Allah razı olsun kızlar içimi rahatlattınız, geçici bir dönem diyordum kendi kendime ama sizlerden de duyunca bir oh çektim doğrusu

demek o yüzden hep kucağımda olmak istiyor kuzum

ben misafir ağırlamayı severim şekercim, başımda bıdı bıdı edip canımı sıkan misafir olmadığı müddetçe hiç bir sorun yok

çok çok çok sevdiğim, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen eski komşum gelmişti 3 günlüğüne, eşimde yoktu zaten sürekli görevde biliyorsun. çok rahat bi 3 gün geçirdik, gezmelere gittik, kaynanaları çekiştirdik

bol bol kahve keyfi yaptık, nöbetleşe irem hanıma baktık, sanki misafir ağırlıyormuş gibi değil de, tatile çıkmışım gibiydi. çok keyifliydi ama gitti işte
bu arada kızım kakasını yapmakta zorlanıyordu, natmek verince yapıyordu sadece. dr.umuza gittik kabız değil, bağırsaklar yeni düzen oluşturuyor mamaya mı başladın dedi

mama yüzündenmiş, gliserinli fitil verdi, çok çok zorlanırsa 3-4 gün yapmazsa bunu ver dedi. dr.a giderken de köpek kovaladı bizi :18: şimdi halimi hatırlayınca gülme krizine giriyorum, çocuğu çuval gibi omzuma atmamla koşmam bir oldu. bu kadar hızlı koştuğumu bilmiyordum valla, sağlık ocağına girince kurtulabildik anca. şimdi gülüyorum ama o zaman çok korkmuştum ağlayacaktım nerdeyse, tek olsam neyse ama kızıma bişe olcak diye çok korktum

annelik nasıl bir duygu diye soran anneme çok berbat bişe dedim

dünyanın en uç noktalarını bir arada yaşıyorsun. hem evladını koruyabilmek adına herşeyi herkesi göğüsleyecek kadar dünyanın en cesur insanısın, hemde ona bişe olcak diye dünyanın en korkak insanısın. aynı anda hem hiç olmadığın kadar mutlu, bir o kadar da endişelisin. sen olmuşsun dedi annem