selam güzel anneler..
Hızlıca okuyup kaçıyorum Allahın izniyle bu perşembe 40'ımız çıkıyo inşallah düzenimiz oturacak. Veee Annemle istanbul'a gidicizzz herkesleri çok özledim. Esas sonrası beni düüşündürüyor. Bayram sonrası yalnız günler başlıyor akşam olup babamız eve gelene kadar yavru kuşla başbaşayız bakalım bizi neler bekliyor?
Ben de birkaç deneyim sunayım size kızlar...
Bebeklerinizin gaz sancıları belli saatlerde ise ( mesela bizimki akşam üzeri 6-8 arası ) 1-2 saat öncesi rezene çayı verin milupanın. Çok rahat geçiriyor.
Sebamed'în vucut losyonunu şiddetle tavsiye ediyorum karnına dairesel hareketlerle masaj yapmakta çok rahatlatıyor.
Bu arada ben grip oldum kızlar.

( maske ile emziriyorum umarım korurum yavru kuşumu
Süt konusu konuşulmuş yine.. Vuslatcım ben doğum yaptım yapalı sütümü nezaman sağsam tek memeden 40 cc diğer memeden ancak 20 cc yada 10 cc çıkıyor. tek meme tıkalıymış bende.
o yuzden mama takviyesi yaptık.
,başından beri böyle yani bizde ve bebekim bütün gün mememde nerdeyse
yani sen şanslısın ki bugune kadar iyiymiş. inşallah yine o günlere dönersin canım..
şekercikkk, ana kucağından bahsetmişsin sende..
biz Graco marka araba aldık anakucağı da var. onu kullanıyoruz ama annem ısrarla rahat olmadığını , bebeğin belinin dümdüz olması gerektiğini söyleyip beni korkutuyor. sanırım sen de de aynı durum var. benim anakucağım bu sizce uygun değil mi ?