Lohusalar kulübü

hemen oturtuyorum ve ilk tepkisini cekiyorumm:52::52::51:Eki Görüntüle 624943 Eki Görüntüle 624944
şimiden etikete taktı illa koparacak Eki Görüntüle 624947 Eki Görüntüle 624945

Canımm yerim ben bunu şeker ya maşallah. cok güldüm tepkilerine cok tatlılar ya :)))
Bende epeydir giremiyorum ara ara okudum yazılanları pişik kreminde bahsetmişsiniz ben mustelanınkini kullanıyorum biraz kızardığı gibi sürüyorum cok iyi geliyo. Diş çıkarmış bi meleğimiz :)) hadi bakalım darısı diğerlerinin başına. Vuslatcım maşallah cok hamaratsın gercekten ellerine sağlık. Bir de 6.ay asımız var demi :(( cok acımış ya kıyamam bu kuzulara

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ii gecelerrrrr

HUHUUUUUU OĞLUMMUN 2 DİŞİ ÇIKTI KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR elime geldi keskince :D Annem gördü ilk hatta. 2 günü var çıkmasına diyor annem. Bi dokundum anammmm keskinnnnnnnnnn :D Ağlayacaktım duygulandım babası da uzak ya şimdi sinir oldu :))))))))))

Canımmmm vuslatcım valla ben gezme tozma fink atma olaylarındayım hihihi :))

oy oy oy hadi bakalım açılışı siz yaptınız maaşallah kuzuma :nazar::nazar::nazar: memleket havası yaradı desene :9::9::9: darısı bizimkilerin başına hayırlısıyla inşallah :16: gez gez bolcana keyfini çıkar, ben mart sonu gibi başlicam turneye artık ankara adana mersin sırayla dolaşıcam o zaman kızma bana geziyorum diye :9:

Vuslatcım maşallah cok hamaratsın gercekten ellerine sağlık. Bir de 6.ay asımız var demi :(( cok acımış ya kıyamam bu kuzulara

Teşekkür ederim canım :34: evet ya aşımız var, bizimki ayın 18 inde. herkes çok ağladı diyor bakalım biz napıcaz :( sorunsuz geçer inşallah :31:

günaydınlarrrrrrr oh oh dişimiz cıktı dişimiz cıktı :8::21::21::21::21:demek ilk dişimiz cıktı sevilenolmak cok sevindim canımmm ay ne güzel bir andır kimbilir darısı basımızagöbüş icin capraz mekik ve plates öneriyorum canım ama istikrarlı olacak bizde dün gece nöbetteydik simdi gidelim yatalım biraz hadi bakalımm:emir_bebek::emir_bebek:

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım :34:
Benim durumum içler acısı, feci adet sancım var, irem gece deliksiz uyudu :nazar: ama sancı uyutmadı delirdim resmen. doğumdan sonra hiç böyle olmamıştı. şimdi biraz hafifledi çok şükür :31:

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım :34:
Benim durumum içler acısı, feci adet sancım var, irem gece deliksiz uyudu :nazar: ama sancı uyutmadı delirdim resmen. doğumdan sonra hiç böyle olmamıştı. şimdi biraz hafifledi çok şükür :31:

bizz geldikk dinlenmiş şekilde bomba gibiyizz:8::8::8:canımm gecmis olsunndogumdan sonra pek olmaz derler ama kişiden kişiye farklı demekki iremede masallahh:nazar::nazar::nazar:bizimde 6 günümüz var 6. ayımız doluyo o zaman mama yapıcam bişeylerden tattırmaya baslıycam cok heyecanlıyım :52::52:bu yüzden sabırsızlanıyorum simdiden ona ben ne cici cici mamalar yapıcamm:16::16::16:

