Mr. Kizimi kucagima alali 10 gun oldu.annem ve kayinvalidem yardima geldiler,iyi ki de gelmisler ev isleri acisindan ama bebek acisindan cok dertliyim.k.validem hem evi hem bebegimi cok sahipleniyo.emzirirken basimda bekler,gazini cikarmak icin hemen alir,alt degistirmeden gece bakimina kadar her seyde ben yaparm diyo.kizimdan uzaklasmaktan korkuyorum
Yardim ediyo,ev islerini yapiyo diye,tatsizlik olmasin kirmayaym diye de bir sey diyemiyorum...bazen anneme soyleyip kizim sana soyluyom,gelinim sen anlaya getiriyodum ama o da rahat edemedi k.valideyle,yarin gidiyor.napicami bilmiyorum..(
bosver yapsin demekki cok hevesli birak alsin hevesini birkac gune gider zaten kirmayin kalbini burda o kadar konular okudukki sevmez etmez bak sizinki pek bi hevesli yapsin bosver kizinla daha gecirecek cooookkkk uzun yillarin var korkma annesi o kim benim melegim diye secmesini cok iyi bilirbenim 3 yasindaki kralice gibi nazliyo dedesi babaannesi ama o onlarda 1 gunu zor geciriyoooo eve geldimi sarilip opuyoooo ohhhhh mis missss anne kokuyon diyoooo
Olur böyle şeyler.Bunlar geçici durum.İyi tarafından bak.Onların tecrübelerinden faydalan.Bol bol dinlen.Onlar gidince çocuğunla yalnız kalacaksın zaten.Mr. Kizimi kucagima alali 10 gun oldu.annem ve kayinvalidem yardima geldiler,iyi ki de gelmisler ev isleri acisindan ama bebek acisindan cok dertliyim.k.validem hem evi hem bebegimi cok sahipleniyo.emzirirken basimda bekler,gazini cikarmak icin hemen alir,alt degistirmeden gece bakimina kadar her seyde ben yaparm diyo.kizimdan uzaklasmaktan korkuyorum
Yardim ediyo,ev islerini yapiyo diye,tatsizlik olmasin kirmayaym diye de bir sey diyemiyorum...bazen anneme soyleyip kizim sana soyluyom,gelinim sen anlaya getiriyodum ama o da rahat edemedi k.valideyle,yarin gidiyor.napicami bilmiyorum..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?