Kvdeyi yollayın evine.Merhaba, ben dert paylaşmak için değil,duygularını paylaşmak için yazmak istedim.Yeni doğum yapmış bebeğini sevgiyle kucaklamaya çalışan bir anneyim.Pandemi,durdurulan isler derken olabildiğince sakin atlatmaya çalıştım bu süreci.Asiri duygusal ve kendini yetersiz hissediyorum.Esim ve en önemlisi bebeğim için.kayinvalidem bizde kaldı.kac kilo aldın?oo çok catlamissin (emzirirken kıyafetimden gördü)bu çocuk ac! ve bunun gibi klişe lafları duydum.Hastaneden çıktığım gün eşimin kardeşi sevgilisiyle geldi.Bana kimse haber vermedi.Kayinvalidem heyecanla odaya girip hadi hoşgeldin de geldiler diyince de çok sinirlendim.Sonucta bi kaç saat önce hastaneden evine gelen dinlenmesi gereken benim.Yada ben daha uygun bi zamanda kedebkabulilirdim.istedigim gibi ağırlardım.Esimde sonradan öğrenmesine rağmen bu durumu bana söylemedi.Bunq da çok bozuldum.Es kaza öğrenmesem kendime çeki düzen verme fırsatım olmayacaktı.Dogumda bile ikinci plana düştüğümu ve değersiz hissediyorum.Esim benim sinirlenmemem için söylememiş.Surekli kayinvalidem eşine nazlandı.Bebegi alırken anne dikkat et demesinden,ana kucağını alirken elden ele almayalım düşürürüz demesine.whatsaptan resmi indirmeyip sonra almak istediğinde bildirimi yanlış anlayip bana bunu yap silerim seni diye afra tafraları.Bunlar da örnekler.Cok eften püften şeyler ama duygularımı etkiliyor.Gecmisten gelen şeyler de var.
DDuygularımı paylaşmak istedim.
Teşekkürker.
Bebeğim 9 aylık oldu inan bitmiyolar aylar sonra sütünün olduğuna yettigine vs vs inanıyorlar başka konular çıkıyo. Türkiye'de çocuğu olan olmayan herkes çocuk yetiştirme gurusu herkesin her konuda fikri var onlara herbokolog deniyo. Sayıları oldukça fazla. Kendi çocuklarıyla kendi cektikleriyle dert yaristirma , seni zerre kadar umursamayip bebeği umursuyor havaları asla bitmiyo. Benden size naçizane tavsiye umursamamaya çalışın kendim yaşadım biliyorum ve muhtemelen hemen hemen herkes yaşamıştır kv nizde yaşamıştır bunların türevlerini ama çıkarması gereken dersi cikaramamisMerhaba, ben dert paylaşmak için değil,duygularını paylaşmak için yazmak istedim.Yeni doğum yapmış bebeğini sevgiyle kucaklamaya çalışan bir anneyim.Pandemi,durdurulan isler derken olabildiğince sakin atlatmaya çalıştım bu süreci.Asiri duygusal ve kendini yetersiz hissediyorum.Esim ve en önemlisi bebeğim için.kayinvalidem bizde kaldı.kac kilo aldın?oo çok catlamissin (emzirirken kıyafetimden gördü)bu çocuk ac! ve bunun gibi klişe lafları duydum.Hastaneden çıktığım gün eşimin kardeşi sevgilisiyle geldi.Bana kimse haber vermedi.Kayinvalidem heyecanla odaya girip hadi hoşgeldin de geldiler diyince de çok sinirlendim.Sonucta bi kaç saat önce hastaneden evine gelen dinlenmesi gereken benim.Yada ben daha uygun bi zamanda kedebkabulilirdim.istedigim gibi ağırlardım.Esimde sonradan öğrenmesine rağmen bu durumu bana söylemedi.Bunq da çok bozuldum.Es kaza öğrenmesem kendime çeki düzen verme fırsatım olmayacaktı.Dogumda bile ikinci plana düştüğümu ve değersiz hissediyorum.Esim benim sinirlenmemem için söylememiş.Surekli kayinvalidem eşine nazlandı.Bebegi alırken anne dikkat et demesinden,ana kucağını alirken elden ele almayalım düşürürüz demesine.whatsaptan resmi indirmeyip sonra almak istediğinde bildirimi yanlış anlayip bana bunu yap silerim seni diye afra tafraları.Bunlar da örnekler.Cok eften püften şeyler ama duygularımı etkiliyor.Gecmisten gelen şeyler de var.
