geçen size bahsetmiştim ailemle ilgili sıkıntılarımı 38+0 haftalık hamileyim.Bu zamana kadar tüm hamileliğimi tek geçirdim kimse yardıma gelmedi yardımcı olmadı annemde dahil kimseden birşeyde beklemedim.Herşeyi eşimle yanlız hallettim sağolsun eşim hep yanımda oldu asla hakkını inkar edemem.Annem ve ablamla aynı şehirdeyiz ikiside gelmedi ve temizlik bebeğimin alışverişi herşeyi kendim yaptım eşim çalışırken.Şimdi annem,kardeşim,ablam geldiler ama beni çıldırtıyorlar hamilelik stresi mi bilmiyorum inatlaşıyorlar benimle sinirli bir insanım bu kız hamile üstüne gitmeyelim demiyolar espiri yapıp bana bulaşıyorlar.Sıkıntı bu da değil ben sürekli araştırma yapıyorum bebeğimle ilgili ne yapılmalı nasıl bakılmalı ne verilmeli.Ama sürekli bir akıl verme sürekli bilmişlik yani size anlatacağım çok şey var ama çok uzar konu.Kardeşim çocuğuna kendi bakmadığı halde bana akıl veriyor.Ben bilinçli bir hamilelik geçirdim hamilelik öncesi tüm paramı biriktirdim çocuum için tüm testleri a dan zye yaptırdım şükür bu haftaya geldik sıkıntısız.Şimdi bana akıl vermeleri zoruma gidiyor süt yetmiyor mama takviyesi gerek,şekerli su gerek sarılık olmaması için v.s v.s.Bende benim çocuğum ben istediğim gibi yetiştirmek istiyorum dedim.Hastanede bile kalmalarını istemiyorum eşim kalsın istiyorum.Hamileliğimi atlattım Allaha şükür sakince taki bu haftaya kadar.Kız kardeşimin sürekli gezmek istemesi ben sanki hamile değilim gibi onun gönlünü edeceğim benden beklentisi bu.Kendisi şehir dışından geldi ama ben ağırlaştım artık onun için dışarıda gidiyorum memnun etmeye çalışıyorum.Ama o sürekli onu eğlendirmemi bekliyor.Bu arada temziliği ben ve eşim yapıyoruz onlar batırıyor artık bıktım.Onlardan ne maddi ne manevi beklentim var yeterki bana stres yaratmasınlar.Doğum sonrası kardeşimin eşi ve yeğenim gelecek ev curcuna alanı olacak.Birde 9 ay boyunca hastalanmadım ve onlar geldiğinden beri hastayım boğazlarfım ağrıyor geceleri uyuyamıyorum acıdan ağrıdan.Sabah 9 da kaldırmaya çalışıyor kardeşim kalkmazsam müzik açıyor gürültü yapıyor kapıya vuruyor demiyorki bu kız dinlensin.Gitmlerrini isteyin demeyin belli ettim zaten ama anlamıyorlar kalacaklarmış doğuma kadar.Hakkınızı helal edin anlatacak kimsem yok arkadaşlarım dahi utanıyorum anlatmaya.Okuduğunuz için teşekkür ederim
Bu arada kardeşim ergen değil evli ve çocuğu var yaşı 26 aramızda 1 yaş var.