günaydın kızlaar nasılsınız bakalım

Biz bu gün erkenciyiz daha doğrusu bundan sonra hep böyle olucaz çünkü öğünlerimizi oturttuk çok şükür
canııımm hoşgeldin özlettin kendini

maaşallah kuzuma

elleşme dönmeyi versin ne var, anası gibi haticeye değil neticeye bakıyor demek ki, birden ayaklanırsa görürsün

pastanıza pek şıkmış bende isterim

bir ankara maratonumuz olacak 3-4 günlük, nasıl bir koşturmacayla geçecek tahmin bile edemiyorum tek tesellim şekercimin yanına gidicem inşallah, kv.lere çok yakın oturuyor

gelelim yemek meselesine, yutuyorlar canım merak etme

yumurta ne rafadan ne çok pişmiş orta ayarda yapıyorum, şimdiye kadar hep yumurta sarısının yarısını veriyordum bu gün tüm sarıyı verdim çok şükür

içine azcıkta peynir eziyorum afiyetle yiyor. şimdilik kahvaltımız bu, çok acıkmışsa doymazsa 2-3 cici bebe büsküvisi eziyorum mamasıyla biraz sulandırıp onu veriyorum. bir sonraki öğün saat 10 gibi mamasını yiyor. sonra 12-1 arası muhallebi, içine biraz muz koyuyorum püre yapıp veriyorum. muz sebebiyle kabızlık falan yaşamadık çok şükür. geçen hafta salıdan beri veriyorum her gün. çeyrekle başladım şimdi yarım muz yiyor, bazen sade püre halinde bazen muhallebi içinde. sonra 3-4 arası mama yiyor yine. 6-7 arası meyve püresi veriyorum, öyle elmaydı armuttu onları yemiyor hanfendi. hazır küçük kavanozlardan aldım değişik meyveli olanlardan. o küçük kavanozların yarıya yakınını yiyor üstünü mamayla tamamlıyor ve uykuya geçiyor. gece zaten mamaya devam. çorbayı bi yiyor bi yemiyor. eğer yerse zaten akşam çorba veriyorum yemezse kavanoz meyve pürelerinden veriyorum. istemediklerini öyle güzel belli ediyorlar ki

irem ağzını kilitliyor resmen, güldürmeye çalışsam bile yüzü gülüyor gözleri gülüyor ama nasıl yapıyorsa ağzı açılmıyor sıpanın

işte böyleyiz hayatım