Lohusalık, kv, kp

Dondurmalipasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
167
66
28
26 gün önce doğum yaptım. 20 gün annem bana baktı, sonra kayınvalidem ve kayınbabam geldi. Bebeğim erkek. Benim için cinsiyetin hiçbir önemi yok. Geldikleri günden beri torunumun pipisi var erkek benim torunum vb şeyler diyorlar. Kayınbabam çocuğun altını yanımda al pipisini çok merak ediyorum bakacağım dedi. Kayınvalidem çocuğu benim yanımda yıka pipisini görelim dedi. Birde bebeğimi severken d.ü...z.ü diyerek seviyor kayınbaba. Eşime o kelimeyi söylememesini sööyledim eşim sevdiği için söylüyor ne var bunda dedi. Ben uyardım söylemeye devam etti. Normalde bebeği kayınvalidemle yıkarız diye düşünmüştüm ama böyle pipi delisi olunca yıkamak istemiyorum. Bunu eşime söyledim tartıştık şuan küsüz. Birde üzerine kayınbaba bebek büyüsün ben onu sokakta altı çıplak gezdircem herkes pipisini görecek dedi. Eşim sesini çıkarma bir şey yapamaz çok abartıyorsun diyor. Eşimle küsüz akşam yemeğine sofraya oturmadım bir şey yemedim utanmadan yediller bir kişi de bu kız emzikli lohusa demedi. Allah aşkına siz söyleyin abartıyor muyum. Siz yerinde olsanız ne yapardınız? Güncelleme:6. Sayfa

Son düzenleme:
Pipi meraklısı bir aile daha. Kızmakta çok haklısınız ama bu yaştan sonra o insanlara terbiye veremezsiniz. Tek yapacağınız oğlunuzun bu zihniyetteki insanlardan etkilenmeden büyümesini sağlamak. Öyle ki pipisi var diye kendisini etrafındaki dişilerden üstün görmesin.

bunları adamla evlenmeden önce nasıl gözlemleyemiyorsunuz? mutlaka eşiniz de bile öyle bir ailede yetiştiğini belirten bir sürü ipucu vardır.
artık yapacak bir şeyin yok.yani senin için, yoksa uyarırsın güzelce kayınpederini.ama yok tadımız kaçmasın diyorsan kendi aralarında konuşacaklar umursamayacaksın.

26 gün önce doğum yaptım. 20 gün annem bana baktı, sonra kayınvalidem ve kayınbabam geldi. Bebeğim erkek. Benim için cinsiyetin hiçbir önemi yok. Geldikleri günden beri torunumun pipisi var erkek benim torunum vb şeyler diyorlar. Kayınbabam çocuğun altını yanımda al pipisini çok merak ediyorum bakacağım dedi. Kayınvalidem çocuğu benim yanımda yıka pipisini görelim dedi. Birde bebeğimi severken d.ü...z.ü diyerek seviyor kayınbaba. Eşime o kelimeyi söylememesini sööyledim eşim sevdiği için söylüyor ne var bunda dedi. Ben uyardım söylemeye devam etti. Normalde bebeği kayınvalidemle yıkarız diye düşünmüştüm ama böyle pipi delisi olunca yıkamak istemiyorum. Bunu eşime söyledim tartıştık şuan küsüz. Birde üzerine kayınbaba bebek büyüsün ben onu sokakta altı çıplak gezdircem herkes pipisini görecek dedi. Eşim sesini çıkarma bir şey yapamaz çok abartıyorsun diyor. Eşimle küsüz akşam yemeğine sofraya oturmadım bir şey yemedim utanmadan yediller bir kişi de bu kız emzikli lohusa demedi. Allah aşkına siz söyleyin abartıyor muyum.
Ben de bu konularda hassasim kesinlikle anında tavrimi koyardım . Hatta o kadar çok kitap okudum ki erkek ya da kız cinsel bölgelerine alt temizlerken bile dokunma konusunda hassasim yani onu yaparken bile dokunurken ebeveynlerin dikkatli olmasından yanayım herkesin içinde alt değiştirilmemeli . Bu konu toplumumuzda erkek bebekler için daha fazla önem arz ediyor çünkü dışarı çıkıntısı olan bir organ temasa daha fazla maruz kalıyor üstelik toplumdaki erkek çocuk merakı cabasi. İlerleyen yaşlarda erken cinsel eğilim gösteriyor böyle çocuklar hatta bu eğilim sapıklığa kadar gidiyor .
Ben kendi annemi bile çocuklara hitap ederken kullandığı sıfatlar konusunda uyaririm annem çok çirkin sıfatlar kullanmaz ama ben bu konuda hassas oldugum için hemen müdahale ederim . kesinlikle çok haklısınız kv kp kötü niyetli olmasa bile ılımlı bir şekilde konuşun çözün durumu . Zaten kötü niyetli değillerdir ama kesinlikle doğru davranışlar değil

