• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lohusalık ve ben

Keyfiyen geç geliyor ne yazikki. Bu günde ise giderken gece geç gelirim spora gidicem diyor hiç bişey diyemedim
Yangına körükle gitmek gibi olmasın ama evde 10 günlük bebek varken spora giden kocadan adam olmaz. Seni yalnız bırakmaya bu kadar meraklı madem, sen de annene git.

Yangına körükle gitmek gibi olmasın ama evde 10 günlük bebek varken spora giden kocadan adam olmaz. Seni yalnız bırakmaya bu kadar meraklı madem, sen de annene git.
Yangına körükle gitmek gibi olsun ne farkeder öyle :(( öyle yapicam pazartesi annem dönüyo anneme gidicem direk :(

Sessiz sessiz durmayın.
Gidemezsin deyin.
Hemen gel, dinleneceğim deyin.
İskele babası mısın 10 günlük bebekle ne sporu deyin.

Doğumdan sonra bile gelmedi 5 dakka bebeği görüp gitti :( 1 günlükken umursamadı gerçi şimdi umursamasini bekleyen de suç

19 yaşında bu kadar dert nedir bacım? Neden böyle hızlı kararlar veriyorsunuz?...

Ben de sasirmistim o yalniz birakmalarina basta.. ama.esim.is geregi birakmak zorunda kaliyodu. Fakat ben.bekliyodum ki, gec de gelse benle eskisi gibi ilgilensin.. bebegi uyutusn,ev isi yapsin,biseyler yapsin..sonra tartismalarimiz oldu. Ben daha cok,cinsellige bagladim tabi bunlari. Cunku 4ay olmustu hala cinselligimiz yok gibiydi falan. Heralde dedim ondan batiyorum gozune. Benim istegim yok falan,o da istyo ama.bisey yapamiyoruz. Yorgunluk,zamansizlik,bebegin 15dk da bi aglayarak.uyanmasi bi memeyle uyumasi..sonra iste tartismalar kavgalar. Benim uzulmelerim kusmelerim icime kapanmalarim..
Gel zaman.git zaman.artik uzulmemeye basladim. Bagirirsa bagirdigi yerde kaldi. Cevap vermemeye basladim ki,herzaman son sozu ben soylerim gibi bi egom da vardi onceden..
Sanirim bebek on plana gecti. Artik cok takmyorum küsmyorum da..umursamyorum galiba.. zaten uzulmeye hakkim yok sanki. Gozumun icine bakip suratimdan birseylerin yolunda olmadigini anlayan uzulen bi bebek var karsimda. Artik gulumsuyorum esim uzse bile..
Simdi kizim 10aylik oldu daha yeni..
Cinsellik hala yok gibi. Blmiyorum nolur da..
Esimle sevgili gibiydik en son hamileyken dizine yatardim da saclarimi oksardi film izlerdik. Su an aramizda mesafeler var. Vakitsizlikten kaynakli hep..
Sizde esinizle beraber vakit gecirmeye odaklanin. Onunla duygularinizi paylasin. Ama olmeyi dusunmek cok sacma. O 10gunluk bebis 10aylik olsun da bakin bakalim.. hayat onun etrafinda guzel olucak,bi onun icin doncek dunyaniz.. :)

