Lohusalar kulübü

günaydın kızlar hayırlı cumalar...
buradayım şekercim, arada girip yazdıklarınızı okuyorum ve çıkıyorum geri. hiç halim yok, müthiş yorgun hissediyorum kendimi. havalardan sanırım anlamadım :31: yarın akşam adana yolcusuyuz kızımla, orada daha iyi olacağımdan eminim, dinlenirim hiç olmazsa. iremin gece uykuları bozuldu maalesef, gecede 1 en fazla 2 kere kalkan çocuk neredeyse saat başı ağlıyor 3 gündür, gündüz uykusuda yok zaten. şimdi bunda ne var bizimki daha beterdi diyenler çıkacaktır ama irem doğduğundan beri gece uykusunda çok sorun yaşamayan bir bebek olduğundan alışkın değilim :31: keyfi yerinde ama çok şükür. şu toz mamalar varya, buğdaylı pirinçli falan. onlardan almıştım, bi kaç gündür yemiyordu kuzum, midesi bulanır gibi oluyor geri çıkarıyordu. şimdi yaparken içine 1 dilim armut rendeliyorum yiyor öylece, tatlandırıyor sanırım. aklınızda bulunsun. bana müsade iyi bakın kendinize, uyuyamam ama azcık uzanayım :31:

buradayım şekercim, arada girip yazdıklarınızı okuyorum ve çıkıyorum geri. hiç halim yok, müthiş yorgun hissediyorum kendimi. havalardan sanırım anlamadım :31: yarın akşam adana yolcusuyuz kızımla, orada daha iyi olacağımdan eminim, dinlenirim hiç olmazsa. iremin gece uykuları bozuldu maalesef, gecede 1 en fazla 2 kere kalkan çocuk neredeyse saat başı ağlıyor 3 gündür, gündüz uykusuda yok zaten. şimdi bunda ne var bizimki daha beterdi diyenler çıkacaktır ama irem doğduğundan beri gece uykusunda çok sorun yaşamayan bir bebek olduğundan alışkın değilim :31: keyfi yerinde ama çok şükür. şu toz mamalar varya, buğdaylı pirinçli falan. onlardan almıştım, bi kaç gündür yemiyordu kuzum, midesi bulanır gibi oluyor geri çıkarıyordu. şimdi yaparken içine 1 dilim armut rendeliyorum yiyor öylece, tatlandırıyor sanırım. aklınızda bulunsun. bana müsade iyi bakın kendinize, uyuyamam ama azcık uzanayım :31:

Günaydın, hayırlı cumalar ve geçmiş olsun. Tebdil-i mekanda ferahlık olur inş. güle güle gidip dönersin.

Ben de aynen katılıyorum rooacım buldular yumuşak karnımızı yok organik yok bilmem ne ver 2 katı para.Aklımdayken sen geçenlerde evde de cicibebe benzeri bişey yapılabileceğini yazmıştın var mı tarifi?Çorbadaki soğana gelince 6.ay kontrolümüzde dr elimize bir kağıt verdi hafta hafta ek gıda onda yazıyordu brokoli de var tabi ama c tesi pazardan alınca koyacağım inş.Yani ben de onun yalancısıyım:)))) Ya kimsecikler yokkkkkkk :43: ben de gidip yatayım bari.İii geceler

Canım bebe bisküvimizin tarifini paylaşıyorum, dene bakalım beğenecek misin? Sonucu da yaz lütfen..

Malzemeler
10 yemek kaşığı tepeleme un
100 gram oda sıcaklığında tereyağı
2 yemek kaşığı pekmez (Üzüm yada dut)
1 yumurta (1 yaş öncesi için sadece sarısı)
1 limon kabuğu rendesi

Hazırlanışı
Yukarıdaki malzemelerin tamamını karıştırarak yoğuralım ve pürüzsüz bir hamur elde edelim. (tadı az gelirse pekmez ilave edebilirsiniz)
Hamuru ne kalın nede ince orta kıvamda olacak şekilde şekillendirelim.
Çok ince olmamalı, pişince çok sert olur, kalın olursada içi pişmez.
Önceden ısıtılmış 190 derecede ısıtılmış fırında 15 dakika pembeleşene kadar pişirelim.

