Lohusalar kulübü

Erkek olan doktorum çok iyiydi ama, onda doğum yapmak nasip olmadı ama çok ilgili ve karşısındakini rahatlatan biriydi. doğumdan sonra onu bile çok özledim bi dönem :37:

roa'cım ben de bugun oldum :)) valla ben seviniyorum bazı korkularım geçti çünkü adet olunca.hem belki doğum sonrası kiloları şişlikleri atarız.bi umut bunu düşünüp duruyorum sabahtan beri.inşallah vücudum toparlar biraz

roa'cım ben de bugun oldum :)) valla ben seviniyorum bazı korkularım geçti çünkü adet olunca.hem belki doğum sonrası kiloları şişlikleri atarız.bi umut bunu düşünüp duruyorum sabahtan beri.inşallah vücudum toparlar biraz

orta okulda adet olduğum zaman geldi aklıma, çok üzülmüştüm o zaman. şimdi de bi buruklaştım, böyle nazlı bir halim var.:25:
ama dediğin konu çok doğru, ödemdir o ödemdir dediğim koca göbeğim ve kilolarım biraz toparlar inş canım.

canlar, daha öncede dediğm gibi yarın bir haftalığına memlekete geçiyoruz.
sizleri özleyeceğim, bebişleri ve sizi öpüyorum.
Allah'a emanet olun..

Allah'a emanet olun..

canım bizde seni özlicez, iyi bak kendine de yiğenimizede :34: Hayırlı yolculuklar canım :54:

:19::19::19: kilo vermeye çalıyıoruz şurdaaaaaa:9::9::9: üşenmemiş resmini de çekmiş tek tek helal olsun canım
e bize de afiyet olsun
:1:

bende kilo vermeye çalışıyorum :9: kaçamak bu kaçamak bu mum ışığında açılmış masum romantik bi börek hiç bişi yapmaz :9::9::9:

günaydınn kızlar söyle bakınıp cıkıcam

darısı bana inşallah :9:

kızlar böreğim nasıl olmuş, yarısını mum ışığında açtım elk. kesildi :( Allahtan çabuk geldi de pişirebildim :31:

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...im/593578-patatesli-kol-boregi-efsane-un.html

romantik böreginde basarılar canım :16::16:bende sardım bu yemekişine fena halde hamur acmaya baslıycam yakında inşallah bende:1::1: oylama bu aksam baslıyorr hadi bakalım basarılar:40::40:

Allah'a emanet olun..

canımmm kendine cok iyi bak memleketinde güzelce hasret gider böyle zamanlarda duygu karısıklıgı yüzünden stres olabilrsin stres yapma kendini keyfini cıkarr bizde seni öpüyoruzz ahh bende bi gidebilsem cok özledim esimi bırakamıyorumm:53:

Misssssss gibi İstanbul güneşinden selamlarrrrrrrr

Memleketimin havasını seveyimmm :))

kuzular nasılsınızzzzz

Moralimm maşallah süperr havası suyu bile yetiyor...

Birazdan sahile inicez yürüyüşe..

Tek sorun babamız çok özlemiş oğlunu :))

Bu arada eşim yıllardır çabalayıp çalıştığı mali müşavirlk eğitimini bitirdi. Bu güzel haberle değmeyin keyfime...

Bizim minnak tavşan gün içinde anakucağında sallanarak uyumaya alışmış ya, burda belim kopuyo kucakta pış pış diye çılgınca sallıyıp uyutuyorum ..

Bu hafta cam rendemizi alıp başlıyorum ben de çalışmalara. Şans dileyin

Kuzularrr bu elmayı mesela cam rendeden geçirip püresini mi yedirdiniz ilk yoksa bunu bide tülbentten sıkıp suyunu mu verdiniz ? kimisi öyle kimisi böyle yapmış..