Ben de sasirmistim o yalniz birakmalarina basta.. ama.esim.is geregi birakmak zorunda kaliyodu. Fakat ben.bekliyodum ki, gec de gelse benle eskisi gibi ilgilensin.. bebegi uyutusn,ev isi yapsin,biseyler yapsin..sonra tartismalarimiz oldu. Ben daha cok,cinsellige bagladim tabi bunlari. Cunku 4ay olmustu hala cinselligimiz yok gibiydi falan. Heralde dedim ondan batiyorum gozune. Benim istegim yok falan,o da istyo ama.bisey yapamiyoruz. Yorgunluk,zamansizlik,bebegin 15dk da bi aglayarak.uyanmasi bi memeyle uyumasi..sonra iste tartismalar kavgalar. Benim uzulmelerim kusmelerim icime kapanmalarim..
Gel zaman.git zaman.artik uzulmemeye basladim. Bagirirsa bagirdigi yerde kaldi. Cevap vermemeye basladim ki,herzaman son sozu ben soylerim gibi bi egom da vardi onceden..
Sanirim bebek on plana gecti. Artik cok takmyorum küsmyorum da..umursamyorum galiba.. zaten uzulmeye hakkim yok sanki. Gozumun icine bakip suratimdan birseylerin yolunda olmadigini anlayan uzulen bi bebek var karsimda. Artik gulumsuyorum esim uzse bile..
Simdi kizim 10aylik oldu daha yeni..
Cinsellik hala yok gibi. Blmiyorum nolur da..
Esimle sevgili gibiydik en son hamileyken dizine yatardim da saclarimi oksardi film izlerdik. Su an aramizda mesafeler var. Vakitsizlikten kaynakli hep..
Sizde esinizle beraber vakit gecirmeye odaklanin. Onunla duygularinizi paylasin. Ama olmeyi dusunmek cok sacma. O 10gunluk bebis 10aylik olsun da bakin bakalim.. hayat onun etrafinda guzel olucak,bi onun icin doncek dunyaniz.. :)

.mnbkm.

:(( Kızım uyur uyanır 2 saatte bi emer yarım saat uyanık kalır çok ağlamaz etmez uslu bı bebek hani her an kucağımda yada her an aglamiyorki gene eskisi gibi vakit geçirebiliriz. Ben bı film izlesene bitene kadar bebeğim uyuyo zaten gene vakit ayirabilirim eşime ama o yapmıyor. Günüm saat başı ağlamakla geçiyor gerçekten çok huzursuzum :(

Eğer benimle bu şekilde ilgilenmezsen annene gideceğini söyle. Ama blöf yap ama gitme derim ben,cünkü eninde sonunda geri geleceksin .daha fazla aran7z açılmasın sabret azıcık daha . Aslında şu an sen ilgi bekliyosun ama sen ina ılgi göster incelik yap güzel bebeğini doyur yatır sonra kendine bakimini yap guzel gece hazirla.
Bunu hak etmiyo ilk adım ondan gelmeli diye düşünüyosun haklı olarak ama 16 yıllık evliligimde şunu öğrendim, bazen kadın ilk adımı yaparsa sanki kilit gibi sonrası çok güzel gelisebiliyo.Ama gözünü yum beraber vakit geçirebileceğiniz bir ortam hazırla seve seve oksaya oksaya derdini anlar.Bak saçma diye dusunme yap sadece bir dene derim

Eğer benimle bu şekilde ilgilenmezsen annene gideceğini söyle. Ama blöf yap ama gitme derim ben,cünkü eninde sonunda geri geleceksin .daha fazla aran7z açılmasın sabret azıcık daha . Aslında şu an sen ilgi bekliyosun ama sen ina ılgi göster incelik yap güzel bebeğini doyur yatır sonra kendine bakimini yap guzel gece hazirla.
Bunu hak etmiyo ilk adım ondan gelmeli diye düşünüyosun haklı olarak ama 16 yıllık evliligimde şunu öğrendim, bazen kadın ilk adımı yaparsa sanki kilit gibi sonrası çok güzel gelisebiliyo.Ama gözünü yum beraber vakit geçirebileceğiniz bir ortam hazırla seve seve oksaya oksaya derdini anlar.Bak saçma diye dusunme yap sadece bir dene derim

Her gün banyodan sonra bakimimi yapıyorum ama kanamamdan birlikte olamıyoruz bildiği için yanaşmaması umursamayabilir :( ama denicem. Bı ümit

Ee ne diye çağırmış seni, eşşek kafalı ya, sanki tek başına yaptın çocuğu, hiç bir şey demeden git annene kalsın mal gibi

Annem İstanbul'dan dönsün gitmeyi düşünüyorum :( yoksa burda kafayı yicem

10 gün oldu doğum yapalı 1 hafta annemde kaldım her şey çok güzeldi bebeğimin her şeyiyle ben ilgileniyordum annem yemek vs benle ilgileniyordu eşim gel diye tutturunca bende kendi evime geldim. Annemde İstanbul'a gidicekti bir kaçmaz günlüğüne ama nedense geldiğimden beri canım çok sıkkın eşim gece geliyor benle ilgilendiği bile yok çok yanlız hissediyorum gün içinde sürekli ağlıyorum burda hiç huzurlu değilim .
Hem gel diye tutturuyor geliyorum ne evde duruyo ne bisey yapıyor beni yanlız bırakıyor çok bilmiyorum kafam çok dolu çok mutsuzum. Geldiğimden beri ölmeyi istiyorum. Eşim beni gerçekten çok şaşırttı bu kadar yanliz birakicagini düşünmedim. Umursamaz olucaginida.
Bebegimle ilgili Allah'a şükür
Bir problem yok sorun eşim ve umursamazligi

Sadece paylaşmak istedim belki icim rahatlar diye. Şimdiden teşekkür ederim. :KK43:((((((+
lohusalık döneminde bu tarz düşünceler normal bence ama eşinizin yaptıgı çok saçma konuşun kendisi ile aynı devam ederse gidin annişinize bu arada Allah size bağışlasın yavrunuzu sizide ona ölmeyi de düşünmeyin evladınızı düşünün. geçmiş olsun

lohusalık döneminde bu tarz düşünceler normal bence ama eşinizin yaptıgı çok saçma konuşun kendisi ile aynı devam ederse gidin anişinize bu arada Allah size bağışlasın yavrunuzu sizide ona ölmeyi de düşünmeyin evladınızı düşünün. geçmiş olsun

Teşekkür ederim :( annemin yanindada dediğim gibi annem yardım etmedi hiç gezdi hatta evde bırakıp ama destek oldu konuştu benle etti orda hiç kötü değildim.

Şuan bile uyuyo evimin dip temizliğini bitirmek üzereyim. Yavrum çok uslu her işimi görüp kendime vakit auirabiliyorum esimede ama o yapmıyor konusuncada tamam diyor geçiyo :(

Teşekkür ederim :KK43: annemin yanindada dediğim gibi annem yardım etmedi hiç gezdi hatta evde bırakıp ama destek oldu konuştu benle etti orda hiç kötü değildim.

Şuan bile uyuyo evimin dip temizliğini bitirmek üzereyim. Yavrum çok uslu her işimi görüp kendime vakit auirabiliyorum esimede ama o yapmıyor konusuncada tamam diyor geçiyo :KK43:
maşallah yavrunuza şimdi nazar ediceksiniz :) konuşmak en iyi çözüm dedeğim gibi. Annenizin evinde ilgi oldugu için rahatsınız lohusalık dönemi bir nevi depresyon gibi bişiy nerde rahatsanız orda kalın derim

Eşinle konuş.Tek başıma idare edemiyorum şuan de.Annene geri dön.Ya da annen gelsin.Daha 10 gün olmuş zaten doğum yapalı.Keşke kırkın çıkmadan dönmeseydin.

Eşinle konuş.Tek başıma idare edemiyorum şuan de.Annene geri dön.Ya da annen gelsin.Daha 10 gün olmuş zaten doğum yapalı.Keşke kırkın çıkmadan dönmeseydin.

Eşime kıyamadım :@ bileydim gelmezdim

Her gün banyodan sonra bakimimi yapıyorum ama kanamamdan birlikte olamıyoruz bildiği için yanaşmaması umursamayabilir :KK43: ama denicem. Bı ümit
Nasil yani? Illa sex mi gerekiyor ilgilenmesi icin? Ya valla yazik biz kadinlara yeminle...cocugu tasi dogur daha 10 gunlukken adam ilgilenmesin kadin nasil esimi hos ederim diye dusunsun :(

Su da olabilir, belki lohusalikta daha alingansindir.,

Back
X