LOHUSA KAFASI MI YARDIMM

Lotuslu cheesecake

yaprak döker bir yanımız ,bir yanımız bahar bahçe
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2022
604
775
53
Kızlar selam 26 günlük lohusayım dün eltimin hamile olduğunu söyledi eşim ona da abisi demiş. ara da bi tebrik et dedi . dedim ne arayacağım bana kimse bi şey demedi aileden sayıp ne kayınvalidem ne eltim kaç kere görüştük.yarında bana çaya gelicekler ben de eltime yazmadım eşim abisine dedi öyle Davet ettik. .sizce tebrik etsem mi gelince yoksa o bahsini açınca mı desem. çünkü o hamileliği hemen söylememek lazım biraz büyüsün göze gelir kafasında biri.lohusa kafası mı bu düşüncem :(

Eşiniz niye her şeye karışıyor ki siz kaç yaşında kadınsiniz ben laf arasında söylerse normalde tebrik ederim o etmiş mi etmemiş mi bakmam ama böyle yok davet edelim yok tebrik et denilirse pis bir huyum var çocuk doğduktan sonra bile aramam . Siz tebrik edilmiyorsunuz onlar çocuk yapınca niye davet ediliyor şehzade mi doguracakmis? Benim yorumlarımı da çok ciddiye almayın gerçi hamileyim üzerimde gerginlik var 😅

Kızlar selam 26 günlük lohusayım dün eltimin hamile olduğunu söyledi eşim ona da abisi demiş. ara da bi tebrik et dedi . dedim ne arayacağım bana kimse bi şey demedi aileden sayıp ne kayınvalidem ne eltim kaç kere görüştük.yarında bana çaya gelicekler ben de eltime yazmadım eşim abisine dedi öyle Davet ettik. .sizce tebrik etsem mi gelince yoksa o bahsini açınca mı desem. çünkü o hamileliği hemen söylememek lazım biraz büyüsün göze gelir kafasında biri.lohusa kafası mı bu düşüncem :KK43:
Geldiklerinde konu açılır elbet tebrik ediverin nolacak büyük bir konu mu dert ediyorsunuz.

Bence arayip tebrik edin. Ben kayinvalideme hamile oldugumu soyledigimde benden önce herkese duyurmustu, bende bu yuzden tek tek aramaya gerek duymadim. Zaten ogrenmisler ne diye birdaha arayayim diye düşünmüştüm

Lafı geçmediği için ben de hamileyim dememiştir . Eltime falan ben demedim hiç hamileliklerim de , duydu bir şekilde . Tebrik ettim aynı şekilde bende onunkini öyle öğrendim. Bana neden demedi diye de düşünmedim .

Nasılsa geliceklermiş . Gelince konu açılınca tebrik edersiniz. Yok açılmazsa bilemedim. Şimdi göze gelir filan saklama düşüncesindeyse belki bozulabilir. Sizin bilip bilmediğinizi biliyordur ama bence o_O

çünkü o hamileliği hemen söylememek lazım biraz büyüsün göze gelir kafasında biri.
Eşi kardeşine haberi verdiğine göre sakınca görmemiştir. İçinizden geliyorsa tebrik edin. Ben başkasının söylemesiyle iş yapmayı sevmiyorum. Kimseye de ara demem. O yüzden içinizden geliyorsa dedim. Yoksa yarın geldiklerinde tebrik edersiniz.

Kızlar selam 26 günlük lohusayım dün eltimin hamile olduğunu söyledi eşim ona da abisi demiş. ara da bi tebrik et dedi . dedim ne arayacağım bana kimse bi şey demedi aileden sayıp ne kayınvalidem ne eltim kaç kere görüştük.yarında bana çaya gelicekler ben de eltime yazmadım eşim abisine dedi öyle Davet ettik. .sizce tebrik etsem mi gelince yoksa o bahsini açınca mı desem. çünkü o hamileliği hemen söylememek lazım biraz büyüsün göze gelir kafasında biri.lohusa kafası mı bu düşüncem :KK43:
Hemen soylememek lazım diyo da niye size yetistirmisler ki

Evinize misafir davet ederken erkekler mi iletişim kuruyor,kadınların arasında soğukluk mu var çok anlayamadım.
Ben olsam tebrik ederim eşim haber verdi Allah sağlıklı hayırlı vs dilekte bulunur sevincini paylaşırdım bu kadar düşünecek ne var yine anlamadım.

Sonuçta haberiniz olmuş bence laf arasında sağlıkla gelsin inşallah eşim söyledi diyin gecin

Back
X