- 26 Ekim 2016
- 31
- 1
- 6
- 30
- Konu Sahibi Kocasinaasikk
-
Dikisleri değil karnıma dokununca acıma var sağ tarafta solda bi aci yok ayağa kalkınca falanAcı mı yoksa yanmamı dikişler kaynarken iğleşirken de yanma yapıyor biraz ama dikkat et yinede oldu mu
Dikişlerin düğüm kısmı acıyor zaten bir süre hep. Muhtemelen düğüm yeridir acıyan. Kontrolü erkene alıp doktora görünün yinede zorlama vs dikişler de açılmış olabilir tedbiri elden bırakmamak gerek.
Diğer üyeler size ne kimin ne zaman ilişkiye girdiğinden? Size alın beni yargılayın mı diyor yoksa sakince sorununa cevap mı istiyor? Üstünüze vazife olmayan şeyleri yargılamaya ne de meraklısınız.
Dediğim gibi düğüm yeri muhtelemen. Doktorunuzu bi telefonla arayıp sorun gidemezseniz yinede. Ama mutlaka sorun.Dikisleri değil karnıma dokununca acıma var sağ tarafta solda bi aci yok ayağa kalkınca falan
Acıyı diyorum cereme derken uzatmayalım.Aynen yardımcı olmak yerine bekleyemedin mi gibi laflar çok ayıp ya kime ne kadın kocası zorladı belki niye ceremesini lafları kadın çekecek ayrıca loğusa alıngan olabilir bunu kimse düşünmüyor ! Ne eyazıkki
Dikisleri değil karnıma dokununca acıma var sağ tarafta solda bi aci yok ayağa kalkınca falan
Yani böylesi durumları en iyi kadın anlar diye düşünüyorum bende. Kaldı ki kadında istemiş özlemiş olabilir bu bir hata da olabilir. Bilgilendirmek yerine vurun kahpeye olayı bizim insanımıza özgü.Aynen yardımcı olmak yerine bekleyemedin mi gibi laflar çok ayıp ya kime ne kadın kocası zorladı belki niye ceremesini lafları kadın çekecek ayrıca loğusa alıngan olabilir bunu kimse düşünmüyor ! Ne eyazıkki
Kadın kadına sormayacakta kime soracak bilmiyorumYani böylesi durumları en iyi kadın anlar diye düşünüyorum bende. Kaldı ki kadında istemiş özlemiş olabilir bu bir hata da olabilir. Bilgilendirmek yerine vurun kahpeye olayı bizim insanımıza özgü.
Doktora sorabilir misal ben doğum yaptıktan sonra doktora sordum ne zaman ilişki olur diye 40 gün sonra belki daha uzun dedi bu yüzden diyorum zaten ne aceleleri vardı kadın kadına destek olur ama dost ta acı söyler.Kadın kadına sormayacakta kime soracak bilmiyorum
Dikişlerin düğüm kısmı acıyor zaten bir süre hep. Muhtemelen düğüm yeridir acıyan. Kontrolü erkene alıp doktora görünün yinede zorlama vs dikişler de açılmış olabilir tedbiri elden bırakmamak gerek.
Diğer üyeler size ne kimin ne zaman ilişkiye girdiğinden? Size alın beni yargılayın mı diyor yoksa sakince sorununa cevap mı istiyor? Üstünüze vazife olmayan şeyleri yargılamaya ne de meraklısınız.
Acaba hamile kalma olasiligim varmıdırDoktora sorabilir misal ben doğum yaptıktan sonra doktora sordum ne zaman ilişki olur diye 40 gün sonra belki daha uzun dedi bu yüzden diyorum zaten ne aceleleri vardı kadın kadına destek olur ama dost ta acı söyler.
Rahmin daha toplanmadigi için zannetmiyorum ama en sağlıklı bilgi yine doktor da canım emin ol ben seni yermek için değil iyiliğin için dedimAcaba hamile kalma olasiligim varmıdır
Çok saol biliyorum hiç bi şekilde korunma dim bende pismanim ama ne yapayım sadece geri cekme yontemi olduRahmin daha toplanmadigi için zannetmiyorum ama en sağlıklı bilgi yine doktor da canım emin ol ben seni yermek için değil iyiliğin için dedim
40 gunun gecmesiji bekleseymissiniz iyiymis1 ay önce sezeryan ile doğum yaptım. Kanamam çok az geliyodu son iç gündür gelmedi eşimde kan gelmiyo diye ilişkiye girdik ama bugün ameliyat yerimin bi tarafı çok aciyo acaba çok mu erken davranıp beraber olduk sizce acının nedeni ne olabilir lohusalikta benim gibi ilişkiye giren oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?