- 16 Şubat 2016
- 1.649
- 788
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Evet o siteyi biliyorum en son ihtimal olarak orayı düşündüm. Demek aynısı geliyi r .Sağol canım ogrendigim çok iyi oldu .Normal pijama takimi daha rahat oluyor. Ille lohusa takimi alacaksan dantelsiz olmasına dikkat et. O minicik narin yanakları çok etkileniyor. Lohusa sepeti mi ne öyle bir yerden almıştım. Birebir aynısı geldi. Hatta email ile kalıpların büyük olduğunu suanki bedenimde almamı önerdiler. Küçük beden aldım ve tam oldu.
Kaç beden aldın48 ikilo hamile kaldım 65 ile doğuma girdim. Beden için fikrin olur.
SmallKaç beden aldın
Ben en azından resim çekilirken güzel dursun diye sabahliga önem vermek istiyorum aslında diğerlerini halledebilirimBence hiç lohusa almayın, normal alın
Ben de çok para vermek istemiyorum açıkçası. Bazıları gecelik daha kullanışlı Oluyor diyor ama bilemedim. Ben de bi gecelik sabahlık bir de pijama takimi alayim diyorum yetmez mi ?normal bol pijama takımı alın en az 2 tane sık sık yıkayacaksınız çünkü .pahalı ürüne gerek yok pamuklu olması şart çok terleniyor o dönem
Bence gecelik almayın. Yatağa inip çıkarken hep yukarı toplanır. Bu arada sağ salim bebeginizi alın kucağınızaBen de çok para vermek istemiyorum açıkçası. Bazıları gecelik daha kullanışlı Oluyor diyor ama bilemedim. Ben de bi gecelik sabahlık bir de pijama takimi alayim diyorum yetmez mi ?
pijama 2 alın en az gecelik ziyarete gelen sosyete tanıdıklarınız yok ise gereksiz o kadar terleniyor ki anlatamam günde 2 pijama değiştiriliyor o dönemBen de çok para vermek istemiyorum açıkçası. Bazıları gecelik daha kullanışlı Oluyor diyor ama bilemedim. Ben de bi gecelik sabahlık bir de pijama takimi alayim diyorum yetmez mi ?
Ben de o siteden aldim. Gercekten kumasi falan iyiydi kalitesi belli oluyordu. Orayi da arastir mutlakaEvet o siteyi biliyorum en son ihtimal olarak orayı düşündüm. Demek aynısı geliyi r .Sağol canım ogrendigim çok iyi oldu .
3 parça yeter. Şimdiki hamile kıyafetlerini de giyersin.Ben de çok para vermek istemiyorum açıkçası. Bazıları gecelik daha kullanışlı Oluyor diyor ama bilemedim. Ben de bi gecelik sabahlık bir de pijama takimi alayim diyorum yetmez mi ?
Fiyat neydi ?Trendyoldan almistim cok uygun ve cok kaliteli gelmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?