Lohusalık döneminde al basması nedir

selinakgul

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2023
1
0
1
22
Arkadaşlar ben şuan 5aylik hamileyim bu konu malesef bı çok kez karşıma çıktı korkuyorum ister istemez sizce böyle bir şey varmıdır al basması veya al karısı diyorlar anlatır mısıniz

Arkadaşlar ben şuan 5aylik hamileyim bu konu malesef bı çok kez karşıma çıktı korkuyorum ister istemez sizce böyle bir şey varmıdır al basması veya al karısı diyorlar anlatır mısıniz
Hiçbi bilgim yok. Asla böyle şeyleri kafama takmam. Araştırmam bile. ne kadar kafaya takarsan o kadar seni etkiler ve olmayan şeyi oldurursun. Ben de lohusa oldum, hiç böyle şeyler düşünmedim.

Ayy böyle şeyleri düşünme yaa canın mı sıkılıyor da aklına geliyor böyle şeyler tövbe yarabbim🤣🤣bol dua et böyle şeyler dusunme

Yok öyle bsey
Benide ablam korkutur dururdu yalan dolan

İnanmayın şöyle hurafelere. Fi tarihinde yeni doğum yapan kadınların kan tahliline , CRP değerine bakılmadığından kadınların yüksek enfeksiyondan gördüğü halüsinasyonları doğaüstü varlıklr görünüyora bağlamışlar. Bu yılda inanıp durmayın şöyle şeylere

Back
X