bizz geldikk dinlenmiş şekilde bomba gibiyizz:8::8::8:canımm gecmis olsunndogumdan sonra pek olmaz derler ama kişiden kişiye farklı demekki iremede masallahh:nazar::nazar::nazar:bizimde 6 günümüz var 6. ayımız doluyo o zaman mama yapıcam bişeylerden tattırmaya baslıycam cok heyecanlıyım :52::52:bu yüzden sabırsızlanıyorum simdiden ona ben ne cici cici mamalar yapıcamm:16::16::16:

aynen bende doğumdan sonra böyle beklemiyordum. hani hamileliğin son zamanlarında belimiz kalçamız sanki ayrılıyormuş gibi ağrırdı ya, aynen o ağrılardan yaşadım gece boyu. hamile olsam doğuruyorum derdim :9:
aaaa ne tesadüf bizimde 6 günümüz var 6. ayın dolmasına :p inşallah seninki direnmez de rahat rahat yedirirsin canım, irem yine yememeye başladı :31:

aynen bende doğumdan sonra böyle beklemiyordum. hani hamileliğin son zamanlarında belimiz kalçamız sanki ayrılıyormuş gibi ağrırdı ya, aynen o ağrılardan yaşadım gece boyu. hamile olsam doğuruyorum derdim :9:
aaaa ne tesadüf bizimde 6 günümüz var 6. ayın dolmasına :p inşallah seninki direnmez de rahat rahat yedirirsin canım, irem yine yememeye başladı :31:
bak bak bak ne tesedüfmüss:30:hani siz bugün cıkmıyomusunuz biz cıkıyoruz birazdann:10::10:

selam kızlar...valla o kadar bunaldım kı anlatamam.benım kız ıkı gundur cok huysuz dun aşısı vardı hepatıt.acaba ondanmıdır huyszlugu ya.ne guzel duzene grmek uzereydı uykusu falan dengesı sastı cocugun yaa.besıgıne koyar koymaz uyanıyo.ayakta sallıom ana kucagına koyuyom besıgınde sallıom gene de fayda etmıyo.bıde benım 1 aydır annem yanımdaydı baya ogrenmıstım bakmasını bebege.dun annem gttı kayınvalıdem geldı.ıcım bı buruk annem gıttı dıye.kaynana annenın yerını tutar mı hıc zaten cocuk bakmaktan da pek anlamıo.ya kızlar aşıdan mıdır acaba huysuzlugu kızımın sızde de olmusmuydu aşı zmanı böle seyler?

amannnn hala aynımı esin evdemi bugün gerci benim uslu kızım annesine yardımcı olur hep kendi oglumdan biliyorum:34:

yok canım, aksilik eşim nöbetçi bu gün. yarın akşam gelecek inşallah :31: biraz hafifledi öğlenki ve geceki gibi değil çok şükür. ama yinede var. dediğin gibi kızım usluydu gün boyu maaşallah, 1 saati geçti yatalı hiç uğraştırmadan uyudu kuzum :nazar:

selam kızlar...valla o kadar bunaldım kı anlatamam.benım kız ıkı gundur cok huysuz dun aşısı vardı hepatıt.acaba ondanmıdır huyszlugu ya.ne guzel duzene grmek uzereydı uykusu falan dengesı sastı cocugun yaa.besıgıne koyar koymaz uyanıyo.ayakta sallıom ana kucagına koyuyom besıgınde sallıom gene de fayda etmıyo.bıde benım 1 aydır annem yanımdaydı baya ogrenmıstım bakmasını bebege.dun annem gttı kayınvalıdem geldı.ıcım bı buruk annem gıttı dıye.kaynana annenın yerını tutar mı hıc zaten cocuk bakmaktan da pek anlamıo.ya kızlar aşıdan mıdır acaba huysuzlugu kızımın sızde de olmusmuydu aşı zmanı böle seyler?

