Lohusalar kulübü

günaydınlarr erkenciyiz biz bugün:10::10::10:

tünaydın herkeseee . benim yavru cok şükür iki gündür iyi :8: onu keyifli görmek kadar güzel bişey yok. vuslatcım şimdiden hosgeldin canım. sekerciik bizde erkenciyiz hergün ama :emir_bebek:kuzumun ilaçları v.s oyalıyor baya anca öğlen girebiliyoruz. şu diş cıkarma olayını bi atlatsak kızlar şimdiden stres yapıyoruz kuzular huzursuz olunca..

Kizlar gece uykularimiz berbat nezaman duzene giricek ya gozumu acamiyorum gozum kapali emziriyorum

aynenn beter durumdayım bende vesselam:)) kaç kere uyanıyo valla sayamıyorum.hatta bazen emzirip yatırıyorum 10 dk çekmiyo bi daha ağlamaya başlıyo.en aşşağı 10 defa garanti kalkıyorum.hatta bazen emzirirken uyukluyorum o derece.

hadi millet nerdesiniz canlanın biraz napıyo bebişler:52::52::52:yepyeni güzel bir yıl gecirmeniz dileğiyle bu yılında sonuna geldik hepinize iyi yıllar aksama güzel bi sofra mumlar falan düsünüyorum sürpriz sizler bişeyler yapacakmısınız

selam güzelliklerr....

Herkese mutlu, sağlıklı, huzurlu, bebeklerimizle harika bir yıl diliyorum...

Benm için bugunün anlamı büyük.. Geçen yıl bugun şüphelenip evde test yaptım ve gördüğüm çift çizgi ile hayatım anlam değiştirdi..

Pıtırcığımın olacağını bugun öğrendim ben :))

iyi ki olmuşş...

hadi millet nerdesiniz canlanın biraz napıyo bebişler:52::52::52:yepyeni güzel bir yıl gecirmeniz dileğiyle bu yılında sonuna geldik hepinize iyi yıllar aksama güzel bi sofra mumlar falan düsünüyorum sürpriz sizler bişeyler yapacakmısınız

şekercim pek romantiksin maşallahhh.... :)

biz pek kutlamayız öyle yeniyıl vs.. ama bahane tabi hepsi bir küçük mutluluk , hoş anı için dimi :)

benim için en güzeli annem ve babam burda.. onlarla tam 7 yıldır hiç yılbaşında birlikte olmadık.. Bizim istanbul'da evimizin önü açıktır heryılbaşı havaii fişekleri izlerdik.. Ama burda yok tabi :)) Ankara'ya sinir olma sebeplerimden bilmem kaçıncısı bu :)))) Ama bu sene anne babamla olmak harika olacak.. pıtırcıkta yanımızdaaa daha ne olsun.. inşallah tüm sene onlarla geçerr istanbul hayalim gerçek olur inşallah...

Bizde ozel bisey yapmicaz hergunum nasilsa bugunde oyle gecicek insAllah omrumden 1 yil daha gecmis olucak sadece neyini kutliyim:-)

yookkkkızlar kutlama degil zaten kutlamalara bende karsıyım bununla ilgili face ten bi cok bişey bile yayınladım hatta ama esime güzel bi yemek yapabilirim mesela yılbası bahane sadece zaten bununla ilgili uygulamalar tamamen misyonerler ve fırsatcıların işi :20::20:yoksa ne noeli onlar bizim kurban bayramımızda koc götürüyorlarmı evlerine sanki :ssz::ssz:televizyonda o kadar cesitli sofralar hazırladılarki gidip bende bişeyler yapıyım dedim hos daha mutfaga giremedim bugün gircem inşallah aksam oldu bebişle birlikte:1::1::1:

Kızlar bugün 4 aylık aşımız ve kontrollerimiz vardı. bizim kuzu 6500 gr ve 64 cm olmuş. ilk aşıda değil ama ikinci de baya ağladı. ve bi de ferrum verildi. sizin bebişler nasıldı bu aylarda ya da bizle aynı olanlarda durum nedir? (doğum kilosu 3100 gr boyu 50 cm idi)

Benim asıl sormak istediğim, ücretsiz izine ayrılan arkadaşlara. Dilekçeyi nasıl yazdınız ve nereye teslim ettiniz ve son olarak bana bi tane örnek gösterebilir misiniz? teşekkürler şimdiden canlar

Of kızlar nerdesınız bende ıkı gundur huzursuzum bebegm hc uyumuyo nerdeyse .sunnet oldu eden dr canlı ettı sankı o kdr ettıkı uyusmasnı beklemedıler sankı:(aglıyo mırlıyo bugun on ıkı saatte en fazla bı bck saat uyudu.sızlerde uyku duzenı nası.cmrtesı annem donuyo gene yanlızım:(sızlerın ruh hallerı nasıl

Back
X