lohusalık mı yoksa herşey bitti mi

biz doğuda görevdeyiz kimsmemiz yok çevremizde. bugün konuşalım diye yalvardım ilgisizsiz yapma vs. dedim telefonu duvara fırlattı kırdı. ailemle tek bağım oydu. şimdi annemde hasret kalıcam.

hem suçlu hem güçlü diye buna derler ne var yani karın çocuğun senden bi gülücük bi tatlı söz beklediyse o kadar zormu bu ya

canım sen yinede sabırlı ol geçici bi dönem olabilir yani gene sabretmek beklemek ve affetmek kadına düşüyo.
anlayamıyorum artık şu erkekler nerahatya ne vurdumduymazlar
Allah yardımcın olsun

bebek planlı istenilen bir bebek miydi?

evlenince hemen hamile kalmak eşlerin bazen hoşuna gitmeye biliyor. bebek öncesi nasıldı aranız?

evet bende bunu merak ettim;evlendikten hemen sonra hamile kalmışsınız;bununla ilgili bi sorun olabilirmi?

Lohusalık mı bilmiyorumkismile
Lohusa olan sizsiniz eşiniz değil.
Herşey bitti diyemem ama eşiniz birden bu şekilde değiştiyse bir sebebi vardır elbet.

couvade sendromunu eşim de yaşadı...sadece seninle beraber değişen hormonları değil,bir de cinsel beraberlik yaşamaması yüzünden artan bazı hormonları da kafalarına vuruyor maalesef...olan da gerçek manada lohusa olan kadınlara oluyor...sen ılımlı olmaya bak,bebeğine de yansımasın,sütüne bişey olmasın...bir süre sonra cinsel hayatınızın düzene girmesiyle,hormonlarınızın rayına oturmasıyla düzelecektir herşey...dua et bol bol ALLAH sabır versin...haaaa ama iş tartaklama,dayak noktasına geliyosa o ayrı bi olay,aileni bilgilendir,bu şekilde olmaz.

eşin her zaman mı böyleydi yoksa doğumdan sonra mı böyle olduCADIARZU
iş özellikle dayak boyutuna gelmişse eşini ciddi bir şekilde uyaraklinialirimsmilesonuçta ne olursa olsun şiddet olmamalı evlilikte:olmaz:
umarım yakın zamanda eşin aklını başına toplar

Back
X