- 2 Kasım 2025
- 5
- 3
- 1
- Konu Sahibi cicibebereis
ben yeni anne oldum 50 günlük bebeğim. Bebekten önce eşimle inanılmaz güzel bi evliliğimiz vardı kimseyle görüşmüyorduk onun ailesine de benim aileme de haftada bir gün gidiyoduk kendimiz bi aile olabilmiştik yani. Kendi annem vefat etti kvlemde anlaşamıcagımı bildiğim için onunda bana bakmasını istemedim. Herneyse doğurdum geldim kvdem çocuğu inanılmaz benimsedi kimseye vermek istemedi elini yıkadın mı diye sormadan bana bile vermek istemdi düşünün bende sinirlendim doğru olsa bile yapma dediği herşeyin tam tersini yaptım herneyse o beni o kadar strese soktuğu yetmiyo gibi oğluna da işledi kendi doğrularını benim kız kardeşimi bile sigara içiyo diye evime istemedi ki asla sigara içip çocuğuma temas etmedi sadece evimi temizledi gitti. Bizde bu konulardan kavga ederken eşim denilen insan bana dinlemedin kimseyi yemedin yemedin 2 buçuk kilo çocuk doğurdun dedi ki sürekli kusmalı mide bulantılı igrenç bi hamilelik geçirdim sanki kendi keyfimden yemedim bu inanılmaz içime oturdu günlerce konuşmadık o kojuşmadıgımız süreçte gece uyurken çocuk ağlamış emziriyim diye getirmiş göğüs uçlarım yara olmuştu çok acıyo demişim çekmişim uyku sersemi ki o ağrıyı her anne olan bilir başladı ben daha uyanamamışken sen nası annesinde diye kavga ettik günlerce de öyle konuşmadık bana bakacak tek kişi o ama asla konuşmuyoruz tabi ben kendi işimi yapmaktan sezeryanlı halimle toparlayamadım toparlanmam 15 günü buldu. Bebegimde Kolik gazlı bi bebek karnı şiş görünce annesi çok emince böyle olur dedi çocuk ağlama krizindeyken sen çok emzirdin böyle oldu diye vermedi çocuğu 5 saat aç ağlattı. Doktora gittik gaz dedi. Sonra yine çocuk ağlama krizine girdi bu çocuk aç demeye başladılar. Bi kere ağlama krizine girdi senin verdigin gaz damlasından dediler Kolik bebeğin her ağlamasından bana bi pay çıkardılar. En sonda yine bebeğim ağlama krizinde ama normalde de dışarda bebek arabasında çok gürültülü yerlerde ve araba da gayet sakin ağlarken kvdem geldi bebek sustu bakamadığım için ağladığını düşündüğünü hissettim konuşmalarından yada ben stresliyim diye bebek sürekli ağlıyo gibi kısaca belki size göre küçük şeyler ama bunlar beynimde sürekli dönüp duruyo ve eşimden inanılmaz soğudum. Başta bu kadar sık kv görseymişim de kesin boşanırmışım galiba. Unuturmuyum bu dediklerini hep içimde mi kalır bilmiyorum kafam çok karışık.