kızlar sürafiyi nasıl yapıcaksınız bende yapıcam ama nasıl yapacağıma bir türlü karar veremedim en sondaki bardaklarla daha uygun olur gibi geldi bide evde gümüş tepsi var ounun üstün epembe fırfırlı bri örtü düşündüm nasıl olur size
Cnm ben sürahiyi süslemicem,eğer gerekirse kulbuna bi kurdele bağlarım,zaten misafire çıkarken bardak ve tepsi ile çıkıyo
öyle canım ben bebe lastiği aldım arkasına dikcem bardak arıyorum şimdi şu ana kadar en ucuz tanesi 1 liraya buldum.Kızlar dikkat ettimde bardakların süslerini lastik dikip geçirmişler,lastikli olunca süsü çıkartılıp yıkanabiliryerimseniben
canım ben kurdela düğme kumaş ahşap boya satan biyer var ordan aldım.Kurdeleler metresi 1500 kumaş 40 cm aldım çiften zaten 5 tepsi çıkıyor düşün 2500 e aldım sonra bebek sepetini de onla süslemeye karar verdim vakit bulursam hemen yapcam malum evimde misafir var pek vaktim olmuyor yavaş yavaş arıken güzeli canım ya bende öle düşünmüştüm
tutkun kıs ne ara aldın bunları nerden aldın şekercim
selam kızlar bn nisan annesi olucam allahın izniyle bi bakayım size dedim siz bizden heveslisniz maşallah bende kendime aceleci diyodum siz benide soladınız pek güzeller hayırlısı olsun hepinize
yok canım hazırlıklıklarımızbittisayılır yani ufaktefek cibinliktülü kaldı balonlar şişecek falan ama inan kırkyıl düşüncen şu set süsleme aklıma gelmezdi mirmirmirmirCanım az kaldı bizimde ancak yetişir,yoksa sen daha hazırlıklarına başlamadınmı???
öyle canım ben bebe lastiği aldım arkasına dikcem bardak arıyorum şimdi şu ana kadar en ucuz tanesi 1 liraya buldum.
canım ben kurdela düğme kumaş ahşap boya satan biyer var ordan aldım.Kurdeleler metresi 1500 kumaş 40 cm aldım çiften zaten 5 tepsi çıkıyor düşün 2500 e aldım sonra bebek sepetini de onla süslemeye karar verdim vakit bulursam hemen yapcam malum evimde misafir var pek vaktim olmuyor yavaş yavaş arık
selam kızlar bn nisan annesi olucam allahın izniyle bi bakayım size dedim siz bizden heveslisniz maşallah bende kendime aceleci diyodum siz benide soladınız pek güzeller hayırlısı olsun hepinize
yaaw kizlar ben bise anlamadim simdi simdi bizde hastane gelenlere nedense bebek sekerler veriliyor ve ev geldiginde de veriliyor ama ben simdi en iyisi mevlut yaptirip sekerleri dagitirim ama hastanede gelenlere icin basit bisey istiyorum ucuza gitsin acaba ne yapmaliyim sizce
selam canım mesajını aldım dediğin yer bana uzak canımcım ya pek o tarafa gidemiyorum ama güle güle hazırla eminim çok şık bir şey olucak
bu arada ben dün eminönüne gittim sonunda şerbet için sürahi ve bardak olayını hallettim süsü için kurdela aldım pembe ve beyaz onunla güller yaptım ve inci ile süslüycem sade bir şey olcak bebek sepetini hazır aldım çok uygundu oda beyaz organze tülden süslemişler hepsini bir ara çekicem size hazır edeyim de zaten senin gibi beceri yok bende
bebek şekeri malzemelerini de aldım kendim yapıcam şekeride
sadece şerbet setinin tepsi olayı kaldı evde güzel bir tepsim var ama onu nasıl süslüycem onun için bu hafta bizim iş yerinin ordan malzeme bakıcam
sağol canım valla öle çok hevesliyiz inş sağ salim alırız bebişleri kucağımıza her şey de şeker gibi olur
canım lokum diyorlar genelde adettir diye ama ben hastane için çikolata düşünüyorum
en iyisi ve uygunu o bence
Canım biliyorum zaten eşim şu dönemde hep yattığım için bardaklarımı tek tük bıraktı şimdi o dönemde gelen giden çok olucak zaten bende bardak ondan alıcam bide bizde hastaneden sonra eve gelince yakınlardan gelen çok olur düğün evi gibi yemek hepberaber yapılır yenir ondan hazırlıklı olmak lazım.yoksa şimdi bu kadar masrafın içinde ekstra bu kadar bardağa lüzum yok gerçekten belkide şu şerbet takımlarını ilk günden başlarım kullanmaya.Sağol fikrin içnde haklısınTutkuncum nye ayrıca bardak alıp masraf ediyorsun ki, evindeki limonata bardaklarını düz su bardaklarını kullanabilirsin. Nasıl olsa lastikli takıp çıkartılabilir.. Ayrıca bardak için masraf yapma btanem....
Bebişini sağlıkla al kucağına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?