- Konu Sahibi sekerciiik
- #2.161
slm kızlaaar oooo bizim kaçak gelmiş
hoş geldin şekercim bir gittin pir gittin valla özlettin
şöööyle bi göz attımda ayakkabı uyku ve yemek konularından bahsetmişsiniz.
ayakkabı konusunu adanaya gidince halletmeyi düşünüyorum inşallah haftaya perşembe adana yolcusuyum Allah'ın izniyle.
uyku konusunda rahatım şükür, istisnai durumlar haricinde irem hiç uyku problemi olan bir bebek olmadı zaten maaşallah

ama uykuya geçmekte zorlanıyor bu aralar. onuda diş problemine veriyorum. bu gün 3. dişini çıkardı kızım teyzeleri çok mutlu etti beni ve 4. de yolda
akşam çoğunlukla 20:30 da en geç 21:30 da uyuyor. gece biz yatmadan evvel mamasını veriyorum uyandırmadan, sabah 5:30 da kurulu saat gibi kalkıyor. bende alıştım artık. sonra 9 gibi 1 saatlik uykumuz var birlikte. öğleden sonra 3 gibi tekrar 1 saatlik uykumuz var. akşam 6 gibi yine bi yarım saat şekerleme yapıyor sonra zaten dediğim gibi gece uykusuna geçiyor.
yeme konusunda ne yapacağımı şaşırdım ve artık inatlaşmayı bıraktım iremle
biliyorsunuz 5 günlük bir hastanede yatma dönemimiz oldu, ondan sonra töbe bişe yediremiyorum. kaşığı inatla istemiyor. sadece meyve püresi verebiliyorum. o çorbalar içen, kahvaltılar yapan, muhallebiler yiyen kız gitti resmen. mamaya talim ediyoruz hala. hastanede ciddi derecede huy değişti yeme konusunda. sabah devam sütünün içine biraz labne ve bıldırcın yumurtası koyuyorum. (haşlayıp sarısını koyuyorum sadece, bronşite astıma çok iyi geldiğini öğrendim.) sabah sütünü bu şekilde içiyor. öğlen mama, öğleden sonra meyve püresi yapıyorum. bitirmediyse akşam tekrar verip bitittiriyorum onu. geri kalan süreler hep devam sütü. bakalım napıcaz bu şekilde. yinede bu şükür diyorum kilo kaybı olmuyor yememesine ve çok hareketli olmasına rahmen. adanada artık anneme havale edicem inşallah o bişeyler yedirmeyi başarabilir 
bizden bu kadar kızlar, hafta sonu evdeyiz, malum bizim buralarda öyle ziyaret edebileceğimiz kimsemiz yok. en fazla hep birlikte sahile iner gezer dolaşır resim çekiliriz

şöööyle bi göz attımda ayakkabı uyku ve yemek konularından bahsetmişsiniz.
ayakkabı konusunu adanaya gidince halletmeyi düşünüyorum inşallah haftaya perşembe adana yolcusuyum Allah'ın izniyle.
uyku konusunda rahatım şükür, istisnai durumlar haricinde irem hiç uyku problemi olan bir bebek olmadı zaten maaşallah

yeme konusunda ne yapacağımı şaşırdım ve artık inatlaşmayı bıraktım iremle

bizden bu kadar kızlar, hafta sonu evdeyiz, malum bizim buralarda öyle ziyaret edebileceğimiz kimsemiz yok. en fazla hep birlikte sahile iner gezer dolaşır resim çekiliriz