26 gün önce doğum yaptım. 20 gün annem bana baktı, sonra kayınvalidem ve kayınbabam geldi. Bebeğim erkek. Benim için cinsiyetin hiçbir önemi yok. Geldikleri günden beri torunumun pipisi var erkek benim torunum vb şeyler diyorlar. Kayınbabam çocuğun altını yanımda al pipisini çok merak ediyorum bakacağım dedi. Kayınvalidem çocuğu benim yanımda yıka pipisini görelim dedi. Birde bebeğimi severken d.ü...z.ü diyerek seviyor kayınbaba. Eşime o kelimeyi söylememesini sööyledim eşim sevdiği için söylüyor ne var bunda dedi. Ben uyardım söylemeye devam etti. Normalde bebeği kayınvalidemle yıkarız diye düşünmüştüm ama böyle pipi delisi olunca yıkamak istemiyorum. Bunu eşime söyledim tartıştık şuan küsüz. Birde üzerine kayınbaba bebek büyüsün ben onu sokakta altı çıplak gezdircem herkes pipisini görecek dedi. Eşim sesini çıkarma bir şey yapamaz çok abartıyorsun diyor. Eşimle küsüz akşam yemeğine sofraya oturmadım bir şey yemedim utanmadan yediller bir kişi de bu kız emzikli lohusa demedi. Allah aşkına siz söyleyin abartıyor muyum. Siz yerinde olsanız ne yapardınız?
Bağırır, çağırır ortalığı yikardimm😡 benim çocuğumu sıkıyosa gezdirsin sokakta öyle. Bu nasıl bi kafa yaaaa😡

26 gün önce doğum yaptım. 20 gün annem bana baktı, sonra kayınvalidem ve kayınbabam geldi. Bebeğim erkek. Benim için cinsiyetin hiçbir önemi yok. Geldikleri günden beri torunumun pipisi var erkek benim torunum vb şeyler diyorlar. Kayınbabam çocuğun altını yanımda al pipisini çok merak ediyorum bakacağım dedi. Kayınvalidem çocuğu benim yanımda yıka pipisini görelim dedi. Birde bebeğimi severken d.ü...z.ü diyerek seviyor kayınbaba. Eşime o kelimeyi söylememesini sööyledim eşim sevdiği için söylüyor ne var bunda dedi. Ben uyardım söylemeye devam etti. Normalde bebeği kayınvalidemle yıkarız diye düşünmüştüm ama böyle pipi delisi olunca yıkamak istemiyorum. Bunu eşime söyledim tartıştık şuan küsüz. Birde üzerine kayınbaba bebek büyüsün ben onu sokakta altı çıplak gezdircem herkes pipisini görecek dedi. Eşim sesini çıkarma bir şey yapamaz çok abartıyorsun diyor. Eşimle küsüz akşam yemeğine sofraya oturmadım bir şey yemedim utanmadan yediller bir kişi de bu kız emzikli lohusa demedi. Allah aşkına siz söyleyin abartıyor muyum. Siz yerinde olsanız ne yapardınız?
Ömür boyuda sofraya oturmasanız yine çözüm olmaz. Tepkiniz yanlış. Böyle örümcek kafalı insanlara ne deseniz boş zaten. Anlayacaklarını sanmıyorum.

Böyle bir durumu eşimin ailesi tarafından yaşamam, onlar yaşlı insanlar baya böyle bir eğlence oluşturmazlar kendilerine ağırbaşlı insanlardır. Ama daha kötüsü bazen eşim bunun lafını yapıyor bana. Abisinin iki tane kızı var erkek çocukları olmadı, dolayısıyla Bizim oğlumuz olursa dedesinin ilk belki de tek erkek torunu olacak. Sülalede bir erkek torun özlemi beklentisi var.

Eşim bazen diyor oğlumuz olursa denize gittiğimizde mayo falan giydirmiycem diye. Çocuğu çırılçıplak denize sokup kumda oynatacak yani.

Sert tepki gösterdim olur mu öyle saçmalık dedim. Yok, nato kafa nato mermer anlamıyor. Ve bundan çok büyük bir haz duyuyor kahkahalar eşliğinde gülerek anlatıyor yapacaklarını. Yok sünnetini şöyle yapacağım, şunları alacağım gibi.

Çırılçıplak fotoğrafı zaten kesin olmalıymış yani hatırlaymış.

Off alacak işte fotoğrafı arkadaşlarına gösterecek bu da benim oğlum hahaha yapacak erkeklik havasını atacak kendince:olamaz:

Back
X