Lohusalar kulübü

KiZlar selamm bebegin gaz sorunu icin zinco damla kullansn varmi? MemnunmusunuZ ve nasil kullaniyorsunuz kasiklami? Lutfn yardimci olun sevgiler

canım benim prensesimdede var gaz sorunu doktora götürdük probiotic verdi ama nöbetci eczanede kalmamış bize zinco tavsiye etti ve cok memnunuz . kaşıkla değil kendi şişesinden damlatıyorum günde 3 sefer 3 er damla. aklınızda olsun bebişlerinize sakın metal kaşıkla mama vs vermeyin onlar için kaucuk mama kaşıkları var onları kullanın. allah hepimizin yavrularına sağlıklı günler nasip etsin :nazar:

hiç bişeycik olmaz hayatım. meleğim gün boyu onda oynuyor ve onda uyuyor, gayette rahat. kimseden de duymadım duruş bozukluğu yapar diye. sadece sırt üstü yattığında boynunun altına yumuşak bir havlu katlayıp koyuyorum. çene altı az hava alsın diye, yoksa pişiyor kuzumun boynu :31:

bu arada şu anda en keyifli keyif çayımı içiyorum. eşim çok yorgun gelmişti işten, kızı seveyim diye kucağına almıştı, eşim oturduğu yerde kızımda kucağında uyuya kalmışlar. hem çok komik hemde çok güzel görünüyorlar. bir yandan izliyorum bir yandan gülüyorum çünkü ikisi de horluyor :9::9::9:

bi görsen nasıl tepki gösterdiler hatta degişik seyler falan anlattılar insanı tedirgin edecek birini bebekken heybeye koymuslar boynu öyle kalmıs falan ama aynı sey degilki en son k peder onu bunu bilmem bunda yatırmaycaksın iste o kadar deyince bende salter attı sizin torununuz olabilir ama ben onun annesiyim onun kötülügünü istermiyim dünya alem bunda uyutuyo bi tek ben degilim dedim hatta bu dediğime darılmıslar balkona cıktım hava almak icin kv geldi yanıma senin onun annesi olduguu biliyoruz karısma dersen karısmayız babanı biliyosun he tmm de gitsin falan dedi bende diyemem anne elbette siz tecrübeliisiniz görüslerinizi söyleyeceksiniz ama birazda benim görüslerime saygı duyulsun dedim darılacak bişey yok ama pekte önemsemiyorum zaten benim istedigim bi görüsleri varsa önersinler yapıp yapmamaya ben karar veriyim illa dedikleri olacak..:ssz::ssz:bide bebişin keyfi yerinde ama su hırıltı olayı canımı sıkıyor tam üc tane cocuk doktoruna gittim ayrı ayrı defalarca dinlediler bişeyi yok dediler hep ama o zaman niye bu aradaki hırıltı anlamadım en son gittigim doktor gırtlagı gelisiyor dedi:51:

bi görsen nasıl tepki gösterdiler hatta degişik seyler falan anlattılar insanı tedirgin edecek birini bebekken heybeye koymuslar boynu öyle kalmıs falan ama aynı sey degilki en son k peder onu bunu bilmem bunda yatırmaycaksın iste o kadar deyince bende salter attı sizin torununuz olabilir ama ben onun annesiyim onun kötülügünü istermiyim dünya alem bunda uyutuyo bi tek ben degilim dedim hatta bu dediğime darılmıslar balkona cıktım hava almak icin kv geldi yanıma senin onun annesi olduguu biliyoruz karısma dersen karısmayız babanı biliyosun he tmm de gitsin falan dedi bende diyemem anne elbette siz tecrübeliisiniz görüslerinizi söyleyeceksiniz ama birazda benim görüslerime saygı duyulsun dedim darılacak bişey yok ama pekte önemsemiyorum zaten benim istedigim bi görüsleri varsa önersinler yapıp yapmamaya ben karar veriyim illa dedikleri olacak..:ssz::ssz:bide bebişin keyfi yerinde ama su hırıltı olayı canımı sıkıyor tam üc tane cocuk doktoruna gittim ayrı ayrı defalarca dinlediler bişeyi yok dediler hep ama o zaman niye bu aradaki hırıltı anlamadım en son gittigim doktor gırtlagı gelisiyor dedi:51:

