selam kuzular.. Ankara'ya iyice kış geldi. ilk kar düştü.. daha sıkıcı günler beni bekliyo
Bir de hiç dert yokmuş gibi ayak baş parmağıma tırnak batmış yarın randevu aldık sabah dr'a gidicem

Bunların dışındA sgk'dan doğum parası almak için evraklarımla ilgileniyorum hastane rapor bildirmemiş sorun çıktı umarım hallolur
neyse Allah dermansız dert vermesın ne diyelim...bugunumuze hamd olsun...
şekercim ,inan aynı durumdayız.. gündüzleri su içmeye mutfağa bile ylnız gidemiyorum tuvalete gitmek içn ya uyumasını bekliyorm yada pusetiyle yanıma wc nin kapısına taşıyorum. halimi görenler güler..
akşam eşim gelince ancak evi topluyorum. es kaza biri gelicek de evin halini görcek diye ödüm kopuyor. fırsat veermiyo hiçbişeye. ben de eşim gelince sofra kur hazırla topla bulaşık mak. yerleştir . biberonları kaynat ertesi günün yemeğini pişir. çamaşır varsa makinaya at yıkanmış varsa as, ütü yap derken saat 12 gibi ancak oturuyorum eşimle sohbete hasretiz. bu tempo ne kadar sürecek böyle ben bilmiyorum. annem ve babam gelicek 10 gun falan kalırlar sanırım o zaman nefes alıcam galiba Allah'ın izniyle..
bizimki inanmassınız ama bana sadece yemek izni veryor . ben öğle yhemeğimi, kahvaltımı ediyorum tam topluyorum kurulmuş saat gibi gözlerini açıyor. gündüz hiç belli olmuyor 1 saat uyuduğu da oluyo kesintisiz.. 15 dk'da.. geceleri şükür düzenimiz tamam..
ağladığında ise,
Brahms-lulably müziğini açıyorum susmassa,
öpücük sesini çok seviyo ses çkarıyorum :)
susmassa, kucağıma alıp zıplatıyorum.
sussmassaaa,
buzdolabımda magnetler var değişik ülkelerden biriktidiğim renkli vs. onlara bakmayı çok seviyo kahkayı basıyo oraya gittiğimizde. onları gösteriyorum...
böyleee işte yöntemler çokta havasına bağlı beyzadenin...
Bunların dışında ŞEKERCİM, D&r'den 5 tl'ye masal kitapları alabilirsin. içinde 150 adet masal olan kitaplar 5 tl. ben sipariş verdim bile..
Son olarak kızlar ben oyuncak konusuna taktım bu aralar. Oyun halısı için erken mi ? bizimki sever mi emin olamıyorum e ucuz bişey de değilki sevmesse elimde patlayacak. masraflar malum

fisher price köpekcik, kitapcık vs gibi eğitici oyuncaklar var ama phaalı geldi biraz. bu aralar oyuncak düşünüyorum kısacası ben :)
VUSLATCIM, seni hala kıskanıyorummmm sıcacık Adana'da ailenle ohhh..
bir de demişsin ya ben elimde kahve kucağımda laptop bebek karşımda diye.. Hahh ben işte onu asla yapamam. eğer paşa uyumuyorsa onunla ilgilenmek, konuşmak el temasında bulunmak zorundayım yoksa ağlıyoo tontiş.. :)