Herkese iyi geceler..
18 günlük lohusayım çok bunaldım kendimi boşlukta hissediyorum
iki kız evladım var dünyalar benim oldu onlar sayesinde. Büyük kızım 38 aylık kardeş kıskançlığı yaşamadı ama orantısız güç kullanarak kardeşini seviyor küçüğü gözümün önünden ayıramıyorum.
Gece uykum sıfır a indi gündüz de küçük uyuyunca büyük uyanık, büyüğü uyutsam küçük uyanık başım çok ağrıyor normal doğum dikişlerim sızlıyor ve sürekli ped kullanmaktan pişik oldum en çokta yalnızlık beni bunaltıyor.
Annem sağolsun 12 gün geldi kaldı yanımda inanın hiç iş yaptırmadım elimden geldiğince kendi işlerimi kendim hallettim annem büyük kızımı arada park a markete götürüyordu. Eşim yoğun çalışıyor o da eve gelince büyük kızımla oyun kuruyor dışarı çıkartıyor.
Arkadaşlar ben kendimi iyi hissetmiyorum çok bunaldım yalnızlıktan annem kv ler gelmiyor diye gitti ben varım diye gelmiyorlardır dedi anne ne alakası var yapma gelir onlar sen gitme dedim dinlemedi gitti
kv ler annem gitmesine rağmen el gibi 20 dk oturup gittiler. İki evladımında sağlıkları yerinde acaba Allah a nankörlük mü ediyorum bilmiyorum yalnız değilim onlar sayesinde ama bilmiyorum ya ruh halim kendimi berbat hissediyorum anne mi çağırsam mi acaba hanımlar en azından şu 40 im bitene kadar yanımda kalsa. Yoksa yalnız mı dursam siz ne yapardınız benim yerimde olsanız?
18 günlük lohusayım çok bunaldım kendimi boşlukta hissediyorum

Gece uykum sıfır a indi gündüz de küçük uyuyunca büyük uyanık, büyüğü uyutsam küçük uyanık başım çok ağrıyor normal doğum dikişlerim sızlıyor ve sürekli ped kullanmaktan pişik oldum en çokta yalnızlık beni bunaltıyor.
Annem sağolsun 12 gün geldi kaldı yanımda inanın hiç iş yaptırmadım elimden geldiğince kendi işlerimi kendim hallettim annem büyük kızımı arada park a markete götürüyordu. Eşim yoğun çalışıyor o da eve gelince büyük kızımla oyun kuruyor dışarı çıkartıyor.
Arkadaşlar ben kendimi iyi hissetmiyorum çok bunaldım yalnızlıktan annem kv ler gelmiyor diye gitti ben varım diye gelmiyorlardır dedi anne ne alakası var yapma gelir onlar sen gitme dedim dinlemedi gitti