Lohusalar kulübü

Slm kızlar nerden başlasam 2 aylıkken birgün bebişimin altını açtım kakasında kan var delirdim tabi.hemen dr umuzu aradım ertesi gün tahliller tetkikler yavru kuşum delik deşik oldu zaten göbeği düştüğünde de göbeğinden kan gelmeye devam etmişti o zaman da bir sürü tahlil en son çocuk cerrahı gördü yaktı göbeğini geçti.şimdi de bu allah beterinden saklasın. Neyse uzatmayayım tahlillerde birşey çıkmadı ama sorunumuz devam etti meğer besin allerjisi varmış.ben deneye deneye neler olduğunu buldum ama liste gittikçe uzuyor.şimdilik bal,tüm kuruyemişler,yumurta,haşhaş,balık,fazla baharatlı yiyecekler (sucuk mesela) gibi.:2 dikkat ettiğim sürece sorun yok gibi. Bir hassas ki küçük hanım mandalina yesem pişiğini bir hafta geçiremiyorum dr umuz ona saraylı hanım diyor.bir süre daha gözlemleyeceğiz geçmezse çocuk gastroentolojisine gönderecekmiş dr allah korusun hiç istemiyorum endoskopi kolonoskopi yavrum minicik daha koca insanlar dayanamıyor.offffffff.muhtemelen bu sebepten kilo alımı da az.3 ay kontrolünde 5350gr dı.abisi 2 aylıkken 6,5 kg dı.yine de allah devasız dert vermesin .şimdilik bu kadar yine yazarım abimiz isyan bayrağı çekti ödevleri dışında onunla ilgilenmiyormuşum oğlumla uno oynayacağız yine yazarım iiii geceler.
çook geçmiş olsun canım allah şifa versin inş
Allah yardımcınız olsun canım, bebekler tahmin ettiğimizden daha güçlü sanırım.

Evet kızlar sizlere de Günaydın bu pazar sabahından :)
çok uğrayıp yazamasam da bende sık sık takip ediyorum burayı. bebişimle 3 ayı bitirdik bile. 6100 kilosu ve boyu da 58 cm suan. sadece anne sütü veriyorum.
Günümüz onunla uyanıp onu akşam 7 gibi yatırınca bitiyor. çok şükür çok sıkıntısı yok. geceleri iki kere uyanmaya devam. Buaralar elleri sürekli ağzında, ve salyaları akıyor. Ayrıca saçları da dökülüyor. veeee dün ilk kez milli olduk ve ateşimiz çıktı. Ben "ne güzel ateşi çıkmadı hiç" diyordum ki, dün 37.5 larda dolaştı ateşi. özellikle gece hiç düşmedi. üzerini ince tuttuk, bez koyduk filan ama ıhhı. en son gece 3 buçukta altını değiştirirken birde popodan ölçeyim dedim ve o da ne??? 38.5... biz tabi doğruuu acile..doktor muayene etti idrar tahlili istedi ve şükür bişey çıkmadı. zateen hareketleri ve emmesi de gayet normaldı. eve geldiik calpol verdim ve gayet güzel uyudu suan da ateşi 36 ya dönmüş şükür. yine çıkmaz inş. dişten mi acaba diyorum ama yarın uzmana götüreceğiz.

evet kendimden de bahsetmek gerekirse, benimde çok saçım dökülüyor ve tabi kilolar kilolar... süt sıkıntısı yaşamayalım diye kendime çok dikkat etmiyorum ama kilolar canımı sıkmaya başladı. 66 kiloyum şuan ki ben doğuma bile 67 kiloyla girmiştim. çoğu kiyafetim olmuyor anlıycağınız ve özellikle göğüslerin büyüklüğü hoşuma gitmiyor.

sizler ne alemdesin bakalım, bebişler neler yapıyor???
bebeişine geçmiş olsun canı aynı sıkıntı bizdede var eller ağıza 2 gün önce bizimde ateş bi yükseldi aynen acile gittik ama bişi yok dediler calpol verdim uyudu kızım düştü ateşi :16:
bana gelince bende 70 kiloyum canım çok sıkılıyo 60 kilo olmam lazım ben emzirmiyorum o yüzden diyete başladım saçlarımın dökülmesi çıldırtıyo beni ev hep saç:50:

çok uğrayıp yazamasam da bende sık sık takip ediyorum burayı. bebişimle 3 ayı bitirdik bile. 6100 kilosu ve boyu da 58 cm suan. sadece anne sütü veriyorum.
Günümüz onunla uyanıp onu akşam 7 gibi yatırınca bitiyor. çok şükür çok sıkıntısı yok. geceleri iki kere uyanmaya devam. Buaralar elleri sürekli ağzında, ve salyaları akıyor. Ayrıca saçları da dökülüyor. veeee dün ilk kez milli olduk ve ateşimiz çıktı. Ben "ne güzel ateşi çıkmadı hiç" diyordum ki, dün 37.5 larda dolaştı ateşi. özellikle gece hiç düşmedi. üzerini ince tuttuk, bez koyduk filan ama ıhhı. en son gece 3 buçukta altını değiştirirken birde popodan ölçeyim dedim ve o da ne??? 38.5... biz tabi doğruuu acile..doktor muayene etti idrar tahlili istedi ve şükür bişey çıkmadı. zateen hareketleri ve emmesi de gayet normaldı. eve geldiik calpol verdim ve gayet güzel uyudu suan da ateşi 36 ya dönmüş şükür. yine çıkmaz inş. dişten mi acaba diyorum ama yarın uzmana götüreceğiz.

evet kendimden de bahsetmek gerekirse, benimde çok saçım dökülüyor ve tabi kilolar kilolar... süt sıkıntısı yaşamayalım diye kendime çok dikkat etmiyorum ama kilolar canımı sıkmaya başladı. 66 kiloyum şuan ki ben doğuma bile 67 kiloyla girmiştim. çoğu kiyafetim olmuyor anlıycağınız ve özellikle göğüslerin büyüklüğü hoşuma gitmiyor.

geçmiş olsun canım calpol dediğiniz gibi iyi geliyor ateş için.Allah daha büyük sıkıntı vermesin. kilolarla benimde başım dertte emzirdiğim için dikkat edemiyorum yeterki bebeğim aç kalmasın sütüm olsun diye:32: yinede çoğu kişiye göre durumum iyi hamilelikte 21 kilo almıştım 3 ay bitti 5 kilo yadigar hala benimle:27: onlarıda yolcu ettim mi değmeyin keyfime:52:

çook geçmiş olsun canım allah şifa versin inş

bebeişine geçmiş olsun canı aynı sıkıntı bizdede var eller ağıza 2 gün önce bizimde ateş bi yükseldi aynen acile gittik ama bişi yok dediler calpol verdim uyudu kızım düştü ateşi :16:
bana gelince bende 70 kiloyum canım çok sıkılıyo 60 kilo olmam lazım ben emzirmiyorum o yüzden diyete başladım saçlarımın dökülmesi çıldırtıyo beni ev hep saç:50:[/Q

ay evet, evin her tarafı saç. bazen başıma bağlayıp geziyorum evde. hele banyo yapmak işkence oldu, bugün banyodaki saçlarımı görünce hakkaten üzüldüm. ama geçici olduğu için idare edeceğiz artık :21:

