- 24 Ağustos 2016
- 167
- 66
- 28
- Konu Sahibi Dondurmalipasta
26 gün önce doğum yaptım. 20 gün annem bana baktı, sonra kayınvalidem ve kayınbabam geldi. Bebeğim erkek. Benim için cinsiyetin hiçbir önemi yok. Geldikleri günden beri torunumun pipisi var erkek benim torunum vb şeyler diyorlar. Kayınbabam çocuğun altını yanımda al pipisini çok merak ediyorum bakacağım dedi. Kayınvalidem çocuğu benim yanımda yıka pipisini görelim dedi. Birde bebeğimi severken d.ü...z.ü diyerek seviyor kayınbaba. Eşime o kelimeyi söylememesini sööyledim eşim sevdiği için söylüyor ne var bunda dedi. Ben uyardım söylemeye devam etti. Normalde bebeği kayınvalidemle yıkarız diye düşünmüştüm ama böyle pipi delisi olunca yıkamak istemiyorum. Bunu eşime söyledim tartıştık şuan küsüz. Birde üzerine kayınbaba bebek büyüsün ben onu sokakta altı çıplak gezdircem herkes pipisini görecek dedi. Eşim sesini çıkarma bir şey yapamaz çok abartıyorsun diyor. Eşimle küsüz akşam yemeğine sofraya oturmadım bir şey yemedim utanmadan yediller bir kişi de bu kız emzikli lohusa demedi. Allah aşkına siz söyleyin abartıyor muyum. Siz yerinde olsanız ne yapardınız? Güncelleme:6. Sayfa
Son düzenleme: