Benim doğumum çok kolay oldu fakat doktorun azizliğine uğradım. Normal doğumda kesi hep atılıyor. Doğumdan önce sakın yemek yeme. Ben öyle bir hata yaptım kesi dikişi esnasında bayıltamadılar biraz acı çektim dikerlerken. Korkmanı istemem ama çok acıdı. Korkudan uyuşmadı. Doğum kadar acılıydı. Doğumdan sonra büyük hasta pedi veriyorlar. Banyo yapılacak bir hastane deildi benimki. Öyle olsaydı da yapmazdım. Bir gece hastanede kaldım. Benim hatam doktun yazdığı antibiyotiği kullanmamak. Kesinlikle ama kesinlikle antibiyotiği kullan. Süte geçer falan diye düşünme hiç birşey olmuyor. Ben kullanmadığım için geç iyileşti ve iki gece acıdan ağladım. Tabi benim hemoroidle birleştiği için okadar ağrım oldu. Nefes egzersizleri youtube de var. Kesinlikle izle. Ebe şans işi. Her hastanedeki ebe iyi olmuyor maalesef. Dedikleri tek şey bağırma nefes al oluyor. Banu çiftçinin nefes egzersiz videousunu youtube den kesin izle. Tavsiyem doğumunu kolaylaştırmak için çok hareketli ol. Yürüyüş yap bol bol. Evini temizle. Plates topun üstünde zıpla. Kesinlikle seks yap. Ama atom karınca gibi ol.