Lohusalar kulübü

oh vala okadar iht varki kahveeye ..
maşallah ireme oda atlattı bu aşı korkusunu .. bende gece hep kontrol etmiştim şükür ateş olmamaıştı bizde de
bugün temilzik günüm ama yerimden kalkasım yok hiç :52:
ömür uyandı sabahın 6sında şimdi yeni uyudu minnoş ama yarım saate kalmaz uyanır
vuslatcım sana bişi sorcam günde kaç kez mama veriyosun sen bide geceleri ne yapıyosun mamamı veriuosun emiyomu ?

yok canım maalesef emmiyo tamamen mamaya geçtik :31: gerçi sürekli memeye tutuyorum 'tuttukça gelir' dedikleri için ama boş çekiyor. hamilelik günlüğü tutmuştum ya, şimdi de beslenme günlüğü tutuyorum :9: kaçta yedi kaç cc yedi ne ilaç verdim hepsini yazıyorum. günde ortalama 9 kez mama alıyor, 120 cc lik yapıyorum her seferinde, bazen bitiriyor bazen 100 ünü alıyor bazen 90. akşam çok rahat irem. akşam 7 de mamasını yiyince 10 gibi uyanıyor tekrar alıyor sonra yatırıyorum 2 ye doğru anca uyanıyor, karnını doyurup hemen uyuyor yine, 5 te tekrar uyanıyor o kadar. gündüz canıma okusa da akşam ve gece uykusu iyi çok şükür :nazar:

selamlar kızlar nasıl gidiyor bakalım hayat biz güzdüzleri yapısık ikiz gibi geziyoruz hele bu ara kucak delisi olduk dün babam eve yeni geldi bizimki huysuzluktan aglıyodu tama ona sarkı söyledi bizimki sustu mayıstı mayıstı sakinlesti tam o sırada anomm dedeşi maşşallah:52:diye bi bagırdı bi korktu bastı yaygarayı ama cok komikti :9::9::9::9:o an bi görmeliydiniz iç güzdüzleri hiç yatmak istemiyo elinden tutsam kalkmaya cabalıyo bizde dün arkadasın kına gecesine gittik kulagına pamuk tıkadım tabi ama yinede yarım saatten fazla durmadım nolur nolmaz diye..

günaydın kızlaar, biz bu gün erkenciyiz bir de keyifliyizki sormayın :32::32::32:
çok şükür aşı sonrası ateş falan olmadı kuzumda. geceyi rahat geçirdi, ben biraz pinpiriklik yaptım ya ateşlenirse diye uyuyamadım ama olsun :31: uykusuz olunca napıyoduuukk hadin kahveye :52::52::52:

bende istiyorum :52::52::52:bende bugunkü günlük türk kahvemi arkadasımda iceyim bari onunda yeni bebegi oldu benimkinden bir ay kücük bebekleri tanıstırırız hem

Son düzenleme:
selamlar kızlar nasıl gidiyor bakalım hayat biz güzdüzleri yapısık ikiz gibi geziyoruz hele bu ara kucak delisi olduk dün babam eve yeni geldi bizimki huysuzluktan aglıyodu tama ona sarkı söyledi bizimki sustu mayıstı mayıstı sakinlesti tam o sırada anomm dedeşi maşşallah:52:diye bi bagırdı bi korktu bastı yaygarayı ama cok komikti :9::9::9::9:o an bi görmeliydiniz iç güzdüzleri hiç yatmak istemiyo elinden tutsam kalkmaya cabalıyo bizde dün arkadasın kına gecesine gittik kulagına pamuk tıkadım tabi ama yinede yarım saatten fazla durmadım nolur nolmaz diye..