Adana'dan herkese selamlar.:16:
Foça'nın bulutlu ve sürekli rüzgarlı havasından sonra Adana'ya gelince Mahsun'a döndüm. pencerenin önüne geçip geçip güneşi gördüm diyorum :9::9::9:
7 saat süren yolculuğumuz sorunsuz geçti diyebilirim. İrem sürekli uyudu kucağımda, uyku düzeni alt üst oldu diyordum ki şükür olmamış. buradaki beşiğinide hiç yadırgamadı çok şükür. sadece kalabalıktan şikayetçi :9: sadece beni ve babasını görürken burada etrafında bir sürü insan olunca afalladı garibim :9: Adana'ya gidince milleti zaptedemem alışkanlıkları değişecek diyordum oda olmadı. annem herkesi sıkı sıkı tembihlemiş çocuğun düzenini bozmayın sakın annesi ne diyorsa onu yapın diye. bana sormadan kucaklarına bile almıyorlar :9::9::9: kısacası keyfimiz yerinde, sadece şimdiden babamızı özledik, yani kız farında mı bilmiyorum ama ben özledim :(
yazdıklarınızı okuyamadım henüz, şimdi büyük büyük dedemize ziyarete gidiyoruz, akşama görüşürüz güzellerim :34:

Son düzenleme:
selam arkadaşlar

bu humananın çayı içtiğimizde sütün artıp artmadığını nasıl anlıyoruz
:26: hani normalden farklı olarak göğüsler mi şişiyor süt verirken mi fark ediyorsunuz nasıl nasıl nasıl :27:

o çayı ben de içtim ama hiç bi değişiklik olmadı malesef.yine emzirme sonrası doymayan bebeğime mama vermek zorunda kaldım

Slm kızlar nerden başlasam 2 aylıkken birgün bebişimin altını açtım kakasında kan var delirdim tabi.hemen dr umuzu aradım ertesi gün tahliller tetkikler yavru kuşum delik deşik oldu zaten göbeği düştüğünde de göbeğinden kan gelmeye devam etmişti o zaman da bir sürü tahlil en son çocuk cerrahı gördü yaktı göbeğini geçti.şimdi de bu allah beterinden saklasın. Neyse uzatmayayım tahlillerde birşey çıkmadı ama sorunumuz devam etti meğer besin allerjisi varmış.ben deneye deneye neler olduğunu buldum ama liste gittikçe uzuyor.şimdilik bal,tüm kuruyemişler,yumurta,haşhaş,balık,fazla baharatlı yiyecekler (sucuk mesela) gibi.:2 dikkat ettiğim sürece sorun yok gibi. Bir hassas ki küçük hanım mandalina yesem pişiğini bir hafta geçiremiyorum dr umuz ona saraylı hanım diyor.bir süre daha gözlemleyeceğiz geçmezse çocuk gastroentolojisine gönderecekmiş dr allah korusun hiç istemiyorum endoskopi kolonoskopi yavrum minicik daha koca insanlar dayanamıyor.offffffff.muhtemelen bu sebepten kilo alımı da az.3 ay kontrolünde 5350gr dı.abisi 2 aylıkken 6,5 kg dı.yine de allah devasız dert vermesin .şimdilik bu kadar yine yazarım abimiz isyan bayrağı çekti ödevleri dışında onunla ilgilenmiyormuşum oğlumla uno oynayacağız yine yazarım iiii geceler.

canım çok geçmiş olsun alerji konusu çok hassas bir konu. öyle yiyecek içecek gibi değil ama benim kızın penisiline alerjisi olup olmadığına baktırmak istiyorum. çünkü benimde alerjim var babasının da alerjisi var :31:

geçmiş olsun güzelim, öyle ateşimiz falan olmadı bizim çok şükür ama olursa bende direk calpolü dayarım. saçlar bende de aynı durumda, kilolar azar azar gitmeye başladı bakalım nolcak :31:

selam arkadaşlar

:26: hani normalden farklı olarak göğüsler mi şişiyor süt verirken mi fark ediyorsunuz nasıl nasıl nasıl :27:

benim göğüsler şişmişti çok feci ve çok sertleşmişti. ama kısa sürdü maalesef...

