Lohusa ve şiddet

Size müstehak. Keşke onlar kafanıza vurun a sırtınızı da uzatsaydınız.

Sizinki bile bile lades durumu hic kusura bakmayin. Daha 8 9 aylik evli iken kocaniz baska kadinlarla instagramlardan konusuyor. Siz dusuk yapiyorsunuz. Daha o zamanlar konu acmissiniz cildirdim bosanicam diye. Orda da kocaniz denen ayidan sikayetcisiniz bagirdi cagirdi ustume yurudu diye. Ama bosanmis misiniz? Tabiki hayir!

Simdi ayni seyleri tekrar tekrar yasayip kocanizdan yine hamile kalmissiniz. Bu sefer dogurmussunuz ama hic birsey degismemis. Bosanmayacaksiniz bu cok acik. Zaten konulari acip hic cvp vermemissiniz. Bir de ogretmensiniz inanmasi guc ama...Egitimli bir insan neden boyle bir muameleyi kendisine reva gorur hic anlamicam...
Kanlı bıçaklı insanların sevişmesi de bir ilginç aslında.hem erkek hem kadın açısından.tamam laf kavgası, ses yükseltme falan olur da, fiziksel şiddetin yanında seks.... aklım almıyor valla.biz mi abartıyoruz.çok ilkel canlılar mıyız ? Bir yanda eften püften nedenlerden kırıldığı için karısına, kocasına yaklaşamayan insanlar var, bir yandan da bu tipler... bazı insanlar da bu şekilde ilişki yaşamayı seviyor sanırım.arada da normal olmadıklarını içten içe bildikleri için akılları sıra bu hayattan şikayet ediyorlar. Kendilerine bile itiraf edemiyorlar bu saçma ilişkiyi sevdiklerini.kendinizi olduğunuz gibi kabul edin geçin bari.belli ki gerçekten şikayetçi değilsiniz.

Son düzenleme:
Nasıl olsa bosanmayacaksiniz neden soruyorsunuz ki? Yeni doğum yapmış eşine el kaldıran adam zaten genel anlamda zaten karaktersizdir, çekilecek trafi yoktur. Bosanin desek bosanacak misiniz? Maalesef bu şekilde hayatınıza devam ediceksiniz.. umarım şiddetin devamı gelmez.

Sizi instagramda başka kadınlarla buluşmak isteyen aldatan adamdan çocuk yaptınız sürekli kaynananızdan şikayet etmişsiniz. Adım atmamış şiddet görünce yine konu açmışsınız kaynana sokağında alacağınız ev hayırlı olsun.. Perşembenin gelişi çarçambadan belli öğretmen olarak bilmeniz gerekir. Unuttuysanız eski konuları okuyun herkesin yazdığı fayda etmemiş

Allah belalarını versin bunların ya. Yapmaniz gereken şey polise gidip darp raporu almak ve bunları evden uzaklaştırmak. Ailenize de herşeyi anlatın gelsinler yanına. Boşanma davası açın güzel bir tazminat ve nafaka talep edin sonra vurun tekmeyi kıçına defolsin gitsin hayatınızdan o zebani ailesiyle beraber. Bunlardan ne size ne çocuğunuza hayır gelmez.

Merhaba 9 gün önce dogum yaptım. İlk cocugum. Hastaneden itibaren cevredeki sesler durmuyor. Hatta hastanedeki hemşirelere bile onlar anlamaz dedi eşimin annesi. Eve geldik eşimin annesi ve annem yardım ediyor. Ama kaynanam sen lohusasın mezarın açık olur dikkat et. Sana hediye alırım kıyafet tarzını değiş, elbise giyme, çöp atma, emzir cocugu meme ver mama verme gibi hiç durmadan konusuyor. Ben rahatsızlığımı dile getirdim eşimde bugün bana seslenmiş duymadım sagırmısın dedi bana. Dedim yeter dogru konusun benle. Sabaha kadar bebege bakıyorum ama onlara göre ben yetersizim. Neyse bütün gün konusmadık yemek yemedi dedim yicenmi hayır dedi. Dedim benimle derdin ne senin sonra bagırma ya başladı üstüme yürüdü. Anneme taktın dedi. Dedim otur konusalım bana demedigi laf kalmadı. Ben krize girdim. Ailesi geldi kafama vurdu küfürler etti. Ben napayım allah askına sizce. Tekim ailemden kimse bilmiyor.
Aileni çağır ve geldiklerinde durumunu anlat bunu yap.Eğer şiddet kalıcı hale gelsin istemiyorsan acilen sınırını çiz. Sakın ailem duymasın çok pişman oldu affedeyim deme sana olan saygısı tamamen yok olur ve seni aciz bir insan olarak görüp daha beterini yapar.Yapmaz diye düşünme sakın.