bende istiyorum :52::52::52:bende bugunkü günlük türk kahvemi arkadasımda iceyim bari onunda yeni bebegi oldu benimkinden bir ay kücük bebekleri tanıstırırız hem

gel şekerim istediğin kayfe olsun karşılıklı höpürdetiriz :9:

o kadar emin olma güzelim, resmini çekip koysam çatlaklarımın dudağınız uçuklar :27: bacaklarımda kalçamda falan yok ama karnım resmen harita gibi :31: üstelik çokta kalın izlere sahip sinir oluyorum daha doğrusu oluyordum. dün bir komşum geldi, banyolarında 1 haftadır tadilat var, sende duş alabilir miyim dedi, buyur abla dedim. çok rahat biridir kendisi sağolsun yanımda giyindi, hatun manken gibi zaten.1 kızı var 5 yaşında. abla sen nasıl doğum yapmıştın dedim sezeryan dedi. hiç çatlamamışşın maaşallah dedim hatun bir kahkaha attı ki sormayın. ben mi çatlamadım,içler acısıydım, aç bakalım sen karnını dedi. gösterdim, bunlar benim çatlaklarımın yanında sıfır, gel yakından bak dedi.sedef gibi ip kadar ince görünüyorlar çok dikkatli bakarsanız. ne göbek var ne kötü bir görüntü var. 5 sene içinde çatlaklar için müthiş olmuş doğrusu. bünye meselesidir illa ki ama umutlanmadım değil hani :31:
zaten şimdi mor renkte yada kırmızı renkte olduğu için çok itici görünüyo ten rengini alınca biraz daha az dikkat çeker inşalaaaaaaaaaaaaah:31::32::33::34::35::36:

kızlar bakın az önce ne okudum, facede bebek anneleri sayfasında yazıyor. aynen aktarıyorum;
bunları biliyor musunuz?
ayak tabanlarımızın yağı emen özel bir yapısı vardır.
bu nedenle örneğin eğer tabanınıza sarmısak sürerseniz,
yaklaşık 20 dk. sonra tadını ağzınızda alırsınız.
bunu bulan bilim adamları nedenini bilmiyor henüz
ama bu etki bize bir tedavi olarak geri dönüyor.
özellikle çocuklarda (ve tabi ki büyüklerde)
gece uyutmayan şiddetli öksürük durumunda
ayak tabanınıza güzelce vicks merhem sürün ve kalın bir çorap giyin.
beş dakika içinde öksürüğün kendiliğinden geçtiğini göreceksiniz.
her zaman %100 çalışır ve çocuklara ağır öksürük ilaçları vermekten daha etkilidir.

kızlar bakın az önce ne okudum, facede bebek anneleri sayfasında yazıyor. aynen aktarıyorum;
bunları biliyor musunuz?
ayak tabanlarımızın yağı emen özel bir yapısı vardır.
bu nedenle örneğin eğer tabanınıza sarmısak sürerseniz,
yaklaşık 20 dk. sonra tadını ağzınızda alırsınız.
bunu bulan bilim adamları nedenini bilmiyor henüz
ama bu etki bize bir tedavi olarak geri dönüyor.
özellikle çocuklarda (ve tabi ki büyüklerde)
gece uyutmayan şiddetli öksürük durumunda
ayak tabanınıza güzelce vicks merhem sürün ve kalın bir çorap giyin.
beş dakika içinde öksürüğün kendiliğinden geçtiğini göreceksiniz.
her zaman %100 çalışır ve çocuklara ağır öksürük ilaçları vermekten daha etkilidir.
evet gördüm bu paylaştığını ben zaten vıcksi çok kullanırım nedense beni çok rahatlatıyoo

Kizlar kilo durumlariniz ne alemde? 10 hafta oldu dogum yapali hala 72 kilodayim hic degismedi :(

Sorma ben de aynı dertten muzdaripim.Doğumdan sonraki hafta 6 kg vermiştim 40 ımda yine tartıldım 1 gr bile vermemişim şimdi 2 ay bitti eminim hala vermedim .Şimdi bebeği de alıp yürüyüşe başladım ama 2 gün sonra hava soğuyacak yürüyüş bandı mı alsam ?

