Lohusa kocam.

Çoğunluk öyle ama cogunluk bu şekilde diye "normali bu "diyemeyiz.
Tabii ki toplumun "gercegi "öküz koca olabilir ama yine de bu onlari normallestirmemizi gerektirmez.
Sizin görüşünüz bu,ne demeliyiz. Hemen boşan bence eşin öküz mü ?
Bakın burda 3 yada 4 mesajım var cımbızla çekip aldığınız yerden önce,konunun bir gidişatı,konu sahibiyle (evet konu sahibiyle zira onu ilgilendiriyor tamamen konu)evvelinde yazışmalarımız var. Bir mesaj görüp linç tayfa şeklinde yürümeyin insanlara.
Size daha fazla anlatmaya uğraşamayacağım,siz eşinizi övmeye devam edebilirsiniz ,konu sahibinin eşine öküz diyebilirsiniz,beni ilgilendirmiyor ama benim mesajım üzerinden değil. Buyrun konu sahibine yapın yorumunuzu ki bir faydanız olsun. Ayda alemde bir girip şuraya 2 yorum yazıyorum,kimseyi alıntılamıyorum ki polemik olmasın,illaki gelip beni buluyor birileri. Size son mesajımdır bu da.
Konu sahibiyle devam edin lütfen,ben değilim muhattabınız.
İyi forumlar.

Lohusa değilde kafadan arızalı gibi duruyor ama sen bilirsin.

Ben sizi linclemedim herhangi bir hakaretim, saygisizliga varacak bir sözüm de olmadi.Neden bu kadar sinirlendiniz anlayamadım. Sonuçta fikirlerimizi tartışıyoruz.
Konudaki yeni doğan bebeğin maruz kaldığı davranışları da tramvatik buluyorum zaten konu sahibine de terapi almalarını tavsiye ettim...
Sadece genelde erkekler böyle olur diye bu tramvatik davranışların normallestirilmesine karşıyım.
Herkese sakin ve hayırlı forumlar

Ben hiç aaa sen beş sene önce öküz gibi küfür ediyordun ahahahahaha. Öyle bir tutuyordun ki zavallı kusuyordu ahahahaha diyeceklerini sanmıyorum. Eski konulara bakınca zaten rezil bir adam olduğu belli. O adamı baba yapmış, bari korumayı becersin

Valla küfürlü konuşması falan çocuk olunca peyda olmadı herhalde. Böyle adamlardan çocuk yapıp sonra şikayet etmek de ayrı bi gariplik Lohusalıkla alakası yok yani kocanız böyle bir adam ve çocuğunuzu böyle yetiştirecek malesef.

Merhabalar arkadaşlar.
Konuma yorum yapan arkadaşlardan bazıları eşime hakaret etme hakkını nerden buluyo ben bilmiyorum.evet ben bı problem yaşamış olabilirim.ama bu size hakaret etme hakkını vermez.ya da beni yargılama hakkını da vermez.kimileriniz eski konularımi okuyup bana o adamdan nasıl çocuk yaptın falan demişsiniz.anlamiyorum eşimin ailesiyle olan problemlerim neden çocuk yapmama engel olsun ki ben mutluyken.ki buraya ben mutluyum diye konu açmıyorum malum topigin adı bir derdim var.
Kimisi de karşısındaki sanki insan değilmiş gibi para kute yorum yaziyo.cidden anlam vermek çok zor.
Konuma gelince.esim çocuğu tutmayi öğrendi.cocuga alışma evresinde oldugumuzu düşünüyorum. Küfürlü konuşma konsuunda da evet genelde de ağzı bozuktur bunun için söz aldım o günden beri de ağzından kotu bisey duymadım.esim bana çok yardımcı olur mesela yemek yapar bulaşık makinesi.bosaltir .çamaşır yıkar.hava alıyım diye çocuğa bakar.bunlari.buraya yazmadım diye eşim dunya kötüsü olmuyo.hanginizin evliliği dortdortluk ki burda önünüze gelene boşan , ya da nasıl bundan çocuk yaptın diyebiliyosunuz.he bir de yapıcı yorum yapanlara saldıran kesim var.burasi sanal alem diye her ağzınıza geleni yazma ozgurlugunuz yok .

Koştur koştur burada konu açarsanız duruma göre yorum yapılır. Madem eşiniz bir kere konuşmayla çocuğu tutmayı ve ağzını toplamayı öğrendi bize de mutluluklar dilemek düşer.

Ben hakaret edenlere yazdim dönüp siz ne yazdiniz bakmadım da ama siz cevap verdiginize göre alindiniz demek.tesekkurler

Ben hakaret edenlere yazdim dönüp siz ne yazdiniz bakmadım da ama siz cevap verdiginize göre alindiniz demek.tesekkurler
Çocuğu kusturana kadar sarsiyor yazip ay ne tatli baba denmesini falan mi bekliyordun? Neden yorum yapanlari tersliyorsun ki ? O vakit yazsaydin konunun sonuna 'sadece zamanla alisir diyenler yazsin' diye.
Bastan korkunu, merakini, huznunu anladım da boyle korumandan bir gram anlamadim. Basta uyariyorum gene ayni demissin oyle demesen insanlar konus esinle derdi zaten.
Simdi konuştum gecti diyip insanlara kiziyorsun.
Oysa ilk sayfada bütün hakaretleri sen etmissin zaten. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Kendinize nasil davranmasini ister ve izin verirsiniz bilmem ama bebeginize olan davranislarda kesin fizgi belirlemeniz lazim. El kadar bebek yazik.

Bu hikayede yanan biz olduk
Ay tövbeler olsun gülmek istemezdim, günlerdir ben bu konunun ve bir başka hanımefendinin konusunun (bebeğine bi tane patlatacaksın geberecek diyen baba konusu) etkisinden çıkamıyorum gerçekten. Öbür konunun fake olduğuna inanmaya başladım, bu konuda da suçlu bizler olduk.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…