Adana'dan herkese selamlar.:16:
Foça'nın bulutlu ve sürekli rüzgarlı havasından sonra Adana'ya gelince Mahsun'a döndüm. pencerenin önüne geçip geçip güneşi gördüm diyorum :9::9::9:
7 saat süren yolculuğumuz sorunsuz geçti diyebilirim. İrem sürekli uyudu kucağımda, uyku düzeni alt üst oldu diyordum ki şükür olmamış. buradaki beşiğinide hiç yadırgamadı çok şükür. sadece kalabalıktan şikayetçi :9: sadece beni ve babasını görürken burada etrafında bir sürü insan olunca afalladı garibim :9: Adana'ya gidince milleti zaptedemem alışkanlıkları değişecek diyordum oda olmadı. annem herkesi sıkı sıkı tembihlemiş çocuğun düzenini bozmayın sakın annesi ne diyorsa onu yapın diye. bana sormadan kucaklarına bile almıyorlar :9::9::9: kısacası keyfimiz yerinde, sadece şimdiden babamızı özledik, yani kız farında mı bilmiyorum ama ben özledim :(
yazdıklarınızı okuyamadım henüz, şimdi büyük büyük dedemize ziyarete gidiyoruz, akşama görüşürüz güzellerim :34:
ohh valla adana sıcaktır keyfini çıkar .. ne güzel yaa ben evde patlıyom sıkıntıdan annemlere gitsemmi diye düşünüyorum ama babamıza kıyamıyorum ... iremimi gezdir bol bol ..:10::10:
selam arkadaşlar

ben 3 kutu bitirdim başlarda çok etkiliydi sütüm akıyodu resmen ama sonradan o bile fayda etmedi kesildi sütüm:50:

ya demek ki ne yaparsak yapalım gideceği varsa gidiyor sütler:43: ben 2 oğlumu da fazla emziremedim bu miniğimi çok istiyordum emzirmek ama yeterli gelmiyor galiba süt.Kafaya takmamaya olumlu düşünmeye çalışıyorum sütüm var sütüm var diyorum kendi kendime ama süt kanalları bundan bi haber :9:

merhabalar kızlar nasılsınız bakalım bir zamandır okuyup cıkabiliyodum gündüzleri oglumla yapısık ikizi vaziyetimiz fena halde devam ettiginden cogu zaman giremiyorum gündüz uykuarı yok denecek kadar az artık eger ona sokulup onla yatarsam uzuyo sadece bazen gecede defalarca kalkarken bazen 2 yada 3 kere kalkıyor ama gündüz uykuları kısaldıkca geceler uzuyor galiba yavas yavas ...bide agladıgı zaman kucagım dısında sakinlesmiyo bi de yabancı müzikte özelikle gagnam style vinapta dönüsümlü olarak calıyo bazen yapılacak bişeyim varsa eger ama oda bi yere kadar idare ediyo canımcıgmı sonra yine kucak sizlere bişey sorcam böyle aglama zzamanlarında bebeginizi nasıl sakinlestiriyosunuz bizimki istisnasız kucak müzik bazen bu aralar bide masal anlatmaya basladım yavas tonla onada sakinlesiyo topu topu iki masal var dönüp dolasıp aynı masalı anlatıyorum sanırım en kısa zamanda masal ögrenmem lazım :9: sizler neler yapıyosunuz o anlarda:6:nasıl sakinlestiriyosunuz bakalım hadi herkes bişey yazsın birbirimizden fikir alısverisi yapalım..:12:

Son düzenleme:
merhabalar kızlar nasılsınız bakalım bir zamandır okuyup cıkabiliyodum gündüzleri oglumla yapısık ikizi vaziyetimiz fena halde devam ettiginden cogu zaman giremiyorum gündüz uykuarı yok denecek kadar az artık eger ona sokulup onla yatarsam uzuyo sadece bazen gecede defalarca kalkarken bazen 2 yada 3 kere kalkıyor ama gündüz uykuları kısaldıkca geceler uzuyor galiba yavas yavas ...bide agladıgı zaman kucagım dısında sakinlesmiyo bi de yabancı müzikte özelikle gagnam style vinapta dönüsümlü olarak calıyo bazen yapılacak bişeyim varsa eger ama oda bi yere kadar idare ediyo canımcıgmı sonra yine kucak sizlere bişey sorcam böyle aglama zzamanlarında bebeginizi nasıl sakinlestiriyosunuz bizimki istisnasız kucak müzik bazen bu aralar bide masal anlatmaya basladım yavas tonla onada sakinlesiyo topu topu iki masal var dönüp dolasıp aynı masalı anlatıyorum sanırım en kısa zamanda masal ögrenmem lazım :9: sizler neler yapıyosunuz o anlarda:6:

bizim durumda ayyynen seninki gibi canım.
ağlama başladığında ben ne yaparsam yapayım susmuyo böyle içli içli ağlıyor beni duygusala bağlıyor o sırada eşim devir alıyor görevi. Benim minik beyim babanın şefkatli kollarında susuyor
:8: süt zamanı yine aynı ağlamalar ....vs...vs... çok ilginç ama her türlü uykusuz kalmayı sıkıntıyı ben çekerken sen kalk babnın kollarında sakinleş :19: :27:

günaydın kızlar :21::21::21:hadi nerelerdesiniz sohbete gelin konumuz ;
aglayan bebeklerinizi nasıl susturuyosunuz:10: herkesin yöntemini alalım hadi bakalım:21::21:

Valla agladimi gogsume aliyorum emziriyorum oyle susuyo yada kucakta gezdiriyorum susuyo zaten acikmissa yada uykusu varsa hic susmuyo:-)

günaydın kızlar nasılsınız, minikleriniz nasıl :34:
bizde değişen bir şey yok, dün sadece anneannesine 3-4 kere sesli kahkahalar attı, bu kadar arka arkaya yapmamıştı hiç, çok mutlu oldum, o güldü ben ağladım :9::9::9:
ağlamalarından bahsetmişsiniz. hemen hemen her şeye ağlayabiliyor artık. acıktığında bile önce ağlamaz mızırdanırdı şimdi bağırarak ağlıyor sıpa. o zaman sadece mamayla susuyor tabiki. ağlama nedeni uykuysa yatırıyorum beşiğine avuç içimle alnından burnunun üstüne kadar elimi gezdiriyorum şşşşşşş diyorum bir yandan da susup gözlerini kapıyor hemen, o şekilde uykuya dalıyor. korkmuşsa ve o yüzden ağlıyorsa sadece kucağımda sakinleşiyor, kucakta evi baştan sona dolaşıyoruz bitiyor. huysuzluğundan ağlıyor yani belirli bir sebebi yoksa ayıcığını atıyorum üzerine. pek alıştı ona, kolunu bacağını yemeye çalışıyor, sallıyor fazla tutamadığından başına düşürüyor, kızıyor fırlatıyor falan onla oynuyor işte. şimdide, laptop kucağımda, hanfendi karşımdaki kanepede yatıyor, ayıcığın kulaklarını yakalamaya çalışıyor kendi kendine bağırarak konuşuyor artık ne diyorsa :9::9::9:

merhabalar kızlar nasılsınız bakalım bir zamandır okuyup cıkabiliyodum gündüzleri oglumla yapısık ikizi vaziyetimiz fena halde devam ettiginden cogu zaman giremiyorum gündüz uykuarı yok denecek kadar az artık eger ona sokulup onla yatarsam uzuyo sadece bazen gecede defalarca kalkarken bazen 2 yada 3 kere kalkıyor ama gündüz uykuları kısaldıkca geceler uzuyor galiba yavas yavas ...bide agladıgı zaman kucagım dısında sakinlesmiyo bi de yabancı müzikte özelikle gagnam style vinapta dönüsümlü olarak calıyo bazen yapılacak bişeyim varsa eger ama oda bi yere kadar idare ediyo canımcıgmı sonra yine kucak sizlere bişey sorcam böyle aglama zzamanlarında bebeginizi nasıl sakinlestiriyosunuz bizimki istisnasız kucak müzik bazen bu aralar bide masal anlatmaya basladım yavas tonla onada sakinlesiyo topu topu iki masal var dönüp dolasıp aynı masalı anlatıyorum sanırım en kısa zamanda masal ögrenmem lazım :9: sizler neler yapıyosunuz o anlarda:6:nasıl sakinlestiriyosunuz bakalım hadi herkes bişey yazsın birbirimizden fikir alısverisi yapalım..:12:

selam kuzular.. Ankara'ya iyice kış geldi. ilk kar düştü.. daha sıkıcı günler beni bekliyo :(

Bir de hiç dert yokmuş gibi ayak baş parmağıma tırnak batmış yarın randevu aldık sabah dr'a gidicem :( Bunların dışındA sgk'dan doğum parası almak için evraklarımla ilgileniyorum hastane rapor bildirmemiş sorun çıktı umarım hallolur :(

neyse Allah dermansız dert vermesın ne diyelim...bugunumuze hamd olsun...

şekercim ,inan aynı durumdayız.. gündüzleri su içmeye mutfağa bile ylnız gidemiyorum tuvalete gitmek içn ya uyumasını bekliyorm yada pusetiyle yanıma wc nin kapısına taşıyorum. halimi görenler güler..
akşam eşim gelince ancak evi topluyorum. es kaza biri gelicek de evin halini görcek diye ödüm kopuyor. fırsat veermiyo hiçbişeye. ben de eşim gelince sofra kur hazırla topla bulaşık mak. yerleştir . biberonları kaynat ertesi günün yemeğini pişir. çamaşır varsa makinaya at yıkanmış varsa as, ütü yap derken saat 12 gibi ancak oturuyorum eşimle sohbete hasretiz. bu tempo ne kadar sürecek böyle ben bilmiyorum. annem ve babam gelicek 10 gun falan kalırlar sanırım o zaman nefes alıcam galiba Allah'ın izniyle..

bizimki inanmassınız ama bana sadece yemek izni veryor . ben öğle yhemeğimi, kahvaltımı ediyorum tam topluyorum kurulmuş saat gibi gözlerini açıyor. gündüz hiç belli olmuyor 1 saat uyuduğu da oluyo kesintisiz.. 15 dk'da.. geceleri şükür düzenimiz tamam..

ağladığında ise,

Brahms-lulably müziğini açıyorum susmassa,
öpücük sesini çok seviyo ses çkarıyorum :)
susmassa, kucağıma alıp zıplatıyorum.
sussmassaaa,
buzdolabımda magnetler var değişik ülkelerden biriktidiğim renkli vs. onlara bakmayı çok seviyo kahkayı basıyo oraya gittiğimizde. onları gösteriyorum...
böyleee işte yöntemler çokta havasına bağlı beyzadenin...

Bunların dışında ŞEKERCİM, D&r'den 5 tl'ye masal kitapları alabilirsin. içinde 150 adet masal olan kitaplar 5 tl. ben sipariş verdim bile..

Son olarak kızlar ben oyuncak konusuna taktım bu aralar. Oyun halısı için erken mi ? bizimki sever mi emin olamıyorum e ucuz bişey de değilki sevmesse elimde patlayacak. masraflar malum:(
fisher price köpekcik, kitapcık vs gibi eğitici oyuncaklar var ama phaalı geldi biraz. bu aralar oyuncak düşünüyorum kısacası ben :)

VUSLATCIM, seni hala kıskanıyorummmm sıcacık Adana'da ailenle ohhh..

bir de demişsin ya ben elimde kahve kucağımda laptop bebek karşımda diye.. Hahh ben işte onu asla yapamam. eğer paşa uyumuyorsa onunla ilgilenmek, konuşmak el temasında bulunmak zorundayım yoksa ağlıyoo tontiş.. :)

VUSLATCIM, seni hala kıskanıyorummmm sıcacık Adana'da ailenle ohhh..

