- Konu Sahibi sekerciiik
vuslat keske burda olsan tam benliksin sen aslında iyi anlasırdık bizim banyoları hic sorma bende korkuttuk sudan diye düsünüyodum annem ilk banyosunda üsümesin diye cok acele etti ve ani hareketlerden korktu yavrum diyodum ama sanırım ona baglı bi durum degil banyo yapılacagnı anlayınca basıyor yaygarayı inşallah düzeltirim bu durumu o bezi acınca kaka yapma olayı bizde de varda benim asıl sorum baska uykusuzlugu nasıl idare ediyosunuz kızlar esim calısıyo diye geceleri hep ben kalkıyorum ortalama 2 saate bir uyanıyor ve sabaha karsı uyanıp öglene kadar hiçbişekilde uyumuyor insanın uykusunun en tatlı zamanı bizimki gözünü kırpmıyo haliyle sarjım bitmek üzere ötmeye basladım stres olmaya basladım napacagımı sasırdım esim gün icinde o yatınca sende yat diyo ama surayı hallediyim burayı düzeltiyim derken uyanıyor yada tam ben uykuya dalıcakken kalkıyor nasıl yapıcam bilmiyorum siz bebekleriniz uyuyunca hemen dalabiliyormusunuz uykuya?uykusuzluk acayip stres yapıyo![]()
aynı benimki de. ama eşinden en azından sabaha doğru bir emzirmenin ardından gaz çıkarıp uyutması için yardım istesen. işleri de oluruna bırakmak gerekiyor, yoksa bitmiyor valla. bir yemek önemli bence. diğerleri bir şekilde olur. hep böyle devam edecek değil ya. birkaç ay evimiz az düzenli olsun. akşamları o yatar yatmaz yatmaya çalışıyorum. gündüz yarım saat de olsa uyumaya çalışıyorum. başka türlü ayakta durulmaz.