- Konu Sahibi sekerciiik
- #1.961
günaydın kızlar hayırlı cumalar...
buradayım şekercim, arada girip yazdıklarınızı okuyorum ve çıkıyorum geri. hiç halim yok, müthiş yorgun hissediyorum kendimi. havalardan sanırım anlamadım
yarın akşam adana yolcusuyuz kızımla, orada daha iyi olacağımdan eminim, dinlenirim hiç olmazsa. iremin gece uykuları bozuldu maalesef, gecede 1 en fazla 2 kere kalkan çocuk neredeyse saat başı ağlıyor 3 gündür, gündüz uykusuda yok zaten. şimdi bunda ne var bizimki daha beterdi diyenler çıkacaktır ama irem doğduğundan beri gece uykusunda çok sorun yaşamayan bir bebek olduğundan alışkın değilim
keyfi yerinde ama çok şükür. şu toz mamalar varya, buğdaylı pirinçli falan. onlardan almıştım, bi kaç gündür yemiyordu kuzum, midesi bulanır gibi oluyor geri çıkarıyordu. şimdi yaparken içine 1 dilim armut rendeliyorum yiyor öylece, tatlandırıyor sanırım. aklınızda bulunsun. bana müsade iyi bakın kendinize, uyuyamam ama azcık uzanayım 
buradayım şekercim, arada girip yazdıklarınızı okuyorum ve çıkıyorum geri. hiç halim yok, müthiş yorgun hissediyorum kendimi. havalardan sanırım anlamadım