Günaydınnn kuzularr
Nihayet istanbul'dayım...Memleket gibisi yok burnumda tütmüş..
Bizim tontiks burayı sevdi.Anası kılıklı kurak Ankara'yı sevse şaşardım aklına zaten :))))))
O sevdi de benim burda hafif sütüm azaldı anlamadım neden
Kilolar konuşulmuş.. Çatlaklar bir de..
Benim karnım hiç çatlamadı. kalçam diz arkalarıma kadar komple bacaklarım mor mor çatlak

( onlar gitsin kilolar yavaş gitsede olur..
Bu arada elma sirkesine çok dadanmayın kızlar. kan şekerini çok düüşürüyo. ve mide sorunu olanlar özellikle dikkat aman. bir yer düzelirken diğeri bozulmasın...
Bir de kızlar biz doğdugudan beri günde en fazla 2 kere mama veriyorduk. Bazı günler 2. bazı günler hiç vermiyoruz hala öyle. Bazı günler sadece 1 kez.
Ve bu genellikle 60 cc oluyor.
ennn fazla 90 cc içti bugune kadar.
ama geldiğimizden beri yetmiyor. 90 cc den az yemiyor.
Bu büyümesiyle de ilggili dimi ?
sonucta bütün gün emiyor hala.. gece de düzenli... sadece günde 1 kere ağlarsa veriyoruz hala.. büyüdüğü için yetmiyor dimi ???
veeeeeeeee yine başka bir soru : ben de aldım kanguru. başlayayım mı kullanmaya. erkek bebekler de sorun olabilirmiş denmişti ama kararsızım fikriniz ne ?
yarın mevlüdümüz var. hazırlıklar yapılıyor.. 2 aydır benim yanımda pestili çıkan annem ömründe illkkezz eve temizlik için yardımcı aldı deliriyor :) ama mecbur ne yapsın kadın bitkin...Evde temizlik yapılırken çocuk bahanesiyle odaya çekilmek harikaymış yanlız :))))
ara ara gelmeye çalışıcam Haaaa bu arada BRAHMS - LULABLY eserini diletin kızlar bir de chope-nocturne bizimki çok seviyo :))