ben cok uzuldum bu gonderiyeye cok benzerini yasadim evden ne yap ne et ayril ben bes gunluk bebekle ayrildim sen de ayril yoksa devam ederler istersen benim gonderimi oku cok uzuldum cok

Belki sana çok uçuk gelecek yazacaklarım ama en iyisi şiddet gördüğüne dair git rapor al, şikayetçi ol eşinden ve onun ailesinin hakaretleri için. Boşanacak durumda değilsen bile yap bunu. Bugün bunu sindirirsen, yarın daha fazlasını yaparlar ses çıkaramazsın.
Bu cok dogru en azindan bir ifadeye cagirsinlar ben de aynisini yaptim bes gunlik lohusa halimle polis cagirdim ! Yoksa durmuyor iflah olmaz bunlar
Anneleri cok seviyorsa kundagiyla anasina ver deli oglunu

Mezarin Acik Olur Derken Neyi ima etmis anlayamadim...
Eskiler öyle derler lohusa kadının 40 gün mezarı açık olurmuş.yani iyi bakılması,yalnız birakilmamasi , dışarı çıkmaması gerekir .ama bunlar hem böyle söyleyip hem kadını dovmusler Allah cezalarını versin.

Merhaba 9 gün önce dogum yaptım. İlk cocugum. Hastaneden itibaren cevredeki sesler durmuyor. Hatta hastanedeki hemşirelere bile onlar anlamaz dedi eşimin annesi. Eve geldik eşimin annesi ve annem yardım ediyor. Ama kaynanam sen lohusasın mezarın açık olur dikkat et. Sana hediye alırım kıyafet tarzını değiş, elbise giyme, çöp atma, emzir cocugu meme ver mama verme gibi hiç durmadan konusuyor. Ben rahatsızlığımı dile getirdim eşimde bugün bana seslenmiş duymadım sagırmısın dedi bana. Dedim yeter dogru konusun benle. Sabaha kadar bebege bakıyorum ama onlara göre ben yetersizim. Neyse bütün gün konusmadık yemek yemedi dedim yicenmi hayır dedi. Dedim benimle derdin ne senin sonra bagırma ya başladı üstüme yürüdü. Anneme taktın dedi. Dedim otur konusalım bana demedigi laf kalmadı. Ben krize girdim. Ailesi geldi kafama vurdu küfürler etti. Ben napayım allah askına sizce. Tekim ailemden kimse bilmiyor.
Kesinlikle sessiz kalma annenin evi cehennemde olsa gitmelisiniz o ortamdan lohusalıktan snra dönün hatta eğer ailenize söylemekte çekiniyorsanız annenize bebeğe tek bakamadığınızı aşırı hassas olduğunuzu söyleyin moral için geleceğinizi bilsin hani olay çıkmasın büyümesin diyorsanız ama diğer taraftan eşiniz sanki ailenize herşeyi anlatmışsınızda anneniz sizi yanına almış gibi bilsin. 👍 ve evinize dönene kadar eşinizle hiçbir şekilde iletişim kurmayın 👍 bırakın düşünsün yorulsun inşallah hata yaptığını kabullenir 🙏🤲

Umarım ailenle paylaşıp bu durumu,uzaklaştırma almış ve bu adamı bırakmak için uğraşıyorsundur.

Lohusayken vuran insanın ileride seni de çocuğunu da dövüp sövmeyeceğinin garantisi yok.Ki olsa bile affetmemelisin. Ama şimdi susup oturursan ona bu cesareti vermiş olacaksın.Kendin için değilse bile çocuğun için ses çıkarmak zorundasın.

Back
X