- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Tam öküz tam.55günlük masuma küfürlü sevmek mi hırpalamak mı
Siz de onu hırpalayınTam öküz tam.
Hirpalastik az önce.Siz de onu hırpalayın
Zaten gülerek söylüyordum hep.askim sakin aşkım sarsiliyo çocuk kuscak bak yüzüne falan diye. Tribe giriyo. Yok sonradan böyle olmadı.bastan pis.Eşiniz sonradan mı böyle oldu?
Yanlis anlamayın,sizi kırmak için söylemiyorum ama küfürlü konuşan insan belli ki. Bebek doğunca küfür etmeye başlamamıştır. Böyle olmasına şaşırmayın bence.
Öte yandan siz annesiniz o da babası,zarar vermek amaçlı yaptığını sanmıyorum. Güzellikle uyarın eşinizi. Yeni besledim bebeği,kusmasın sarsmayalım vb şekilde kendinizi de katarak.
Denemeye değer bence.
Valla çok sabırlısınız ben olsam kusturana kadar sarsardım sanırım. Yavrunun içini dışına cıkarmak neymıs gorsun. Ayrıca bebek bu hıssetmıyor duymuyor dıye dusunuyorsa cok yanılıyor. Kulakları küfüre aşina olacak ınsan kendı ogluna bunu yapabılır mı ya. Bırak kendı oglunu mınıcık bebişe bunu yapabilir miHirpalastik az önce.
Bence erkekler eve bebek gelince rakip olarak görüyorlar ilk etapta. Anne uykusuz kalıp,yorgun olunca,baba ilgisiz kalıyor,haliyle bebek sebep gibi görünüyor bu duruma. İstisnalar muhakkak vardır ama genelde durum bu.Zaten gülerek söylüyordum hep.askim sakin aşkım sarsiliyo çocuk kuscak bak yüzüne falan diye. Tribe giriyo. Yok sonradan böyle olmadı.bastan pis.
Biz kadınlar bu mantıkta oldukça erkeklerin sırtı yere gelmez zaten.Hayırlı olsun bebeğiniz ikinizde alışma sürecindesiniz annelik kadınlarda hamile kaldığı anda başlıyor ama babalık sonradan öğreniliyor zaman geçince güleceksiniz bugünlere özetle erkekler bilmiyorlar yapa deneye öğreniyor sakin olun yıpranmayın yıpratmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?