Rooacım sağol canım en kısa zamanda deneyeceğim inş.Vuslatcığım sorma canım biz de son 4-5 gündür berbat durumdayız.Defne gece geç (saat 01:00) yatıyordu ama sabaha kadar hiç uyanmadan uyurdu.Şimdi gecede kaç kez uyanıyor bilmiyorum.Alıyorum yatağından emziriyorum yatırıyorum kısa sürede uyanıyor.Bumerang gibi ben atıyorum o geri geliyor.Hanımefendi sürekli meme ağzında olsun istiyor tabi gerçek meme. Oldu canım anne ne uyuyacak.Haftasonu eşimden rica ettim 'Sabah al kızını salona gidin şöyle deliksiz 2 saat uyuyayım' dedim.Uykuuuuuuuu.:50:

kızlarrrr herkese selammm offfffff ne çok yazmışsınız maşallahh önce kısa bir özet geçip sonra yazdıklarınzı okuyacağım umarım herkes iyidir herşey yolundadır...

kuzular dun gece babamız geldi bizi götürüyo pazar guunu.. Ama bana çok kızdı çocuk resmen büyümüş ben görmeden dedi. kıyamam üüzüldüm tabi tam 1 aydır görmüyor çocuğunu.yeni beceriler kazandı, 2 diş çıkardı veeeeeeeeeee hiçbiryere tutunmadan tam 1,5 dakikaya yakın ayakta durdu :)))))))))))) bisürü şey oluyor ve bunları izlemek bir mucize... ben çocuk dönemiyor diye üzülürken sanırım bizimki benim gibi emeklemeden kalkıp yrüyecek. hayırlsı olsun...

yarın diş buğdayı partimiz var dönünce fotoları paylaşırım sizinle.. tam 1 ay buraya alışmışken gitmek çok zor gelicek bana :((

Ek gıdalarımızda aşama kaydettik. sebze çorbaasını çeşitlendiriyorum sürekli. meyve püreleri,yoğurt,muhallebi.. şimdilik bunları denedik..pazartesi normal mönümüze başlıyoruz kahvaltılı vs. bakalım nasıl olacak...

Aşımızı da olduk burda. çok şükür o da geçti..herşey yolunda. Böle iştee güzeller şimdi yazdıklarınızı okuyup geri gelip yorumlayacağım yoksa çatlarım :))

Yıne geldımm okudum bi çırpıda.. şükür herkes ve kuzucuklar ıı sanırım... Gözümden bişey kaçmadı umarım...

Ek gıdalar hareketlenmiş maşallah...umarım bebeklerimiz seçici olmaz herşeyi yer...

Bizimki ıspanaklı gözlemeye bile saldırıyor :))))

ŞEKERCİM, yazdıklarıını okudum şükür biz % 97 boy persantili üzerindeyiz. Artık bu önemli olmalı cidden obeziteyle mücadele için çok uğraş veriliyor..Doktorlar da böyle teşvik etse keşke..

Bizim boyumuz 71 cm, kilomuz 9.400 Maşallah herşey yolunda. Basketçi yapıcam oğlumu :))

VUSLATCIM, aynıııııı sorunlarını bizde yaşadık. Gece deliksiz uyuyan bebeğim her saat başı kalktı ben delirdim sonuç 2 inci :)) HAZIRLAN derim ben gelior sizin inciler :))

ROOACIM, mama sandalyesi konusunda GRACO kararını verdim. bizim arabanız da o . zaten piyasa da önerilen 2 ürün var. chicco polly ve graco. ben gracoyu sevdiğimden onu seçtim özellik ve fiyat farkı yok. Bizde bebeğin dişini ik gören hediye alır. Annem gördüğünden mama sandalemiz annemden :)))

son olarak, Bu ek gıdaları çeşitlendirmek konusunda çok korkularım var nasıl olacak bilmiyorum. kendi evimde düzenimde herşey daha iyi olur emnim psikolojim dışında :))))))))

en kısa zamamda parti fotoları ile gelicem öpüyorum şimdilik sizi ve minnak kuzuları

Son düzenleme:
Rooacım sağol canım en kısa zamanda deneyeceğim inş.Vuslatcığım sorma canım biz de son 4-5 gündür berbat durumdayız.Defne gece geç (saat 01:00) yatıyordu ama sabaha kadar hiç uyanmadan uyurdu.Şimdi gecede kaç kez uyanıyor bilmiyorum.Alıyorum yatağından emziriyorum yatırıyorum kısa sürede uyanıyor.Bumerang gibi ben atıyorum o geri geliyor.Hanımefendi sürekli meme ağzında olsun istiyor tabi gerçek meme. Oldu canım anne ne uyuyacak.Haftasonu eşimden rica ettim 'Sabah al kızını salona gidin şöyle deliksiz 2 saat uyuyayım' dedim.Uykuuuuuuuu.:50:

Ne demek afiyet bal şeker olsun kuzucuğa. Sonucunu yazarsın inş canım.:34: Ben de bi kere salona gidip yatmıştım, o kadar erken uyanmıştı ki :1: Normalde babalar kaçar ya bu kez ben kaçtım. :9:

kızlarrrr herkese selammm offfffff ne çok yazmışsınız maşallahh önce kısa bir özet geçip sonra yazdıklarınzı okuyacağım umarım herkes iyidir herşey yolundadır...

kuzular dun gece babamız geldi bizi götürüyo pazar guunu.. Ama bana çok kızdı çocuk resmen büyümüş ben görmeden dedi. kıyamam üüzüldüm tabi tam 1 aydır görmüyor çocuğunu.yeni beceriler kazandı, 2 diş çıkardı veeeeeeeeeee hiçbiryere tutunmadan tam 1,5 dakikaya yakın ayakta durdu :)))))))))))) bisürü şey oluyor ve bunları izlemek bir mucize... ben çocuk dönemiyor diye üzülürken sanırım bizimki benim gibi emeklemeden kalkıp yrüyecek. hayırlsı olsun...

yarın diş buğdayı partimiz var dönünce fotoları paylaşırım sizinle.. tam 1 ay buraya alışmışken gitmek çok zor gelicek bana :((

Ek gıdalarımızda aşama kaydettik. sebze çorbaasını çeşitlendiriyorum sürekli. meyve püreleri,yoğurt,muhallebi.. şimdilik bunları denedik..pazartesi normal mönümüze başlıyoruz kahvaltılı vs. bakalım nasıl olacak...

Aşımızı da olduk burda. çok şükür o da geçti..herşey yolunda. Böle iştee güzeller şimdi yazdıklarınızı okuyup geri gelip yorumlayacağım yoksa çatlarım :))

hoşgeldiinn..

ben eşine hak veriyorum çünkü, eşim de beni annemlerde 1 hafta kadar yalnız bıraktı. döndüğünde "ay şuarası şöyle büyümüş, burası kocaman olmuş, şöyle hareket ediyor böyle tutuyor" diyerek bi daha uzaklaşmaya töbe etti. kaldı ki dişi çıksın, çok üzülürdü heralde. Ama artık bebeş sizin doya doya seversiniz.:emir_bebek:

mama sandalyesi konusunda teşekkürler, dikkate alıcam inş.

Kızlar ben az önce yoğurt yemeyen kızımın yogurdunun içine hurma ezip yedirdim :56: güzel de yedi, hani pekmezle yoğurt yedirilmez diye tatlandırayım dedim. İnş iyi bir şey yapmışımdır :27:

bizde gece saat bası kalktık dünde baglantı yoktu giremedim hiç hayır biz uykumuzu alamazken onlar nasıl alıyolar anlamadım:53:gidiyimde bende biraz kestireyim uyumusken:10::10:

Mrb kızlar. Yazılanları okudum herkes uyku düzeninden şikayetçi bizimde son 3haftadır bi düzenimiz kalmadı kacta yattığı kaçta kalktığı gece kac defa kalkacağı belli değil. İnş gecici bi durumdur. Bugun doktor kontrolumuz vardı sevgili doktorumuz bize ferrumu 4.ayda yazmayı unutmuş bugun devit ve ferrumu kullanmaya devam ediyosunuz deyince ne ferrumu dedim Yeni kullanmaya başlıyacam malesef günde kac damla ve nezaman veriyosunuz aç veya tok karna sabah veya aksam farkeder mi?doktor söyledi ama benim aklım başımda olmadığı için unuttum :( moralim cok bozuk size daha önce hamileyken bi kistim olduğunu doğumda da bu kisti inceleyecekler diye karnım biraz fazla acık kaldı diye sancılarım cok fazla olmuş olabilir diye bahsetmiştim. İşte o kist için doktor büyümediği sürece bi zararı yok kontrol altında tutacaz demişti ameliyatının cok zor olduğunu ve ameliyattan sonra hastaların bisürü sıkıntısı olduğunu olmasaydım daha iyiydi diye dediklerinden bahsetmişti ve şimdilik bi zarar vermediği için ameliyat önermiyorum demişti. Dün tahlil sonuçlarımı gösterdim kistim büyümüş saframa da zarar verebilirmiş artık aneliyat olman şart dedi olmazsan daha kötü sonuçları olabilir dedi. Ameliyatın zorluğuna mı yanayım sonrasında yaşayacaklarımın belirsiz olmasına mı yanayım yoksa bi süre daha bebeğime bakamayacağıma mı yanayım bilmiyorum. Moralim çok bozuk normalde kistler kapalı ameliyatla alınabiliyor ama benimki cerrahi olacakmış yani bildiğin ameliyat. Ben daha sezaryenin bende yaptığı kötü psikolojisinden kurtulamadım. Aklım başımda değil oyüzden. Bana dua edin kızlar dualarınıza ihtiyacım var

canım bende kullanmadım ferrum mudur nedir takma hiç kafana ilaç gibi seylere hep sogugum zaten doktora sordugumda gerek yok demişti düsünsene biz onlarlamı büyüdük(biraz klasik olacak ama:1:)uyku düzenine gelince bazen belli olmuyor iste mesela benim oglum normalde 9 gibi uyurdu ve düzenimiz beli ama dün 6 7 gibi uyudu sabaha kadar amaaaaa cok sık kalktık malesef sükürki emip emip uyudu sanırım sevilenolmak ın dedigi gibi dişten diycem ama o da gelcek gibi gözükmüyor..arada bakalım anne ne kadar hızlı gelcek diye deniyolar galibaa:31:

kızlar hero baby e üye olun bakın ne gönderiyolar
$2013-03-02 11.28.30.webp $2013-03-02 11.28.23.webp simdi getirdi kargo daha yeni hemen cektim sıcagı sıcagına..

Günaydın kızlar, herkese mutlu haftasonları kocacıklar ve kuzucuklarla beraber:34:

Herkes gibi bende aslında gece uyku düzeninden şikayetçiydim 2 gün öncesine kadar. çok şükür eski düzene geri döndü. 5 de ayağa kaldırıyordu bize, ışığı görmesin yeter ki. 7 buçukta uyandı bugün çok şükür. Şimdide öğle uykusunda. uyansın yürüyüşe gideceğiz inş eşimle.
Kızlar sabah bizim için kahvaltıya yaptığım yumurtadan " du bakım nasıl olacak" diyerek şöyle bir şey hazırladım. 1 küp peynir (ama tuzunu filan almak için sıcak suya koymadım çünkü hemen yapmaya karar verdim), 1/4 yumurta sarısı, ve bu malzemeyi muhallebi kıvamına getirmek için kendi sütüm. yedirdim 4-5 çay kaşığı kadar. sonrada peynir tuzlu olur mu diye içim içimi yedi. Hiç mi tuz almayacak bu bebişler?
Bide kızlar benim bebeğim yoğurt yerken oluyordu genelde, bugün yumurta peynir yerken de hatta daha beter oldu, çenesinde ve ağız çevresinde kızarıklıklar oluyor ama böyle sivilcenin etrafı genişlemiş hali gibi. beyaz bi başı oluyor. sanki kaşığın değdiği yerlerde ve yarım saat içinde geçiyor. Bu alerjisi var mı demektir yoksa başka bi durum mu? onu öyle görünce yemege devam etmek de istemiyorum haliyle ona zarar verdim diye.:50: sizde de oluyor mu bu durum?

Şimdilik bizden bu kadar, Herkese güneşli güzel günler :16::16:

kızlar hero baby e üye olun bakın ne gönderiyolar
Eki Görüntüle 645713 Eki Görüntüle 645714 simdi getirdi kargo daha yeni hemen cektim sıcagı sıcagına..

bende taaa bebeğim 2 aylıkken üye olmuştum ama daha gelmedi. Milupa yollamıştı bana da ilk, sağolsunlar.:46:

Mrb kızlar. Yazılanları okudum herkes uyku düzeninden şikayetçi bizimde son 3haftadır bi düzenimiz kalmadı kacta yattığı kaçta kalktığı gece kac defa kalkacağı belli değil. İnş gecici bi durumdur. Bugun doktor kontrolumuz vardı sevgili doktorumuz bize ferrumu 4.ayda yazmayı unutmuş bugun devit ve ferrumu kullanmaya devam ediyosunuz deyince ne ferrumu dedim Yeni kullanmaya başlıyacam malesef günde kac damla ve nezaman veriyosunuz aç veya tok karna sabah veya aksam farkeder mi?doktor söyledi ama benim aklım başımda olmadığı için unuttum :( moralim cok bozuk size daha önce hamileyken bi kistim olduğunu doğumda da bu kisti inceleyecekler diye karnım biraz fazla acık kaldı diye sancılarım cok fazla olmuş olabilir diye bahsetmiştim. İşte o kist için doktor büyümediği sürece bi zararı yok kontrol altında tutacaz demişti ameliyatının cok zor olduğunu ve ameliyattan sonra hastaların bisürü sıkıntısı olduğunu olmasaydım daha iyiydi diye dediklerinden bahsetmişti ve şimdilik bi zarar vermediği için ameliyat önermiyorum demişti. Dün tahlil sonuçlarımı gösterdim kistim büyümüş saframa da zarar verebilirmiş artık aneliyat olman şart dedi olmazsan daha kötü sonuçları olabilir dedi. Ameliyatın zorluğuna mı yanayım sonrasında yaşayacaklarımın belirsiz olmasına mı yanayım yoksa bi süre daha bebeğime bakamayacağıma mı yanayım bilmiyorum. Moralim çok bozuk normalde kistler kapalı ameliyatla alınabiliyor ama benimki cerrahi olacakmış yani bildiğin ameliyat. Ben daha sezaryenin bende yaptığı kötü psikolojisinden kurtulamadım. Aklım başımda değil oyüzden. Bana dua edin kızlar dualarınıza ihtiyacım var

Ay canım geçmiş olsun.. Başka bir doktora daha mı görünsen acaba, ameliyat kararı kolay değil. Ama olacak olursan da Allah yardım eder bir şekilde bunları düşünmemeye çalış. Allah acil şifalar versin. Bende Ferrum ve devit kullanmayanlardanım merak etme, inş da gerek olmayacak onlara. İçini ferah tut.

ayyy canım memleketemi gidiyosun sen bizim oralardada mesir senlikleri baslayacakmıs kacmam lazım cok güzel olur mesir haftası oralar...

Günaydın kızlar, herkese mutlu haftasonları kocacıklar ve kuzucuklarla beraber:34:

Herkes gibi bende aslında gece uyku düzeninden şikayetçiydim 2 gün öncesine kadar. çok şükür eski düzene geri döndü. 5 de ayağa kaldırıyordu bize, ışığı görmesin yeter ki. 7 buçukta uyandı bugün çok şükür. Şimdide öğle uykusunda. uyansın yürüyüşe gideceğiz inş eşimle.
Kızlar sabah bizim için kahvaltıya yaptığım yumurtadan " du bakım nasıl olacak" diyerek şöyle bir şey hazırladım. 1 küp peynir (ama tuzunu filan almak için sıcak suya koymadım çünkü hemen yapmaya karar verdim), 1/4 yumurta sarısı, ve bu malzemeyi muhallebi kıvamına getirmek için kendi sütüm. yedirdim 4-5 çay kaşığı kadar. sonrada peynir tuzlu olur mu diye içim içimi yedi. Hiç mi tuz almayacak bu bebişler?
Bide kızlar benim bebeğim yoğurt yerken oluyordu genelde, bugün yumurta peynir yerken de hatta daha beter oldu, çenesinde ve ağız çevresinde kızarıklıklar oluyor ama böyle sivilcenin etrafı genişlemiş hali gibi. beyaz bi başı oluyor. sanki kaşığın değdiği yerlerde ve yarım saat içinde geçiyor. Bu alerjisi var mı demektir yoksa başka bi durum mu? onu öyle görünce yemege devam etmek de istemiyorum haliyle ona zarar verdim diye.:50: sizde de oluyor mu bu durum?

Şimdilik bizden bu kadar, Herkese güneşli güzel günler :16::16:

bende taaa bebeğim 2 aylıkken üye olmuştum ama daha gelmedi. Milupa yollamıştı bana da ilk, sağolsunlar.:46:

Ay canım geçmiş olsun.. Başka bir doktora daha mı görünsen acaba, ameliyat kararı kolay değil. Ama olacak olursan da Allah yardım eder bir şekilde bunları düşünmemeye çalış. Allah acil şifalar versin. Bende Ferrum ve devit kullanmayanlardanım merak etme, inş da gerek olmayacak onlara. İçini ferah tut.

Teşekkür ederim canım doktorum bi cerrah önerdi başka doktorlara görünüp kafanı bulandırma diyo ama pzrtsi ben yine de başka bi doktora daha görünecem ama galiba olmak zorunda kalacam gibi görünüyo cünkü doktorum cok net konuştu :(
Ferrumu bende mi kullanmasam diye düşünmeye başladım siz böyle deyince. Ben de doğal yolla alınmayan herşeye karşıyım aslında ama işte bi yandan da vermezsem kötü mü olur diye düşünüyorum

Teşekkür ederim canım doktorum bi cerrah önerdi başka doktorlara görünüp kafanı bulandırma diyo ama pzrtsi ben yine de başka bi doktora daha görünecem ama galiba olmak zorunda kalacam gibi görünüyo cünkü doktorum cok net konuştu :(
Ferrumu bende mi kullanmasam diye düşünmeye başladım siz böyle deyince. Ben de doğal yolla alınmayan herşeye karşıyım aslında ama işte bi yandan da vermezsem kötü mü olur diye düşünüyorum

baska doktora görünmende fayda var canım bakalım o ne diycek :26:

slm kızlar adanadan herkese merhaba :16: dün gece adanaya geldik çok şükür, rahat bir yolculuk geçirdik. ne otobüste ne metroda ne uçakta huysuzluk yapmadı irem. gecede güzel bir uyku çektik çok şükür. birazdan dedemlere ziyarete gidicez, aile orada toplanıyormuş bu gün. geldiğimden kimsenin haberi yok herkese süpriz olacak.

canım damlaları bende doğru düzgün kullanmıyorum şekerciğimle aynı fikirdeyim. illa kullanayım diyorsan ferrumun tadını pek sevmiyorlar o yüzden meyve püresinin içine damlatarak verebilirsin. bana öyle demişti hemşiremiz. kilosuna göre damlatılıyor. bebişin 8 kiloysa 8 damla mesela. gün içine yayabilirsin. hepsini bir vermek zorunda değilsin.
kist içinse mutlaka başka doktorada görün derim canım, biliyorum elinde olmaz böyle şeyler ama moralini yüksek tutmaya çalış lütfen. illa ameliyat gerekliysede Allah yardımcın olsun, tez zamanda atlatırsın inşallah canım...

ayyy canım memleketemi gidiyosun sen bizim oralardada mesir senlikleri baslayacakmıs kacmam lazım cok güzel olur mesir haftası oralar...

evet canım memlekete geldim çok şükür. havasından mı suyundan mı bilemem ama bomba gibiyim. izmirdeki yorgunluğumdan eser yok. ne kadar bunalmışım ne kadar tanıdık yüzlere hasret kalmışım meğer :16:

Sanki yarın kızımı 6 ay aşısına götürmeyeceğim de gelin edeceğim. Öyle bir mahsunum, kızıma baktıkça hüzünleniyorum.:5:
ey annelik, sen ne kutsalsın!

Canım çoook üzüldüm Allah acil şifalar versin.Arkadaşlara katılıyorum en az 1 dr a daha görün canımcım dr un mutlaka değerli biridir ama bişey kaybetmezsin.Sakın korkma Allah anneleri korur bebişlerine bağışlar onları.İyi haberlerini bekliyoruz.

Merhaba kızlar, aşıdan geldik biz. Ah çok ağladı kızım :43: İnşallah bununla geçmiş gitmiş olur. Aşımızı olduk çok şükür ama burda okuyorum bazen, sağlık ocağında anneleri epey bilgilendiriyorlar; ne yazık ki bizde böyle bir durum yok. aşını ol ve hadi güle güle durumu. ben soruyorum öyle bi iki cevap çıkıyor ağızdan. Neyseki onlara kalmadan birçok yerden bilgilenebiliyoruz şükür.
Kuzucuğum 8.300 gr ve 68 cm çok şükür, inş ateşi filan da çıkmaz. oh bir yaşa kadar rahatız.

Kızlar mama sandalyesi arayışları içindeydim biliyorsunuz ve sevgili sevilenolmak, Graco yu alıcağını söylemişti. Unnado da bugün indirimde ve bizde siparişimizi verdik. Aklında olan arkadaşlara bugünlerde unnadoya bakmalarını tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Back
X