Teşekkürker.
kesınlıkleBu kayınvalidelerin yatacak yeri yok.
Kendileri gelinken ben kayınvalidem gibi kayınvalide olmam derler ama oğulları evlenince kendi kayınvalidelerinden de beter olurlar. Kadın lohusa ya bi zamanlar oda bu yoldan geçti. Hani nerde anlayış, nerde ilgis sevgi ? Lanet olsun içimde kalan acısı geçmemiş lohusa günlerime
Kesinlikle katılıyorum.kesınlıkle
bırde lohusayken kalp kırıklıgı unutulmuyorda arkadas
sahsen ben sankı dun dogurmusum gıbı kırgınlıgım ılk gunku gıbı taze ayrı bır kırgınlık oluyor sankı unutulmuyor. sankı en hassas donemı beklıyorlar laf sokmak sinir bozmak ıcın zaten kadının hersey ustune ustune gelıyor yorgun halsız bıtkın yalnız hıssedıyor bırde boyle seylerle bogusmak yorucu
Lütfen bu dönemde hiçbir şeyi içinize atmayın, ne hissediyorsanız söyleyin, zaten meşhur kayınvalidelerin lohusadan çok lohusa gibi davranmaları eşinize söyleyin gönderin evine. Anne mutlu huzurlu olacak ki bebek sağlıklı mutlu huzurlu olsun. Bu anlayışsızlığı anlayamıyorum, kim olursa olsun kırılır kırılmaz dinlememiştim ben burda en önemli şey siz ve bebeksiniz gerisi teferruat . Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinMerhaba, ben dert paylaşmak için değil,duygularını paylaşmak için yazmak istedim.Yeni doğum yapmış bebeğini sevgiyle kucaklamaya çalışan bir anneyim.Pandemi,durdurulan isler derken olabildiğince sakin atlatmaya çalıştım bu süreci.Asiri duygusal ve kendini yetersiz hissediyorum.Esim ve en önemlisi bebeğim için.kayinvalidem bizde kaldı.kac kilo aldın?oo çok catlamissin (emzirirken kıyafetimden gördü)bu çocuk ac! ve bunun gibi klişe lafları duydum.Hastaneden çıktığım gün eşimin kardeşi sevgilisiyle geldi.Bana kimse haber vermedi.Kayinvalidem heyecanla odaya girip hadi hoşgeldin de geldiler diyince de çok sinirlendim.Sonucta bi kaç saat önce hastaneden evine gelen dinlenmesi gereken benim.Yada ben daha uygun bi zamanda kedebkabulilirdim.istedigim gibi ağırlardım.Esimde sonradan öğrenmesine rağmen bu durumu bana söylemedi.Bunq da çok bozuldum.Es kaza öğrenmesem kendime çeki düzen verme fırsatım olmayacaktı.Dogumda bile ikinci plana düştüğümu ve değersiz hissediyorum.Esim benim sinirlenmemem için söylememiş.Surekli kayinvalidem eşine nazlandı.Bebegi alırken anne dikkat et demesinden,ana kucağını alirken elden ele almayalım düşürürüz demesine.whatsaptan resmi indirmeyip sonra almak istediğinde bildirimi yanlış anlayip bana bunu yap silerim seni diye afra tafraları.Bunlar da örnekler.Cok eften püften şeyler ama duygularımı etkiliyor.Gecmisten gelen şeyler de var.
Teşekkürker.
yeğen, olmuş tabiki gelecek ??? pandemi dönemindeyiz bu bir , 2. si geliyorsa tek gelsin sevgilisinin işi ne ? ayrıca kadın hastaneden yeni çıkmış.Ben sorun göremedim. Kim gelmişse gelmiş. Ağırlamak falan nedir. Yeğeni olmuş tabi ki gelecek. K.v de klasik bir kadın. Niye takıyorsunuz ki. Bu arada geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün.
Ben bu cümleye anlam veremedim. Doğum yapınca dünyanin senin etrafında döneceğini mi zannediyordun?Dogumda bile ikinci plana düştüğümu ve değersiz hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?