorum. Yarın kendimi zorlayıp biraz hava almaya çıkmam lazım haklısınız
Merhaba anneliğiniz hayırlı olsun. Bebeginizle Beraber eğleneceğiniz oynayacağınız günler gelecek. Hüzünlü olmanız normal ama çok güzel günleriniz olacak bunları unutmayın kendinize asla ikinci plana atmayın. Siz mutlu olursanız zaten bebeğiniz de mutlu olur eşiniz de mutlu olur. Hayatımızda tabii ki birtakım değişiklikler olacak ama zamanla oturacak. Benim bebeğim 18 aylık. 1 yaşından sonra her şey çok güzel oturdu. Ve diyorum ki keşke daha önce evlenseydim ve çocuk sahibi olsaydım o kadar güzel bir şey ki. Şükürler olsunMerhaba arkadaşlar 8 günlük bebeğim var. İlk 1 hafta her şey çok iyiydi. 5 gün annem yanımda kaldı. Bebeğim emmek için uyanıyor akıllı bir bebek sezeryan oldum ama çabucak toparlandım sütüm geliyor yani kısaca hiçbir problem yok. Ama dün birden hıçkıra hıçkıra ağlayasım geldi. Sanki anneliğe hazır değil gibi hissediyorum. Çok isteyerek hamile kaldım. Fakat neden böyle oluyor anlamıyorum. Durduk yere sürekli ağlayasım geliyor. Bugün tüm gün ağladım saatlerce. İştahım kapandı 2 lokma anca yiyorum. Eşimle bir daha hiç baş başa kalamıcakmışım eski hayatım asla olmayacakmış her şeyim, düzenim değişecekmiş gibi hissediyorum, ki öyle bence. Daha ağır bir şekilde depresyona girmeden nasıl düzelebilirm. Aynı durumu yaşamış anneler nasıl atlattınız ?
Çok şükür en büyük desteğim eşim. Hem benim için hem bebek bakımı için. Ama durduk yere ağlayınca o da ne yapacağını bilmiyor, sarılıp ağlaşıyoruzGerçekten bakın çok iyi gelecek eşinizle yada tek ama çıkın mutlaka hele destek olan eşiniz varsa daha çabuk atlatırsınz benim esim sayesinde aştım bende çok uzun sürmüştü o olmasaydı kafayı yerdim Allah razı olsin ondan umarım eşiniz destektir
Bende çok çok isteyerek evlendiğim ilk aydan hamile kaldım. Hiç böyle hissedeceğimi düşünmezdim. Ama gelip geçici bir süreçmiş bir çok kadın yaşamış. Bunları bilmek beni rahatlattı. Çok teşekkürler yorumunuz içinMerhaba anneliğiniz hayırlı olsun. Bebeginizle Beraber eğleneceğiniz oynayacağınız günler gelecek. Hüzünlü olmanız normal ama çok güzel günleriniz olacak bunları unutmayın kendinize asla ikinci plana atmayın. Siz mutlu olursanız zaten bebeğiniz de mutlu olur eşiniz de mutlu olur. Hayatımızda tabii ki birtakım değişiklikler olacak ama zamanla oturacak. Benim bebeğim 18 aylık. 1 yaşından sonra her şey çok güzel oturdu. Ve diyorum ki keşke daha önce evlenseydim ve çocuk sahibi olsaydım o kadar güzel bir şey ki. Şükürler olsun
Ben de öyle hissediyordum. 40ımız çıktığında bir rahatlama başladı. 3. Ayımız bittiğinde gerçekten nefes aldığımı anlayabildim. Laf olsun diye söylemiyorum şu an durumunuzu kafanızdaki düşünceleri o kadar anlıyorumki. Hiç dillendiremeyeceğim buraya dahi yazamayacağım şeyler düşünüyordum. Geçti gitti şükür. Bu da hormonal manyak bir süreç.Hiç geçmeyecekmiş gibi hissediyorum. Ağlamamı durduramıyorum. Ağladıkça daha çok sinirim bozuluyor
Çok teşekkürler yorumunuz için . Tek olmadığımı hissetmek iyi geliyorBen de öyle hissediyordum. 40ımız çıktığında bir rahatlama başladı. 3. Ayımız bittiğinde gerçekten nefes aldığımı anlayabildim. Laf olsun diye söylemiyorum şu an durumunuzu kafanızdaki düşünceleri o kadar anlıyorumki. Hiç dillendiremeyeceğim buraya dahi yazamayacağım şeyler düşünüyordum. Geçti gitti şükür. Bu da hormonal manyak bir süreç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?