günaydın kızlaar bu sabah keyif kahvemi kocamla birlikte içiyorum, çok şükür nöbetlerden kurtulup eve gelebildi :32::32::32: hafta sonu falan demiyoruz, napıyoruz irem hanım sayesinde 07:30 da iştimaya çıkıyoruz :9::9::9:
bu arada dün gece epey bir süre diyet bölümünü dolaştıktan sonra, yormayacak çok basit bir şey buldum. bir bardak ılık suya, 1 yemek kaşığı elma sirkesi ve 1 tatlı kaşığı bal koyup karıştırıp sabah akşam içiyormuşuz. ayda 5 kilodan fazla verenler varmış. ben bu sabah başladım bakalım. hadi hayırlısı :ssz:

günaydın kızlaar bu sabah keyif kahvemi kocamla birlikte içiyorum, çok şükür nöbetlerden kurtulup eve gelebildi :32::32::32: hafta sonu falan demiyoruz, napıyoruz irem hanım sayesinde 07:30 da iştimaya çıkıyoruz :9::9::9:
bu arada dün gece epey bir süre diyet bölümünü dolaştıktan sonra, yormayacak çok basit bir şey buldum. bir bardak ılık suya, 1 yemek kaşığı elma sirkesi ve 1 tatlı kaşığı bal koyup karıştırıp sabah akşam içiyormuşuz. ayda 5 kilodan fazla verenler varmış. ben bu sabah başladım bakalım. hadi hayırlısı :ssz:

osmanlıların saraydaki hazım iksiridir bu yemeklerden sonra saraydakiler icerlermis yediklerini hazmetmek icin gercekten faydası oldugunu duymustum bende kızının uyanmasına esininde senle birlikte kalkması ne güzel nöbetten gelmesine ragmen.. o kadar ayrı kaldınız birer keyif kahvesini hakettiniz tabi iyi haftasonları diliyorum sizlere ..

selamlar kızlar:16::16::16:bebişim uyudu bende gidip uyuyayım birazdan ama önce sizlere bi bakıyım dedim dün arkadasıma gittim daha bir ay önce dogum yapmıs olmasına ragmen bir sürü hazırlık yapmıs kıyamam cok güzel vakit:16:gecirdik birlikte bebişleride tanıstırdık:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: hem süper oldu eve kapanmayın kızlar gezin bol bol tavsiye ederim zaten bizimki iyice gezmeye alıstı o gün icersinde cıkarmasssam mızmızlanıyo dısarıya cıkıncada hemen susuyor bizde tam tescizat cıkıyoruz tabi bebek arabası ana kucagı icinde bide yanına kanguru beyimiz hangisine isterse ona ceviriyoruz tasıma isini:4::4:

Günaydınnn kuzularr

Nihayet istanbul'dayım...Memleket gibisi yok burnumda tütmüş..

Bizim tontiks burayı sevdi.Anası kılıklı kurak Ankara'yı sevse şaşardım aklına zaten :))))))

O sevdi de benim burda hafif sütüm azaldı anlamadım neden :(

Kilolar konuşulmuş.. Çatlaklar bir de..

Benim karnım hiç çatlamadı. kalçam diz arkalarıma kadar komple bacaklarım mor mor çatlak :(( onlar gitsin kilolar yavaş gitsede olur..

Bu arada elma sirkesine çok dadanmayın kızlar. kan şekerini çok düüşürüyo. ve mide sorunu olanlar özellikle dikkat aman. bir yer düzelirken diğeri bozulmasın...

Bir de kızlar biz doğdugudan beri günde en fazla 2 kere mama veriyorduk. Bazı günler 2. bazı günler hiç vermiyoruz hala öyle. Bazı günler sadece 1 kez.

Ve bu genellikle 60 cc oluyor.

ennn fazla 90 cc içti bugune kadar.
ama geldiğimizden beri yetmiyor. 90 cc den az yemiyor.