hay ağzına sağlık çok güzel söylemişsin. benim bebeğimi kimse benden iyi düşünemez. hiç bir şeye karışmasınlar demiyorum tecrübelerini söylesinler, kızım o öyle olmaz böyle olur desinler ama baskı yapmasınlar. bizim yani şahsen benim istediğim bu.
hırıltı konusunda bende 2 ayrı dr.a götürdüm canım. hiç bişeycik yok dediler.hatta biri gayet güzel muayene etti, iyice dinledi sağını solunu, kızımız gayet iyi annesi endişe etme dedi. bizde her zaman olmuyor o hırıltı, çok acıktığında biberona ya da memeye hırsla saldırıyorlar ya hani, işte o zaman hızlı hızlı yuttuğunda bir süre sonra hırıltılar çıkarmaya başlıyor, sanki boğazında gıcık varmış gibi temizlemeye çalışıyor bide :31:

hay ağzına sağlık çok güzel söylemişsin. benim bebeğimi kimse benden iyi düşünemez. hiç bir şeye karışmasınlar demiyorum tecrübelerini söylesinler, kızım o öyle olmaz böyle olur desinler ama baskı yapmasınlar. bizim yani şahsen benim istediğim bu.
hırıltı konusunda bende 2 ayrı dr.a götürdüm canım. hiç bişeycik yok dediler.hatta biri gayet güzel muayene etti, iyice dinledi sağını solunu, kızımız gayet iyi annesi endişe etme dedi. bizde her zaman olmuyor o hırıltı, çok acıktığında biberona ya da memeye hırsla saldırıyorlar ya hani, işte o zaman hızlı hızlı yuttuğunda bir süre sonra hırıltılar çıkarmaya başlıyor, sanki boğazında gıcık varmış gibi temizlemeye çalışıyor bide :31:

aynen benimkide arada oluyo büyük adamlar gibi temizlemeye calısıyo ya bide ama bu kadar kücük bi cocukta balgam yada baska bişey olmazmıs o kadar takmıstımki buna kbb uzmanına bile götürdüm artık takmıyorum bende zaten bişey olsa cıkardı heralde bide bezi ne kullanıyosunuz ben primanın pampers 2 modelini denedim ve vazgecemiyorum gercekten cok güzel premiuma göre fiyatıda uygun deneyin bence

aynen benimkide arada oluyo büyük adamlar gibi temizlemeye calısıyo ya bide ama bu kadar kücük bi cocukta balgam yada baska bişey olmazmıs o kadar takmıstımki buna kbb uzmanına bile götürdüm artık takmıyorum bende zaten bişey olsa cıkardı heralde bide bezi ne kullanıyosunuz ben primanın pampers 2 modelini denedim ve vazgecemiyorum gercekten cok güzel premiuma göre fiyatıda uygun deneyin bence

prima premiumda kaldım ben,memnunum. her zaman bulunmuyor burada, o yüzden eşim netten sipariş etmişti bi kaç yüz tane :9:

her gün baska bir huya geciyoruz biz artık güne bakalım bugün bizi nasıl bir huy bekliyo diye baslıyorum sans oyunu gibi oldu bazen sanslıyım bazende sanssız :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ya kızlar bıktımmmmmmmmmmmmmmm vallaha bıktımmmm:43: bu gaz sancısından
zınco.sapsımblexs metsıl.bunlar gaz damlası kullanıyorum denemedıgım kalmadı gıbı
oğlum 2 gundur hepten coştu hele uyurken bile aglyıor yavrum
gaz sancısına uyanıyor devamlı
sallıyorum pışlıyorum ..:( bıde ikiz benımkıler kızımında var sancısı
ama oglum kadar degıl yemın olsun usandım yaa :43:
gece uyku yok sabah dersen aynı tek bakıyorum bıde
kusmaları ayrı bır dert
emıyorlar pat su gıbı çıkarıyolar üst baş yetıştıremıyorum
2 aylık oldular bu dönemler geçsin ne olur
okadar çok ısıtıyorum azcık buyüsünler
ne gazı kalsın ne kusması :43::43:

zınco.sapsımblexs metsıl.bunlar gaz damlası kullanıyorum denemedıgım kalmadı gıbı
kusmaları ayrı bır dert

