- Konu Sahibi sekerciiik
- #1.061
çook geçmiş olsun canım allah şifa versin inşSlm kızlar nerden başlasam 2 aylıkken birgün bebişimin altını açtım kakasında kan var delirdim tabi.hemen dr umuzu aradım ertesi gün tahliller tetkikler yavru kuşum delik deşik oldu zaten göbeği düştüğünde de göbeğinden kan gelmeye devam etmişti o zaman da bir sürü tahlil en son çocuk cerrahı gördü yaktı göbeğini geçti.şimdi de bu allah beterinden saklasın. Neyse uzatmayayım tahlillerde birşey çıkmadı ama sorunumuz devam etti meğer besin allerjisi varmış.ben deneye deneye neler olduğunu buldum ama liste gittikçe uzuyor.şimdilik bal,tüm kuruyemişler,yumurta,haşhaş,balık,fazla baharatlı yiyecekler (sucuk mesela) gibi.:2 dikkat ettiğim sürece sorun yok gibi. Bir hassas ki küçük hanım mandalina yesem pişiğini bir hafta geçiremiyorum dr umuz ona saraylı hanım diyor.bir süre daha gözlemleyeceğiz geçmezse çocuk gastroentolojisine gönderecekmiş dr allah korusun hiç istemiyorum endoskopi kolonoskopi yavrum minicik daha koca insanlar dayanamıyor.offffffff.muhtemelen bu sebepten kilo alımı da az.3 ay kontrolünde 5350gr dı.abisi 2 aylıkken 6,5 kg dı.yine de allah devasız dert vermesin .şimdilik bu kadar yine yazarım abimiz isyan bayrağı çekti ödevleri dışında onunla ilgilenmiyormuşum oğlumla uno oynayacağız yine yazarım iiii geceler.
bebeişine geçmiş olsun canı aynı sıkıntı bizdede var eller ağıza 2 gün önce bizimde ateş bi yükseldi aynen acile gittik ama bişi yok dediler calpol verdim uyudu kızım düştü ateşiAllah yardımcınız olsun canım, bebekler tahmin ettiğimizden daha güçlü sanırım.
Evet kızlar sizlere de Günaydın bu pazar sabahından :)
çok uğrayıp yazamasam da bende sık sık takip ediyorum burayı. bebişimle 3 ayı bitirdik bile. 6100 kilosu ve boyu da 58 cm suan. sadece anne sütü veriyorum.
Günümüz onunla uyanıp onu akşam 7 gibi yatırınca bitiyor. çok şükür çok sıkıntısı yok. geceleri iki kere uyanmaya devam. Buaralar elleri sürekli ağzında, ve salyaları akıyor. Ayrıca saçları da dökülüyor. veeee dün ilk kez milli olduk ve ateşimiz çıktı. Ben "ne güzel ateşi çıkmadı hiç" diyordum ki, dün 37.5 larda dolaştı ateşi. özellikle gece hiç düşmedi. üzerini ince tuttuk, bez koyduk filan ama ıhhı. en son gece 3 buçukta altını değiştirirken birde popodan ölçeyim dedim ve o da ne??? 38.5... biz tabi doğruuu acile..doktor muayene etti idrar tahlili istedi ve şükür bişey çıkmadı. zateen hareketleri ve emmesi de gayet normaldı. eve geldiik calpol verdim ve gayet güzel uyudu suan da ateşi 36 ya dönmüş şükür. yine çıkmaz inş. dişten mi acaba diyorum ama yarın uzmana götüreceğiz.
evet kendimden de bahsetmek gerekirse, benimde çok saçım dökülüyor ve tabi kilolar kilolar... süt sıkıntısı yaşamayalım diye kendime çok dikkat etmiyorum ama kilolar canımı sıkmaya başladı. 66 kiloyum şuan ki ben doğuma bile 67 kiloyla girmiştim. çoğu kiyafetim olmuyor anlıycağınız ve özellikle göğüslerin büyüklüğü hoşuma gitmiyor.
sizler ne alemdesin bakalım, bebişler neler yapıyor???

bana gelince bende 70 kiloyum canım çok sıkılıyo 60 kilo olmam lazım ben emzirmiyorum o yüzden diyete başladım saçlarımın dökülmesi çıldırtıyo beni ev hep saç