• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lohusalık

@Koalina gibi çok feci bir lohusalik geçirdim ben de. Intihar girisimim oldu. Hala tedavi altındayım. Ama benim çok geçerli bir sebebim vardı. Bebegimizde kronik bir akciğer hastalığı tespit edilmişti.

Işte size gidip nasıl şükredeceginizi şaşırtacak bir bilgi verdim şu an. Herkes aynı şartlarda yaşamıyor lohusalığı. benim derdim dışarı çıkamamak ya da sürekli bez değiştirmek değildi...

Bugünler çok çabuk geçecek. Ama her zaman hüzünle animsanacak.

Sonra o küçük bedenler yürümeye başlayacak. Size tepki verecek gülümseyecek. O zamanları düşünün.

Benimki 14 aylık olmak üzere. Oyun oynuyor , evi karıştırıyor.. bize bazen renkli geceler de yaşatıyor. Ama o kadar seviliyor ki insan o iyi olsun da ben hiç uyumasam da olur diyor.

Sizi anlıyorum, hak da veriyorum. Ama lütfen bugünlerin hızlı geçeceğini, henüź bebeginizle ilgili gerçek bir derdinizin olmadığını kendinize sık sık anımsatin.

Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin. Bana da dua etmeyi unutmayın 🙏
Allah'a şükür tabiki bu durumların farkındayım ama elimde olmadan duygu değişimleri yaşıyorum . Rabbim yardımcınız olsun dua edicem size sizde bana edin lütfen . Rabbim kabul etsin şimdiden ❤️

Ayyyyy bugünkü ben resmen, oğlum dört aylık. Dört kere kaka yaptı, şimdi üç ay sendromu mu ne varmış, mama yemiyor az az yiyor , yerinde asla durmuyor ki karımda da durmazdı. Hergün yeni birşey keşfediyor bende onunla birdaha keşfediyorum. o gülünce gülüyorum o yatınca ağlama modu, adetim bide. Ayyy kendime acıdım. Eşim geldi dedim ki siz biraz takılın bana geldiler. Çok normal Bence.
Lohusalıkta bütün hıncımı, saçmalıklarımı, ağlamalarımı unutamıyorum. 35 yaşındayım lohusalıkta ağladığım kadar toplasan ağlamamışımdır. ki ben gamsızım biraz, bencilimde. Annelik bende yeni bir kapı açtı.
o yüzden çok normal bunlar hiç takılma, tadını çıkar. bebekle yavaş yavaş bir düzen oturttuğunda rahatlarsın ama eşine de görev ver. biraz bakması bile seni rahatlatıyorum.

10. Aydan bildiyorumm :)) minik oğlum artık beni anlıyor birlikte çok güzel oyunlar oynuyoruz ☺ hatta iki dişiyle beni ısırmaya çalışıyor 🤣 küçücük ellerini boynuma dolayıp öyle uyuyor ❤❤ bunları sana yolun ilerleyen bölümleri çok ama çok güzel diye yazıyorum ❤ emin ol geçecek hatta sen bile şaşıracaksın. Sana bunları kolik bir bebek annesi olarak söylüyorum kafayı yiycem sanırdım ama şuan gülüyorum o günlere. Rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasib etsin inşallah ❤
4aylık oğlum yanımda uyurken bende sizinle aynı fikirdeyim. Hem gülüyor hem üstünüze işiyor, annelik cidden çılgınlık ya.

Aynı şeyleri düşündüğüm günler dün gibi... Bebeğim neredeyse 10 aylık oldu bile. Kırk gün olmadan evden çıkmama olayına inanmayın, ne kadar erken normale dönmeye başlarsanız o kadar iyi oluyor. Yaşadığınız günler çok zor geliyor biliyorum ama kısacık bir zaman sonra geriye bakınca özleyeceksiniz bile. Benim şimdi özlediğim gibi...

Benim bebeğim 1 ay küvözde kaldı sağlıkla bir an önce alalım dediğim halde bile bebeğim geldiğinde ilk bir ay bocaladım bir de sanki mecburen bana muhtaç olduğu için mi bakıyorum gibi bir algı oluştu başka bir şey yapamıyorum hep ona bağlıyım diye. sonra bir anda çıplak ayaklarına bakarken aşırı bir annelik duygusu geldi ondan sonra artarak devam etti😃
İlk ay dışarı pek çıkamıyorsun sürekli uyuyor emiyor gaz sancısı uyanıyor derken. Şimdi 3.5 aylık haftasonları dışarda biraz geziyoruz sonra bebek bakım odasının da olduğu avmlere yakın oluyorum orda emziriyorum geri çıkıyoruz

Back
X