aşıdan canım merak etme. birazı aşıdan birazı korkudan. iremin ilk aşısı geldi aklıma sen anlatınca. 3 gün benden başkasının kucağına gitmemişti. beşiğine koyar koymaz ağlamaya başlardı, benden başkasını yaklaştırmazdı yanına. çünkü tekrar canı yanacak sanıyor güvende hissetmiyor kendini. ben aşı zamanları hep yanımda yatırırım. o zaman küçücüktü, bende dikişlerimden tam yatamıyordum, yarı oturur pozisyonda uyuyordum, meleğimi de göğsümde uyutuyordum :16: geçer endişelenme, ne kadar çok korktuysa geçmesi de o kadar sürer :34: bu bunalmışlığının tek nedeni çocuk değil biraz da annenin gitmesinden kaynaklanıyor anladığım kadarıyla. ama acele etme, zaman geçtikçe bu sıkıntılı ve zor durumunda geçecek, hele bi baş başa kal kuzucunla her şey güzel gelecek o zaman gözüne :nazar:
küçük bir öneri, dr söylemişti ve buradaki annelerle de konuştuk bu konuyu. bebeğim daha küçük deme konuş onunla. sakin bir ses tonuyla konuş, onun iyiliği sağlığı için yapıldığını, hep yanında olduğunu, korkmaması gerektiğini söyle bol bol. göreceksin işe yarayacak, korktuğu için değil canı yandığı için ağlayacak sadece ve daha kolay atlatacak inşallah :34:

Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben çok beterim, adetimin 2. günü ve maalesef migren ataklarım geldi. Sabah kalkamadım kuzuma gözlerim yerinden akıyordu resmen. O beşiğinde ağladı durdu ben yatakta :43: Müthiş bir baş dönmesi var, sabah güç bela kalktım kıza mama yapmaya mutfakta yığıldım kaldım Allahtan irem kucağımda değildi, yalnız olmak ne kadar kötü ya. Kaç yıldır çekiyorum bu ağrıları ilk kez eşimi arayıp izin alıp gelmesini istedim bu gün, sırf irem için istedim, tek olsam yorganı çeker tepeme yatarım ama kuzum napar :43: offff çok kötü başladı gün :43:

canım benim ya bende ilk defa yanında olmayı bu kadar cok istedim :53::14: cok gecmis olsun bi tanemm umarım esin hemen gelebilir bas dönmen migrenden kaynaklanıyor sanırım mutlaka bi cok seyi denemissindir bitki cayı falan icsen belki biraz rahatlatır aslında en güzeli iyi bir banyo ve sessiz bi yerde uyku
günaydınlar herkese ankara bugün yine günesli bizde geldik bi bakınıyoruz cesitli oyunlar gelistirdik bu aralarr kızlar yok piyasada huuu nerdesiniz bakimm:15:

selam kızlarrr nasılsınız bakalım??? malum kız hastaydı uğrayamadım bayadır amaaaaa çok şükür cabuk iyileşti kuzucum veeeee dişimiz geliyorrrrr:52::33::46::8::9:

selam kızlarrr nasılsınız bakalım??? malum kız hastaydı uğrayamadım bayadır amaaaaa çok şükür cabuk iyileşti kuzucum veeeee dişimiz geliyorrrrr:52::33::46::8::9:

hadi bakalımm varan 222222222222222222 hayırlı olsun yeni dişiniz dişi cıkanlar diş bulguru yapacak varmı

Son düzenleme:
hadi baalımm varan 222222222222222222 hayırlı olsun yeni dişiniz dişi cıkanlar diş bulguru yapacak varmı

yaparız tabi şekercimmm :8: keşke hepimiz aynı şehirde olsaydıkda her anımızı canlı canlı paylaşsaydık ama dimii :9: benim kuzu bu aralar sürekli dede diyor yaaa kıskanıyom valla :9: anne de dediği oluyo ama en cok dede diyor yaw :33: vuslatcım bu arada cok gecmiş olsun canım. bide üstüne yanlızlık cekiyosun allah kolaylık versin canım.

Back
X