- 11 Mart 2021
- 282
- 131
- 23
- 31
- Konu Sahibi Alittlesunshine
-
alınganlık mı yapıyorum.. Yoksa bu konulara gerek var
Aslında bişeyler söyledi bende biraz abartı tepki verdim sanırım biraz kırıldım.. O bunu sevmiyor ben de durup dururken bu konuların açılıp laf duymasını sevmiyorum.. İkimizde kendimizce bunları söylüyoruz.. Maddi anlamda çok köyü değiller ama beklentileri kayda değer bi mevla olsun istiyorlar yine ben gönderiyordum ufak ufakCok yuzeysel anlatmissiniz..Annenizin durumu ne kadar kotu sizin durumunuz ne kadar iyi bilmiyorum..Ve ne olursa olsun evinize gelen annenizle tartismaniz olayin buyuyup gitmek istemesi hos degil..(fakat ben bir anne olarak kizima bize yardim etmedin demezdim bunu da belirteyim gurur yapardim sanirim)
Gözü mü kalmışÇocuğa o kadar malzeme almışım
Evet eve aldığım eşyama laf ediyor bebeğe aldığım şeylere..Gözü mü kalmış
Evladınıza yaptıklarınız aldıklarınız keyif verir.
Kimse bu konuda size hesap soramaz.
BSizde evlisiniz cocuk sahibi olmussunuz sizden beklenti icinde olmasi yanlis bana göre. Heleki yeni doğum yapmis kizina boyle konular acmasi cok sacma sende haksiz bir davranis goremedim
Bi de kendisiyle kıyaslıyor.. Bana bir bulaşık makinesi alamadınız diyor oysa bende daha geçen yıl aldım.. Bilmiyorum insan evladı rahat olsun istemez miGözü mü kalmış
Evladınıza yaptıklarınız aldıklarınız keyif verir.
Kimse bu konuda size hesap soramaz.
Maddi olarak yardımda bulunmak zorunda değilsiniz. Annenizin böyle bir talepte bulunması zaten yanlış. Sizi haklı gördüm ben. Lohusalıkla alakası yokSelam arkadaşlar. İyi akşamlar. Doğum yapalı bi hafta oldu.. Annem gelmişti yardıma. Mutfakta yemek yerken bi anda konu benim onlara maddi olarak yardım etmediğime geldi. Yok şunun kızı kadar olamadın vs. Çocuğa o kadar malzeme almışım vs. Annemgilin durumu iyi değil ama bunları duymaktan da bıktım. Sonra dayanamadım kötü huyum ağladım ve bi odaya uzandım. Sonra babamgile aradı bilet alın gidicem diye.. Yine kavga ettik..alınganlık mı yapıyorum.. Yoksa bu konulara gerek var mıydı? Laf sayıyor ben alınınca eve gelen misafire böyle yapılmaz diyor
Almak zorundamiymissinizB
Bi de kendisiyle kıyaslıyor.. Bana bir bulaşık makinesi alamadınız diyor oysa bende daha geçen yıl aldım.. Bilmiyorum insan evladı rahat olsun istemez mi
Evet eve aldığım eşyama laf ediyor bebeğe aldığım şeylere..
Selam arkadaşlar. İyi akşamlar. Doğum yapalı bi hafta oldu.. Annem gelmişti yardıma. Mutfakta yemek yerken bi anda konu benim onlara maddi olarak yardım etmediğime geldi. Yok şunun kızı kadar olamadın vs. Çocuğa o kadar malzeme almışım vs. Annemgilin durumu iyi değil ama bunları duymaktan da bıktım. Sonra dayanamadım kötü huyum ağladım ve bi odaya uzandım. Sonra babamgile aradı bilet alın gidicem diye.. Yine kavga ettik..alınganlık mı yapıyorum.. Yoksa bu konulara gerek var mıydı? Laf sayıyor ben alınınca eve gelen misafire böyle yapılmaz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?