Canim Esra Erol un gaz cikartici kimyonlu bir tarifi var onu denedin mi? Denemediyse google yaz hemen cikiyor. Bide onu dene derim. Ayrica yemeklerinde kimyon kullan gaz giderici etkisi var sutunden bebeklerinede gecer.

kusmaları ayrı bır dert

canım ceydanın dediği gibi yemeklerinde kimyon kullan ayrıca dövülmemiş kimyon al, bi güzel kaynat, ince bir tülbette suyunu süz ve günde 1 çay kaşığı ver bebeklerine. ben çok faydasını gördüm. ilk gaz facialarımızı kimyon sayesinde atlattık biz. bide gaz giderici bitkisel şurup var nurse harverys diye. tavsiye ederim. Rabb'im bebeklerine şifa sanada sabır versin inşallah ne diyeyim...

canım ceydanın dediği gibi yemeklerinde kimyon kullan ayrıca dövülmemiş kimyon al, bi güzel kaynat, ince bir tülbette suyunu süz ve günde 1 çay kaşığı ver bebeklerine. ben çok faydasını gördüm. ilk gaz facialarımızı kimyon sayesinde atlattık biz. bide gaz giderici bitkisel şurup var nurse harverys diye. tavsiye ederim. Rabb'im bebeklerine şifa sanada sabır versin inşallah ne diyeyim...

allah razı olsun kızlar yeterkı geçsın hemen yaparım yaa...çok tşkler

denedım arkadaşlar tüm gün agladı olmadı göturduk doktora
yavrum karnı taş gbı olmus lagma yaptı doktor 2 aylık bebege :(
neysekı bıraz daha ıyı ama gaz sancıları ara ara oluyor bunada şükür
kımyonu denıyorum anne sütünede katıyorum 1 çay kaşıgı süt azcık kımyon
yada kımyonu suyla kaynatıyorum öyle veruyorum
denıyorum 2 türlü bakalım nasıl olcak..

oy kuzum yaa kıyamam :( dr. yapman gereken bir şey söylemedi mi canım?

merhabalar kızlar uykudan kalktık bizde simdi bu saatte normalde uyumam imkansız ama o uyuyunca yatıyorum artık bende baska türlü olmuyo neler yapıyosunuz bu arada belime agrı girdi benim sabah beri bebişi kaldır indir yapmaktanmı acaba??

Son düzenleme:

gecmis olsun canım benim bebeiş o durumlarda gezmeyi ona sarkı söylememi cok seviyor baska hiçbişey susturamıyo onu bazen saç kurutma mak. sesi. acıyorum o da etkili oluyo

buradayım diyecek halim bile yok şekercim :31: 1 hafta oldu evime geleli daha temizlik yapmamıştım, eşim biz gelmeden evvel toparlamış biraz o yüzden gerek görmemiştim. bu gün hazır evdeyken meleğimi attım babasının kucağına, az biraz temizlik yapayım dedim. hadi şurayı da, aman burayı da diye diye pencereler, halılar, koltuklar, yazlıklar, kışlıklar, mutfak dolapları, eşimin üniformalarının ütüsü derken bu saat oldu. daha yeni çıktım banyodan :31:

bugün bu gece bi baskayım sanki bu koca sehre hiç bu kadar sıgamamıslıgım olmamıstı daha önce babamız calısıyo gece gelecek yalnızım bebegimle birlikte benim gibi baska sehirde bebegini tek basına büyütmeye calısan varmı acaba

buradayım diyecek halim bile yok şekercim :31: 1 hafta oldu evime geleli daha temizlik yapmamıştım, eşim biz gelmeden evvel toparlamış biraz o yüzden gerek görmemiştim. bu gün hazır evdeyken meleğimi attım babasının kucağına, az biraz temizlik yapayım dedim. hadi şurayı da, aman burayı da diye diye pencereler, halılar, koltuklar, yazlıklar, kışlıklar, mutfak dolapları, eşimin üniformalarının ütüsü derken bu saat oldu. daha yeni çıktım banyodan :31:

anlayabiliyorum seni iyi olmustur ama derin temizlik yapmıssın simdi bir süre istemez simdi iyi bi uykuyu hakettin üniforma derken meslek neydiki esinin bu arada annenlere gitmistin deme sen bende gidicem insallah..

Son düzenleme:
Back
X