- 13 Kasım 2016
- 742
- 1.133
- 43
- 36
- Konu Sahibi EbrarinAnnesi
12 gün evvel sezeryanla doğum yaptım gece yarısı suyum geldi açılmam az olduğu için suni sancı vereceklerdi kabul etmedim sezeryanı seçtim ama sanki pişman gibiyim hala yataktan kalkarken zorlanıyorum ara ara ağrılar oluyor ilk hafta bebekle ilgilenemedim bile sütüm de geç geldi ağrıdan düzgün beslenemedim.. Keşke suniyi deneseydim diye pişman oluyorum.. Ama bende panik atak da var süreç uzun olacaktı belki psikolojik olarak kaldıramayabilir tam orta yerinde yine sezeryan isteyebilirdim.. Belki saatlerce beklerdim açılmam olmazdı ama belki de kolayca açılır doğurabilirdim bilmiyorum geçmişe dönemem saçmalıyorum önemli olan sağlıkla dünyaya gelmiş olması.. Bu depresif halimi ameliyata bağlıyorum sanki normal olsa böyle olmayacaktım gibi.. Bi daha hiç eski halime dönemeyecek gibi hissediyorum hep dikiş yerim ağrıyacak yataktan zor kalkacağım gibi.. Öte yandan klasik lohusa halleri kendini beğenmeme her şeye ağlama bebeğe yetemiyorum duygusu.. Çok bocalıyorum ne yapacağım bilmiyorum..Yeni hayatıma ne zaman alışırım?
Son düzenleme: