lohusalar mercimek çorbası yiyebilirmi?

Bana oğlumda hemşire sakin bunu yeme şunu yeme yapma herseyden yemelisin dedi bende aynı şekilde kimseyi dinlemedim dinlesem hiç bişey yiyemezdim biri patlıcan yeme biri kıyma yeme mercimek yeme nohut yeme fasulye yemeee vb .....

Dinleme hepsini ye

Lohusalar internette gezmemeli, radyasyon malum :KK48:

Şaka bir yana, bezelye, mercimek, al basması...baya telaşlıyız anlaşılan.

Kendi vücudunuzu dinleyin. Neyin yarayıp neyin rahatsız ettiğini anlarsınız zaten. Herkes için bir değildir bu.

Bana oğlumda hemşire sakin bunu yeme şunu yeme yapma herseyden yemelisin dedi bende aynı şekilde kimseyi dinlemedim dinlesem hiç bişey yiyemezdim biri patlıcan yeme biri kıyma yeme mercimek yeme nohut yeme fasulye yemeee vb .....

Dinleme hepsini ye
TAmam saol canım

valla her kafadan ses çıkar bu dönemde,
ama sen tedbir olarak düşünürsen yeme gaz yapacak yiyecekleri
canan karatay tvde mercımek yesın logusalar süt yapar dedı ama hocam cok gaz yapıyo bebege mercımek dedıler
eeee yapsın cocugu yapan gazınıda çıkartsın bizahmet gibi bişey demıstı kopmuştum:)
ben kendı logusalıgımda açıkcası onlem olarak kaçındım,tarhana şehrıye tavuk suyu vs içmiştim kimyon koyup
gel gelelım bebekte gaz olacaksa oluyo,he süt yapan şeyleri sorarsan ben humana çay içmiştim günde 2 fincan,2 fincan kadarda komposto ve 2lt hatta 3 lt yakın su içmiştim hala emziriyorum şükür bebegım 10 aylık

Lohusalar da insan, herşey yiyebilir :KK48:
Şaka şaka. Çevrenizden ya da netten araştırarak bulabilirsiniz. Anne sütü için dikkat edilmesi gereken baya bilgiler var, her besin için tek tek konu açarsanız yandık :)

1 çay kaşığı kimyon atarsınız çorbaya icersiniz ne gaz olur ne rahatsızlık

İçine kimyon at hem süt olur hem gaz yapmaz hatta bebeğin gazını daha rahat cikartir

kimyon at içine gaz olmaz.. bu kadarda endişeli olma herkes doğuruyor herkes lohusa oluyor ..

bu kadar kafaya takma

ne kadar kafaya takarsan o kadar sıkıntı olur

yesem mi yemesem mi derken süütn gidecek

yer bakarsın sana etkisi nasıl bebeğe nasıl

bebek rahatsız olursa yemezsin kişiden kişiye bünyeden bünyeye değişir

ayrıca mercimeğin bile kırmızısı sarısı yeşili var o bile fark eder ki soğan olup olmaması vs vs

Arkadaşlar sütten bebeğe gaz geçmez o yanlış bir inanış tıbba göre öncelikle bunu belirteyim hayır ben geçer diye düşünüyorum diyorsan hala kimyon serp içine öyle iç ben çok içiyorum misal :kk77:

Back
X