Bu büyümesiyle de ilggili dimi ?
sonucta bütün gün emiyor hala.. gece de düzenli... sadece günde 1 kere ağlarsa veriyoruz hala.. büyüdüğü için yetmiyor dimi ???

veeeeeeeee yine başka bir soru : ben de aldım kanguru. başlayayım mı kullanmaya. erkek bebekler de sorun olabilirmiş denmişti ama kararsızım fikriniz ne ?

yarın mevlüdümüz var. hazırlıklar yapılıyor.. 2 aydır benim yanımda pestili çıkan annem ömründe illkkezz eve temizlik için yardımcı aldı deliriyor :) ama mecbur ne yapsın kadın bitkin...Evde temizlik yapılırken çocuk bahanesiyle odaya çekilmek harikaymış yanlız :))))

ara ara gelmeye çalışıcam Haaaa bu arada BRAHMS - LULABLY eserini diletin kızlar bir de chope-nocturne bizimki çok seviyo :))

valla bende anlamadım canım nasıl bu kadar hızlı verdim diye. ama benim kilo alışımda verişim gibi anormaldi cünkü 28 kilo bu dile kolay:9: ben ömrümde kilo nedir bilmezdim. kilo alırkende hiç farkında olamadım hiç kiloluymuşum gibi gelmedi tartıldığım zaman inanamıyodum 55 le hamile kaldım 78 le tamamladım artık 80 i gözden cıkarmışdım bu kalanlar gitmiyor işde. neyse canım ben sizleri fazla tanımıyorum daha yeniyim diyebilirim. isim neydi hangi şehirdensin

Ben de cok zayıftım hamile kalmadan önce 50 kiloydum hamileliğimde 69kiloya kadar cıktım simdi 58 kiloyum. Ama ben daha fazla vermk istemyrm şu göbegim gitsin yeter hala duruyo:50:

Ben de cok zayıftım hamile kalmadan önce 50 kiloydum hamileliğimde 69kiloya kadar cıktım simdi 58 kiloyum. Ama ben daha fazla vermk istemyrm şu göbegim gitsin yeter hala duruyo:50:

bende tam aksine göbeğimi dert etmiyorum şu kalca ve basenlerim kaybolsa yetecek::37: sende iyi vermişsin canım kiloları. ya bir de benim ayak numaram 37 den 38 e cıkdı bu normalmi doğum yapalı 1.5 ay oldu ödem kalmamıştır heralde dimi :50:

hay ben böyle işin, güya herif evde :19: aldı kızını 8 den beri yatıyorlar :41: yine yalnız kaldım iyi mi :31:
ohh amma iyi valla benim eşim kızımı alıp uyuyamıyo çünkü benim kızın uykusu taş çatlsa 1 saat sürer yatmalarına değmiyo yani :)
hazır çocuk uyumuken değerlendirseydiniz bariiiiiii:):52::52::52::52::52::52:

ohh amma iyi valla benim eşim kızımı alıp uyuyamıyo çünkü benim kızın uykusu taş çatlsa 1 saat sürer yatmalarına değmiyo yani :)
hazır çocuk uyumuken değerlendirseydiniz bariiiiiii:):52::52::52::52::52::52:

iremin gündüz uykusu öyle olmaya başladı, en fazla 1 saat. sürekli mızır mızır :31: ama akşam güzel uyuyor çok şükür, babasıda kızıyla uyuyunca bende gecenin 2 sine kadar nette okey oynayarak değerlendirdim iyi mi :ssz: bu gidişle ambargo uygulicam :9::9::9:

iremin gündüz uykusu öyle olmaya başladı, en fazla 1 saat. sürekli mızır mızır :31: ama akşam güzel uyuyor çok şükür, babasıda kızıyla uyuyunca bende gecenin 2 sine kadar nette okey oynayarak değerlendirdim iyi mi :ssz: bu gidişle ambargo uygulicam :9::9::9:

valla ben kız uyuyunca direk atlıyorum yatağa yaa acayip uykuya meraklıyım yani :)

kızlar siz hangi markanın ateşölçerlerini kullanıyorsunuz en iyisi alındanmı kulaktan ölçenmi . yarın iyisinden bi tane almayı düşünüyorum da

kızlar siz hangi markanın ateşölçerlerini kullanıyorsunuz en iyisi alındanmı kulaktan ölçenmi . yarın iyisinden bi tane almayı düşünüyorum da

canım bizimkisi biraz acele oldu eşim ecz alıp gelmiş fortune diye bi marka 40 tlye almış ..
ama sen daha iyi bir marka alabilirsin .. ben şimdilik memnunum:16:

Back
X