Bu arada vuslatt böreğini gördümm çayı demle geliyorum :)))))))))))

heerkese günaydın..gecemiz biraz kötü geçti bi türlü uykuya geçemedi duru hanım.atak haftasımıdır nedir valla canıma okudu resmen.şu an ayağımda sallanıyo ben uykusuzluktan devrildim devrilicem halıya:))

@ sevilenolmak,canım ben ilk başlarda rendelediğim elmanın suyunu verdim ama öyle tülbentten filan geçirmedim direk rendenin içinden kaşığa alıp öyle verdim.daha sonra kaba rendesiyle beraber vermeye başladım.hatta 10 dk önce yedirdim şapur şupur yiyo artık.

@ vuslatcım maşallah sen baya hamarat hatunmuşsun açma börekler filan tarifini aldım ama annemin gelmesini bekliycem artık ona yaptırırım :))) inşallah yarışmayı da sen kazanırsın diğer tariflerden pek hazetmedim doğrusu

Günaydın canlarım nasılsınız bakim:34: babamız evde bu gün kahvaltıyı dışarıda yaptık, havamızda idare eder çok şükür, kuzucumda hava aldı bende :16:

ya kızlar bir sorum olacak ben ip istiyorum :31: yatak örtüsü işlicem, sonra kanepelerime şık şallar falan yapıcam ama ip yok burda maalesef. internetten o kadar bakınıyorum bulamıyorum istediğim gibi. sizin bildiğiniz böyle yün ip falan satan site var mı?

romantik böreginde basarılar canım :16::16:bende sardım bu yemekişine fena halde hamur acmaya baslıycam yakında inşallah bende:1::1: oylama bu aksam baslıyorr hadi bakalım basarılar:40::40:

:9::9::9: kol böreği oldu sana romantik börek :9::9::9: teşekkür ederim hayatım, başla tabi çok zevkli. irem olmadan önce ben ekmeği bile yufka açar yapardım kocaman bi tavada maalesef şimdi fırsat bulamıyorum :31:

Misssssss gibi İstanbul güneşinden selamlarrrrrrrr

Memleketimin havasını seveyimmm :))

kuzular nasılsınızzzzz

Moralimm maşallah süperr havası suyu bile yetiyor...

Birazdan sahile inicez yürüyüşe..

Tek sorun babamız çok özlemiş oğlunu :))

Bu arada eşim yıllardır çabalayıp çalıştığı mali müşavirlk eğitimini bitirdi. Bu güzel haberle değmeyin keyfime...

Bizim minnak tavşan gün içinde anakucağında sallanarak uyumaya alışmış ya, burda belim kopuyo kucakta pış pış diye çılgınca sallıyıp uyutuyorum ..

Bu hafta cam rendemizi alıp başlıyorum ben de çalışmalara. Şans dileyin

Kuzularrr bu elmayı mesela cam rendeden geçirip püresini mi yedirdiniz ilk yoksa bunu bide tülbentten sıkıp suyunu mu verdiniz ? kimisi öyle kimisi böyle yapmış..

Bu arada vuslatt böreğini gördümm çayı demle geliyorum :)))))))))))

oohhhhh mis bak şimdi de ben seni kıskandım Adanamda olmak vardı şimdi :9: keyfini çıkar yiğenimle birlikte, babanızda azcık özleyecek artık :31: eşinin eğitim durumuna da çok sevindim başarılarının devamını diliyorum efenim :9:
ben direk elma püresi vermiştim ama sevmedi hanfendi başarısız olduk yani :31: sen gel ben sana ne börekler açarım sana :54:

heerkese günaydın..gecemiz biraz kötü geçti bi türlü uykuya geçemedi duru hanım.atak haftasımıdır nedir valla canıma okudu resmen.şu an ayağımda sallanıyo ben uykusuzluktan devrildim devrilicem halıya:))

@ vuslatcım maşallah sen baya hamarat hatunmuşsun açma börekler filan tarifini aldım ama annemin gelmesini bekliycem artık ona yaptırırım :))) inşallah yarışmayı da sen kazanırsın diğer tariflerden pek hazetmedim doğrusu

Atak haftasıdır canım, inşallah çabucak atlatır kuzucum :nazar: yarışmaya gelince teşekkür ederim hayatım beğenmene ve deneyecek olmana çok sevindim. bende safahatın tariflerine ve sunumlarına bayıldım doğrusu hatun döktürmüş maaşallah :9:

merhaba kızlar nasılsınız biz yeni geliyoz dısardan bugün hava güzel diye babamızı ziyarete gidelim örümcegimizi alalım dedik cıktık dısarıya hemen hemen her dükkana baktım diyebilirim en son icime sinen bi tanesi olduki bayıldım bayıldım sonra esimin dükkanına ugradık süpriz yaptık ama dükkana gidene kadar bişey yokken ordan kızlardan bi tanesi efe yi görünce bastı sevinc cıglıgını (cok sever efeyi)bizimki cıglıga bi korktu ALLAAAAHHH sustur durdur durdurabilirsen o babasını görünce gülücükler sacan cocuk babasında bile durmadı sonra yürütecimizi almaya cıktık benim begendigim yere(su hoplayanlardan müzikli aldık hem devrilmiyomus cok icime sindi )esim dükkana koydu gelmedi daha getirince koycam fotosunu :52::52::52:

merhaba kızlar nasılsınız biz yeni geliyoz dısardan bugün hava güzel diye babamızı ziyarete gidelim örümcegimizi alalım dedik cıktık dısarıya hemen hemen her dükkana baktım diyebilirim en son icime sinen bi tanesi olduki bayıldım bayıldım sonra esimin dükkanına ugradık süpriz yaptık ama dükkana gidene kadar bişey yokken ordan kızlardan bi tanesi efe yi görünce bastı sevinc cıglıgını (cok sever efeyi)bizimki cıglıga bi korktu ALLAAAAHHH sustur durdur durdurabilirsen o babasını görünce gülücükler sacan cocuk babasında bile durmadı sonra yürütecimizi almaya cıktık benim begendigim yere(su hoplayanlardan müzikli aldık hem devrilmiyomus cok icime sindi )esim dükkana koydu gelmedi daha getirince koycam fotosunu :52::52::52:

kim korkuttu yiğenimiiiiiiiiii :47: tamam çok sevsin ama korkutmasın :19: örümceğiniz merakla bekliyorum şekercim :34:

slm kızlar nerelerdesiniz bakalım :31:
biz erkenden kalktık, ireme nöbetleşe bakarak dip bucak temizlik yaptık eşimle, canımız çıktı ama değdi. şimdi de yorgunluk kahvesi faslı başladı :16:
sizler neler yaptınız, hiç birinizin sesi soluğu çıkmamış :44:

ben epey uzak kaldım buralardan ya vuslatcım yemek yarışmasında başarılar dilerim.ek gıdadan bahsedilmiş ben elmayı cam rendede rendeleyip posasıyla verdim yiyo çok şükür yoğurdu önceleri pekmezle karıştırdım verdim yiyodu sonra boş vermeye başladım canı isterse yiyo istemesse yemiyo hiç belli olmuyo ayran çorbasına bayılıyo biz yerken ağzına bikaç çay kaşığı suyundan veriyorum yiyo vermeyince ağlıyo:)6.ay aşımızı olduk şükür sorunsuz atlattık ben adetimi düzenli olarak her ay oluyorum çok şükür beni korkutacak telaşlandıracak bişe olmadı benden şimdilik bukadar

ben epey uzak kaldım buralardan ya vuslatcım yemek yarışmasında başarılar dilerim.ek gıdadan bahsedilmiş ben elmayı cam rendede rendeleyip posasıyla verdim yiyo çok şükür yoğurdu önceleri pekmezle karıştırdım verdim yiyodu sonra boş vermeye başladım canı isterse yiyo istemesse yemiyo hiç belli olmuyo ayran çorbasına bayılıyo biz yerken ağzına bikaç çay kaşığı suyundan veriyorum yiyo vermeyince ağlıyo:)6.ay aşımızı olduk şükür sorunsuz atlattık ben adetimi düzenli olarak her ay oluyorum çok şükür beni korkutacak telaşlandıracak bişe olmadı benden şimdilik bukadar

daha ne olsun canım benim her şey yolunda görünüyor maaşallah size :nazar::nazar::nazar: şöyle bi mıncıklayıver kuzuyu benim yerime :16:

Back
X