Lohusa kocam.

İkinizde alışma sürecindesiniz.
allah yardımcınız olsun :)

Bugün çok benzer başka bir konuda böyle saçma bir adam için başkaları tarafından bu tarz yorumlar yapıldı. "psikoloğum bana babalık duygusunun çocuk 4 yaşındayken öğrenildiğini söyledi" diyen biriyle karşılaştım, gerçekten inanıyorlar buna.
Kendimizi kandırmaktan başka nedir bu anlamıyorum gerçekten. Tamamen saçma sapan "annesinin paşası, aslan oğlum, erkeksin sen" zihniyetiyle yetişen erkeklerin problemi bu, geneli bu zannediyorlar.

Konu sahibi size ne diyebilirim ki. Şöyle açtığınız konulara baktım da sevgililikten beri hep sorunlu bir ilişki. Konular hep bir sorun bir bebek isteği şeklinde ilerlemiş. Allah o sabiyi korusun, inşallah az hasarla büyür.

Tabi canım kadınların işi ne paşazadelerin oturdukları yerden, kendilerini yormadan zorluk yaşadıkları babalığa alışma süreçlerini beklesinler hem de 4 yıl

Adamda problem var diyelim en azından alışma süreci falan deyince kadınları aptal yerine koymak gibi oluyor bu.

baba belli ki kabullenememiş daha bebeği sizden kıskanıyor gibi anladım ben anlatımınızdan, küfür sarsma vs normal şeyler değil yazık o yavruya.. acilen ikinizin de psikolojik destek almanızı öneririm sizin anlatımınız da eşinizin yaptıkları da normal değil. metinde bebeğiniz için hep 'çocuk' ifadesi kullanmanız ve benim hödük kocam laftan anlamıyo diyerek eşinizin bebeğe eziyetini tatlılıkmış gibi anlatmanız beni düşündürdü.
Allah o masum sabinin yüzüne baksın inşallah kaderi güzel olsun.

Eşinizi küçükken böyle sevmişler muhtemelen. Var böyle bir sevme şekli çok itici gelse de. Vurarak ve kötü sıfatlar takarak. Kendisi fark etmese de içine işlemiş oluyor, o da bebeği olduğu zaman aynı şekilde seviyor. İçine bir hırsla sevgi geliyor ve vurunca o coşkuyu atıyormuş gibi hissediyor. Dedemden biliyorum, kötü kelimeler yoktu ama az dayağını yemedik

Kesinlikle böyle bir adamın tedavi olması şart. Bebeği benimseyememiş, senden kıskanıyor ne demektir normal midir bu? Şurada çaresizce konu açan kadınlara bu hareketleri normal gibi göstermeye çalışan hanımlar keşke bunu yapmasa.
Bebeğinin beynini patlatmayı isteyen baba ve bebeğiyle küfürlü konuşup sarsan baba konusunu aynı gün okuyunca midem bulandı resmen üstelik evlatların mucize olarak enkazlardan sapasağlam çıktığı şu dönemde. Hem olaylardan hem yorumlardan tiksindim...

Kimse çocuğu zarar görsün istemez.Eşinizin yaklaşımı bu şekildedir.Kasıtlı veya canını yakmak için yaptığını sanmıyorum.Erkekler kadınlara göre çocuklarını biraz hırpalayarak seviyorlar.

Yok kızlar normal konuştuk yatağa girince.hala sen bizi kiskaniyosun diyo.asiri sinir oldum ama uzatmadim sacmaliyo diye.

Al ellemeyiz bi daha mı

Evde bir değil iki çocuk var yahu. Böylesine laf da anlatılmaz adam 0-6 yaş aralığında sıkışıp kalmış. Vallahi istemsiz güldüm şu sözüne

Bence genellemeyin benim eşim hep bebege karşı naifti...
Bence konu sahibinin kocasi tam bir öküz muhtemelen önceden de öyleydi. Yani çocuk olunca değişmedi.

Bence genellemeyin benim eşim hep bebege karşı naifti...
Bence konu sahibinin kocasi tam bir öküz muhtemelen önceden de öyleydi. Yani çocuk olunca değişmedi.
Geneli böyledir demedim zaten,bu benim fikrim,çevremde gözlemlediğimdi. Tabi ki istisnalar vardır ,ona birşey diyemem ama hepsi sizin eşiniz gibidir de diyemem.

En basindan boyledir ki adam,cocuk dogar dogmaz kufurbaz olmamistir. Surpriz olmamali sizin icin.

Uc cocugum var esım bazı konularda okuz olabılır fakat ısın ıcıne evlatlarımız gırınce pamuk gıbı bır babadır. Ikızlerım 5aylık tutarken bıle cok dıkkatlıdır kaldı kı sarsacak kusturacak. Buyugum ıkı yasına yaklastı o ele avuca gelır oldugu halde ona karsı bıle dıkkatlıdır mıncıklayarak bıle sevmez. Bu olayı masumlastırmayın rıca edıyorum bebek her babası aldıgında kusuyor aglıyor severken küfüre maruz bırakılıyor. Babanın tarzı bu deyıp gecemem. Hırpalamadan da sevılıyor.

Geneli böyledir demedim zaten,bu benim fikrim,çevremde gözlemlediğimdi. Tabi ki istisnalar vardır ,ona birşey diyemem ama hepsi sizin eşiniz gibidir de diyemem.
Erkekler çocuk doğunca söyle olur, böyle olur diye okuzluklerinin normallestirilmesini doğru bulmuyorum.
Konu sahibi de bu süreçte kocasıyla birlikte aile terapisi alsa çok iyi olur cocuklu hayata daha kolay adapte olabilirler. Tabi kocası kabul ederse...

Ne yapalım,olanı söylemeyelim mi?
Bir nesil,paşa oğlum diye yetiştirildi,göz ardı mı edelim?
Bu benim fikrim,altını yine çiziyorum,sizin eşinizin nasil davrandığı,koskoca bir gerçeği değiştirmiyor maalesef.

Çoğunluk öyle ama cogunluk bu şekilde diye "normali bu "diyemeyiz.
Tabii ki toplumun "gercegi "öküz koca olabilir ama yine de bu onlari normallestirmemizi gerektirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…