Lohusalik ve beraberlik

Kocasinaasikk

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
31
1
6
30
1 ay önce sezeryan ile doğum yaptım. Kanamam çok az geliyodu son iç gündür gelmedi eşimde kan gelmiyo diye ilişkiye girdik ama bugün ameliyat yerimin bi tarafı çok aciyo acaba çok mu erken davranıp beraber olduk sizce acının nedeni ne olabilir lohusalikta benim gibi ilişkiye giren oldumu

Lohusalik 'en fazla' kırk gündür. Aynı adet günleri gibi kişiden kişiye farklılık gösterir. Eğer kırk günden sonra kanama devam etse dahi o durumda lohusa değil, özür durumunda olursunuz.

1 ay önce sezeryan ile doğum yaptım. Kanamam çok az geliyodu son iç gündür gelmedi eşimde kan gelmiyo diye ilişkiye girdik ama bugün ameliyat yerimin bi tarafı çok aciyo acaba çok mu erken davranıp beraber olduk sizce acının nedeni ne olabilir lohusalikta benim gibi ilişkiye giren oldumu
Doktora gidin ve bınu açık açık anlatın Allah korusun bir sıkıntı olabilir ayrıca 40 gün münasebet olmaz eşler arasında her ihtimale karşı hem rahim kendini toparlasın bir

Dikişlerin düğüm kısmı acıyor zaten bir süre hep. Muhtemelen düğüm yeridir acıyan. Kontrolü erkene alıp doktora görünün yinede zorlama vs dikişler de açılmış olabilir tedbiri elden bırakmamak gerek.
Diğer üyeler size ne kimin ne zaman ilişkiye girdiğinden? Size alın beni yargılayın mı diyor yoksa sakince sorununa cevap mı istiyor? Üstünüze vazife olmayan şeyleri yargılamaya ne de meraklısınız.

Biraz erken davranmissiniz keşke kirkinizin çıkmasını bekleseydiniz. Ben olsam doktora giderdim . Geçmiş olsun.

Herkes aynı düşünce de olsaydı dünya ah ne güzel olur du bizde yorum yapıyoruz ne var bunda bu da bizim düşüncemiz.

Lohusaligin dinle kanamayla alakasi yok hanimefendi, iliskiye kesinlikle girilmemeli, sezeryan yapsanizda enfeksoyona aciksiniz, rahminiz darmaduman, yani olur muydunuz bekleseydiniz?
Ben yurtdisindayim, burdaki yabancilar bile 6 pazar iliski olmaz derler yani 6 hafta /42 gun.
Gidin doktora anlatin ne yaptiginizi ve lutfen biraz daha bekleyin iliski icin.
Nasil olsa oldu diye 40iniz cikmadan yapmayin su isi

Back
X