- 6 Nisan 2010
- 506
- 254
- 323
- Konu Sahibi sekerciiik
- #1.721
Erkek olan doktorum çok iyiydi ama, onda doğum yapmak nasip olmadı ama çok ilgili ve karşısındakini rahatlatan biriydi. doğumdan sonra onu bile çok özledim bi dönem 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
roa'cım ben de bugun oldum :)) valla ben seviniyorum bazı korkularım geçti çünkü adet olunca.hem belki doğum sonrası kiloları şişlikleri atarız.bi umut bunu düşünüp duruyorum sabahtan beri.inşallah vücudum toparlar biraz
darısı bana inşallah
kızlar böreğim nasıl olmuş, yarısını mum ışığında açtım elk. kesildiAllahtan çabuk geldi de pişirebildim
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...im/593578-patatesli-kol-boregi-efsane-un.html
canlar, daha öncede dediğm gibi yarın bir haftalığına memlekete geçiyoruz.
sizleri özleyeceğim, bebişleri ve sizi öpüyorum.
Allah'a emanet olun..
kilo vermeye çalıyıoruz şurdaaaaaa
üşenmemiş resmini de çekmiş tek tek helal olsun canım
e bize de afiyet olsun![]()
Allah'a emanet olun..
bende kilo vermeye çalışıyorumkaçamak bu kaçamak bu mum ışığında açılmış masum romantik bi börek hiç bişi yapmaz
![]()
​romantik börek
darısı bana inşallah
kızlar böreğim nasıl olmuş, yarısını mum ışığında açtım elk. kesildiAllahtan çabuk geldi de pişirebildim
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...im/593578-patatesli-kol-boregi-efsane-un.html
Allah'a emanet olun..
romantik böreginde basarılar canımbende sardım bu yemekişine fena halde hamur acmaya baslıycam yakında inşallah bende
oylama bu aksam baslıyorr hadi bakalım basarılar
![]()
Misssssss gibi İstanbul güneşinden selamlarrrrrrrr
Memleketimin havasını seveyimmm :))
kuzular nasılsınızzzzz
Moralimm maşallah süperr havası suyu bile yetiyor...
Birazdan sahile inicez yürüyüşe..
Tek sorun babamız çok özlemiş oğlunu :))
Bu arada eşim yıllardır çabalayıp çalıştığı mali müşavirlk eğitimini bitirdi. Bu güzel haberle değmeyin keyfime...
Bizim minnak tavşan gün içinde anakucağında sallanarak uyumaya alışmış ya, burda belim kopuyo kucakta pış pış diye çılgınca sallıyıp uyutuyorum ..
Bu hafta cam rendemizi alıp başlıyorum ben de çalışmalara. Şans dileyin
Kuzularrr bu elmayı mesela cam rendeden geçirip püresini mi yedirdiniz ilk yoksa bunu bide tülbentten sıkıp suyunu mu verdiniz ? kimisi öyle kimisi böyle yapmış..
Bu arada vuslatt böreğini gördümm çayı demle geliyorum :)))))))))))
heerkese günaydın..gecemiz biraz kötü geçti bi türlü uykuya geçemedi duru hanım.atak haftasımıdır nedir valla canıma okudu resmen.şu an ayağımda sallanıyo ben uykusuzluktan devrildim devrilicem halıya:))
@ vuslatcım maşallah sen baya hamarat hatunmuşsun açma börekler filan tarifini aldım ama annemin gelmesini bekliycem artık ona yaptırırım :))) inşallah yarışmayı da sen kazanırsın diğer tariflerden pek hazetmedim doğrusu
merhaba kızlar nasılsınız biz yeni geliyoz dısardan bugün hava güzel diye babamızı ziyarete gidelim örümcegimizi alalım dedik cıktık dısarıya hemen hemen her dükkana baktım diyebilirim en son icime sinen bi tanesi olduki bayıldım bayıldım sonra esimin dükkanına ugradık süpriz yaptık ama dükkana gidene kadar bişey yokken ordan kızlardan bi tanesi efe yi görünce bastı sevinc cıglıgını (cok sever efeyi)bizimki cıglıga bi korktu ALLAAAAHHH sustur durdur durdurabilirsen o babasını görünce gülücükler sacan cocuk babasında bile durmadı sonra yürütecimizi almaya cıktık benim begendigim yere(su hoplayanlardan müzikli aldık hem devrilmiyomus cok icime sindi )esim dükkana koydu gelmedi daha getirince koycam fotosunu![]()
ben epey uzak kaldım buralardan ya vuslatcım yemek yarışmasında başarılar dilerim.ek gıdadan bahsedilmiş ben elmayı cam rendede rendeleyip posasıyla verdim yiyo çok şükür yoğurdu önceleri pekmezle karıştırdım verdim yiyodu sonra boş vermeye başladım canı isterse yiyo istemesse yemiyo hiç belli olmuyo ayran çorbasına bayılıyo biz yerken ağzına bikaç çay kaşığı suyundan veriyorum yiyo vermeyince ağlıyo:)6.ay aşımızı olduk şükür sorunsuz atlattık ben adetimi düzenli olarak her ay oluyorum çok şükür beni korkutacak telaşlandıracak bişe olmadı benden şimdilik bukadar