bir de demişsin ya ben elimde kahve kucağımda laptop bebek karşımda diye.. Hahh ben işte onu asla yapamam. eğer paşa uyumuyorsa onunla ilgilenmek, konuşmak el temasında bulunmak zorundayım yoksa ağlıyoo tontiş.. :)

kıskanma nolur atla gel yanıma seninde olur :9::9::9:
şaka bir yana sıpaların mızırdanmasına ya da ağlama numaralarına hiç dayanamıyor muyuz neyiz :ssz: eğer öyleyse dediğiniz gibi tuvalete bile bırakmıyor sıpalar. ama kendi hallerine bırakırsanız bir süre sonra mızırdanmaktan vazgeçiyor. ben öyle yapıyorum epeydir. ağlıyor, mutfaktan ya da wc den zor yetişiyorum yanına, bir bakıyorum ki beni görünce gülmeye başlıyor, oynuyor resmen benimle. artık hemen koşmuyorum yanına, bekliyorum, eğer ağlaması güçleniyorsa gidiyorum, aynı ayardaysa gitmiyorum. bir süre sonra kendi kendine bağırmaya başlıyor sonra da susuyor. yanına gittiğimde ya ellerini emiyor oluyor ya da ayısıyla konuşuyor :31:

canlarım yazdıklarınızı okuyorum tek tek :21::21:benimkinin özelligiyse sabah 6 7 gibi kalkıyoruz:emir_bebek:sabahki nesemiz hiçbi yerde yok uykusunu aldıysa özelikle saat 8,30 a kadar yada en gec 9 a kadar böyle o arada yapılacak ne varsa yapıyorum bende buna yemek te dahil tabi ondan sonra mızıldanmalar baslıyo yavas yavas giderek siddetin arttırıyo anlıyorum ki acıkmıs hemen emziriyorum bu arada yine uykuya dalıyo eger onu yatırmıssam en fazla yarım yada 1 saat kalkıyo eger bende onunla sokulup yatmıssam yataga bu arada tam bizim yatmamız babanın gitmesine denk geliyoki o da dokuzda cıkıyo bende oglusumla sokulup yatıyoruz artık ne kadar orası belli olmuyo bazenbabada katılıyo bize ise de gecikiyo tabi olmus olacagıda o zaten ondan sonra aralıksız mesaimiz baslıyo neyse uyanınca özellikle ögleden sonra yapısık ikiz gibi kucagımdan asla inmiyo:8::8: bebek arabasında sakinlesiyodu simdiye kadar onu dısarı cıkarcam diye seviniyodu ama artık o da nafile kucagımda susuyo bagırarak aglaması bile kucaga gelince nedense bi anda bitiyo:33::33: televizyonda kralı acıyorum müzikle sakinlesiyo kimi zaman ama cok sürmüyo tabi yine kucak yapıyoruz o zaman da.......aksamda yine 7 ye dogru gece uykusuna baslıyo sabaha kadar iki üc saat aralıklarla bu degisiyo kalkıyoruz emmek icin böyle geciyo iste...
sevilenolmak canım cok sagol bende sipariş edicem bu arada eve bırakmaları cok iyi olur bizim icinde ankara gercekten soguyor artık oyuncak konusuna gelince ben oyun halısınn vahim durumda gerekli oldugunu düsünmüyorum bence olsada olur olmasada baska oyuncaklarla özelllikle onunla konusarak ve ilgilenerek zihinlerini daha cok gelistiririz bence vuslatcım senin ikinci cocukmu bu yoksa cok bilincli ve sakin yaklasıyosun olaylara bayılıyorum bu haline bilmesem ikinci cocugun zannedicem bu arada ananae dede olayları süper gidiyordur simdi bizimde Allah ın izniyle haftasonu ananemiz geliyor bakalım yasasın o gelince uyurum arada inşallah..cok cok öpüyorum hepinizi görüsmek üzere canlar....

Son düzenleme:
Back
X