• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lohusalık

frzenur3456

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
28
Puanlar
3
Arkadaslar yeni anne oldum 32 gunluk bebegın gunduzlerı uyumayan bır bebek gazdan dolayı ev isleri kendıme yetısemıyprun şuan bile emzirerek yazıyorum gurbeyteyım bana yardım eden yok cocuguma tek bakıyorum sorun su ki goruncem ve kaynanam asla yardım etmeyıp dedıkodumu etmeler pıs pasaklı demeleriı cocuk aglıyo durmuyo dedıgımde aglasın sen ev işini yap diyo hangı anne yuregı fayanır bebegının saatlerce aglamasına zoruma gidiyo cocugum 10 dk bıraksa bıle hemen evı supurup sılerim ev işleri dedikler evin surekli tozunu almak pencereleri silmek genel temizliğe zamanım oluyo ama detaylıya gıremıyorum evım temız içimden geldi yazmak umarım yazım anlasışıyordur kafayı yemek uzereyım zoruma gıdıyo oyle demeleri sureklı cekmecelerım karıstılıuo gardrobıma bıle bakıyorlar

ay amaaan kaynanayı görümceyi kim takar ya. evine gelmek istediklerinde ev dağınık sizi kabul edemem de geç. eve gelip hem yardım etmeyecekler hem de orası pis burası pis diye dedikodu yapacaklar. boşver alma evine. alsan da almasanda her türlü dedikodunu yapıyorlarmış zaten hiç değilde eve alıpta kendine strese sokmazsın

ayrıca ben de hamileyim ve benim bile ev toplayasım temizleyesim gelmiyor. kendim rahatsız değilim misafir çağırmıyorum gelmek isteyene de valla evim toplu değil laf etmeyecekseniz buyrun gelin diyorum. boşver senden değerlimi. senin çocuğundan değerli mi.

ay amaaan kaynanayı görümceyi kim takar ya. evine gelmek istediklerinde ev dağınık sizi kabul edemem de geç. eve gelip hem yardım etmeyecekler hem de orası pis burası pis diye dedikodu yapacaklar. boşver alma evine. alsan da almasanda her türlü dedikodunu yapıyorlarmış zaten hiç değilde eve alıpta kendine strese sokmazsın
Bunların yuzunden sureklı ev ısı yapıyorum sezeryan yerım hep agrıyo kanamam tekrar başlıyo bazende cat kapı gelıyo cahıller napayım arayı bozsan ayrı dert bozmasan ayrı dert

Bunların yuzunden sureklı ev ısı yapıyorum sezeryan yerım hep agrıyo kanamam tekrar başlıyo bazende cat kapı gelıyo cahıller napayım arayı bozsan ayrı dert bozmasan ayrı dert
boşver gelsinler. gelince de 'ay iyiki geldiniz ev çok dağınık hep beraber toplayıverelim' de. biz yapamayız derlerse de kocana dersin. annengilden yardım istedim de yapamayız dediler diye. boşver kendini strese sokma 3 gün konuşurlar sonra sen takmayınca bişey demezler.

Ay niye sürekli ev işi yapıyosun bırak. Çok istiyolarsa kendileri gelsin temizlesin. Gelmek istediklerinde evim müsait değil de. Şu an sadece bebekle ilgilen, bebek uyursa yemeğini yaparsın, eşin bebeği tutarken de çamaşır bulaşık tamam.

Arkadaslar yeni anne oldum 32 gunluk bebegın gunduzlerı uyumayan bır bebek gazdan dolayı ev isleri kendıme yetısemıyprun şuan bile emzirerek yazıyorum gurbeyteyım bana yardım eden yok cocuguma tek bakıyorum sorun su ki goruncem ve kaynanam asla yardım etmeyıp dedıkodumu etmeler pıs pasaklı demeleriı cocuk aglıyo durmuyo dedıgımde aglasın sen ev işini yap diyo hangı anne yuregı fayanır bebegının saatlerce aglamasına zoruma gidiyo cocugum 10 dk bıraksa bıle hemen evı supurup sılerim ev işleri dedikler evin surekli tozunu almak pencereleri silmek genel temizliğe zamanım oluyo ama detaylıya gıremıyorum evım temız içimden geldi yazmak umarım yazım anlasışıyordur kafayı yemek uzereyım zoruma gıdıyo oyle demeleri sureklı cekmecelerım karıstılıuo gardrobıma bıle bakıyorlar
Bu nasıl bi terbiyesizlik eşiniz buna nasıl izin veriyor ben olsam evime bile almam onları asla

Eşimin sülalesinde herkes temizlik hastası ve başkasının evinde hata arayan tipler. Evime çağırmıyorum. Onlara uygun yaşamam için 7/24 ev temizlemem lazım. Günde 2 kere mutfak dolabı silen tipler

Gardropa bakmak nedir ya ? Böyle insanlar var mı gerçekten kaynanamı hiç sevmem de melekmiş valla benimki. bebeğim o kadarlıkken kahvaltı yemek zor yiyordum ne temizliği ya pislikten ölecek halimiz yok. Pencere silmek aklınıza geliyor mu gerçekten 1 aylık bebekle?? Neden sizdeler her gün kabul etmeyin.

siz canınızı sokakta mı buldunuz. daha 32 günlük lohusasınız. lohusanın elinden yemek bile yenmez derler 40 gün. sizin ek önceliğiniz bebeğiniz. kendinizi yeni hayata adapte etmeniz.
cam sildiniz diye sizi kimse sevmeyecek. harikan gelin demeyecek. Aman pis pasaklı desinler.
demek için her zaman bir bahane bulurlar. Anlatmayın onlara herşeyinizi. Evinize gelince buyrun süpürge kova orada yardım edebilirsiniz diyiverin. Yapsınlar :KK45:

Tövbe tövbe temizliği kalsınlarda bı zahmet kendileri yapsınlar ayıp arayacagina sen yaticacaksin bebeğine bakicaksin ne temizliği işi gücü yapamazsan kalsın iş bitmez bebeğin büyüdüğünde onun yüzüne bakmadigin koklamadigin her saniyeden pişmanlık duyarsın zaman hızlı geçiyor çabucak büyüyecek . Hele ki ev işi nonkor hiç bitmez.

Tövbe tövbe temizliği kalsınlarda bı zahmet kendileri yapsınlar ayıp arayacagina sen yaticacaksin bebeğine bakicaksin ne temizliği işi gücü yapamazsan kalsın iş bitmez bebeğin büyüdüğünde onun yüzüne bakmadigin koklamadigin her saniyeden pişmanlık duyarsın zaman hızlı geçiyor çabucak büyüyecek . Hele ki ev işi nonkor hiç bitmez.
Çocuğunu ağlatma bırak işler kalsın kalan iş olsun önemli olan yavrun

Senin zoruna gidiyor alttan alıyorsunya ondan tepeme çıkmışlar sen onların zoruna gidecek şekilde konuş geldiklerin de bak bakalım bir daha aynı davranıyorlar mı burda saygısızlık et sesini yükselt demiyorum aklını kullan izin verme bu tür davranışların kendine yapılmasına

Senin zoruna gidiyor alttan alıyorsunya ondan tepeme çıkmışlar sen onların zoruna gidecek şekilde konuş geldiklerin de bak bakalım bir daha aynı davranıyorlar mı burda saygısızlık et sesini yükselt demiyorum aklını kullan izin verme bu tür davranışların kendine yapılmasına
Gerekiyorsa saygısızlık da etsin. Herkes saygıdan anlamıyor maalesef.

Okurken ben burda gerim gerim gerildim. Bak söyle lafını. Dolabını mı açtı naptığınızı sanıyorsunuz siz bir daha böyle şeyler görmek istemiyorum. Evimi de beni de beğenmeyen gelmesin kimseye ihtiyacım yok de. Bu nasıl bir hadsizlik ya. Arsız olacaksın arsız. Bende sen gibiyim aman toplayayım aman arkamdan laf etmesinler aman şu bu. Sal gitsin ya. Onların sana yardım etmesi gerek destek olması gerek köstek değil. Düşman bunlar resmen ay nasıl sinirlendim var ya.
Bak hiçbir şeye yetişmek zorunda değilsin anladın mı? Bırak dağınık kalsın bırak yemek pişmesin. Sen anne oldun ilk önce sen iyi olacaksın fırsat buldukça dinleneceksin ki bebeğinde böyle daha huzurlu olacak. Bebeğinle ilgilen bu zamanları bir daha gelmeyecek. Ev işi de yapsan bitmiyor kardeşim. Kısır döngü.
Dişlerini göster yoksa daha da ezerler ezdirme kendini. Şak şak cevabını ver.

Back
X